Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πολύ λίγο πολύ αργά, δεν υπάρχει χώρος για πολλά mmo με συνδρομή, αν δεν βγείς απ΄την αρχή κομπλεζαδόν, ασ'το καλύτερα, μην έχεις απαιτήσεις. Το τερα γαντζώθηκε στο πολύ καλό combat system του και την unreal engine, αλλά στα λοιπά μπατάρισε. Ούτε οργανωμένα raids έχει, ούτε instanced pvp, τα prof για να τα μαξάρεις πρέπει να είσαι της κίτρινης φυλής, τόσο απίστευτο φαρμινγκ θέλουν, άσε τα enchants, θα πας 5-10-20 φορές στα 5ρια, νορμαλ και hard mode, και μετά λογκάρισμα και στο καλό. Και για τα νέα πράγματα, ναι κάτσε πλήρωνε το μηνιαίο κερατιάτικο και περίμενε μπας και βάλει κάποτε αυτά που θέλεις. Ηδη το swtor το γύρισε σε free, έστω και με ζοριλίκια, να δούμε και το κορεάτικο grindfest πόσο θα αντέξει, που δεν είχε ούτε κατ'ελάχιστο το budget της lucasarts για promotion. Καλύτερα για όποιον δεν έχει λεφτά για πέταμα λοιπόν να περιμένει μέχρι να γίνει free, κάτι που μάλλον δεν θ'αργήσει, οι 2 γκοτζίλα είναι ήδη στο διάβα του..

Επεξ/σία από telarin
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οσο και να μου αρεσει το TERA και δεν ειμαι τυπος του ...α δεν εχει εκεινο αρα το παιχνιδι ειναι αχρηστο και να βριζω στα φορα...συνεχιζω να παιζω αλλα λογικα οταν βγουν τα αλλα 2 τελειωσε δυστηχως..αλλα τελικα στο διλημμα ποιος φταιει οι εταιρειες-αρπακολες η ο καθε gamer που ασχοληται δενε χω βρει τη λυση...Στο ερωτημα γτ ρε φιλε εν ετει 2012 δεν βγαζεις ενα παιχνιδι που να τα εχει ολα τα καλα των αλλων απο την αρχη του παιχνιδιου και οχι μετα απο 212312 πατς η στο περιμενε...βρηκα την απαντηση...PROMOTION!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καινουργιο patch και περιμενουμε να δουμε απο τα deails φενεται αρκετα ενδιαφερων και θα δωσει ωθηση στο παιχνιδι! (ελπιζω η εταιρεια να μην το αφησει ετσι και να περιμενουμε κανενα αλλο relase παιχνιδιου να δουμε αλλο πατς)!

http://tera-europe.c...rgon-queen.html

και εδω ενα ποστ απο τη κορεα(μεταφρασμενο στα αγγλικα)που ειναι υπεραναλυτικο!

https://forum.tera-e...ad.php?t=110917

Δημοσ.

Παιδια πως παει το game? Εχει καθολου κοσμο? Εγω ειχα φαει τρελη ξενερα οταν το πηρα.... Το περιμενα τοσο καιρο να βγει και μολις βγηκε, επαιξα το πολυ 10 μερες,. Τρελη κοπια wow/l2. Το μονο θετικο του, τα γραφικα τα οποια ειναι οτι καλυτερο παιζει αυτη τη στιγμη σε MMOs.

Δημοσ.

@dexter δεν νομιζω σαν το wow...κατι λαθο κανεις...απο οποια μερια και να το δεις...απλα το παιχνιδι ειναι τις <<παλιας >>λογικης των mmo και φυσικα θελει το πολυ,ειναι η αληθεια, χρονο του.

Τωρα απο εκει και περα η εταιρεια πρεπει να κανει κατι και αμεσα,αυτο ελπιζω να γινει απο το πατς που ανακοινωσανε θα ειναι ενα δυνατο πατς για το παιχνιδι αν αποτυχει και αυτο το πατς(μαλλων το μοναδικο πατς)το παιχνιδι παει προς κλεισιμο λογω των μεγαθυριων που θα βγουν!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λεω μετα απο καιρο να δωσω στο game ακομα μια ευκαιρεια.Το θεμα ειναι οτι αυριο θα κανω ανανεωση[1 μηνα],αλλα επειδη θελω να μπω γρηγορα ,ειπα να το κατεβασω σημερα και αυριο που θια ανανεωσω να μπω.Το θεμα ειναι οτι οταν παταω downalod game ,μου κατεβαζει enan launcher,το ανοιγω και μετα μου λεει να βαλω τα στοιχεια μου,τα βαζω αλλα μου λεει οτι πρεπει να εχω το game για να μπω[το οποιο το εχω αγορασμενο κανονικα],και μετα με πεταει εξω.Πρεπει να ανανεωσω την συνδρομη μου για να κατεβασω το παιχνιδι.Μηπως ειναι κατι αλλο[πχ εχει bugαρει ]?

Δημοσ.

Οχι ετσι ειναι πρεπει να ανανεωσεις συνδρομη για να μπεις να κατεβασεις τα patch αλλα μην μπεις τωρα τα battleground δεν δουλευουν περιμενε καμια βδομαδα

εγω ειχα κερδισει 10 μερες απο ενα event και μπηκα αλλα battleground δεν εχω παιξει ακομα και ο σερβερ samael ειναι τελειως αδειος, ολη μερα περιμενω instance matching ...

Δημοσ.

Οχι ετσι ειναι πρεπει να ανανεωσεις συνδρομη για να μπεις να κατεβασεις τα patch αλλα μην μπεις τωρα τα battleground δεν δουλευουν περιμενε καμια βδομαδα

εγω ειχα κερδισει 10 μερες απο ενα event και μπηκα αλλα battleground δεν εχω παιξει ακομα και ο σερβερ samael ειναι τελειως αδειος, ολη μερα περιμενω instance matching ...

χαλια μαυρα δηλαδη.παει φυγανε ολοι?

Δημοσ.

Καλοκαιρι ειναι. Δεν παιζει ρολο αυτο;

Sent from my iPhone using Insomnia

ουτε πριν ειχε αρχηγε.Και οχι,το καλοκαιρι με τις αδειες ,ειδικα τα παιδακια γεμιζουν κατι servers σαν αυτους

Τι να πω,πραγματικα αν ειχε κοσμο θα εμπαινα ξανα,αλλα με αυτα που ακουω..

Τι παιχνιδαρο φτιαξανε και να μην μπορουν να τον σπρωξουν..

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα σας !

Εχουμε κανενα νεο απο το παιιχνιδι?ειναι κανεισ μεσα?

Νέκρα.

Άλλο ένα ανούσιο themepark-wow clone. Το action combat δεν αρκεί. Λογικά θα γυρίσει σε free to play σε λίγο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...