Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θεωρώ ότι είναι ένα γκειμ που απευθυνεται σε λιγους με τον τρόπο που είναι στημένο. θέλει πολύ δουλειά για να ταιριαξει στη δυτικη φιλοσοφια των περισσότερων gamers.ίσως όταν και αν γινει f2p θα του ξαναρίξω μια matia

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μονο που δεν εχει καμια σχεση με το l2

δεν νομιζω κανεις να μην ειχε τι να κανει στο l2 η να βαρεθηκε τα ατελειωτα sieges/mass pk/ χαβαλες οπως fake death τρενα μεσα στο lair/απο κοσμο οπου και να γυρναγες ειχε 10 ατομα... μπορω να συνεχισω για αρκετη ωρα και μιλαμε για παιχνιδι αρχαιο ετσι

ειναι παρανοικο να ζοριζονται τοσο πολυ να τρεξουν ενα nexus με 150 ατομα ξερω γω στο 2012 και στο 2005 να γινοταν ανετα, απλα τοτε δεν ειχαμε εμεις hardware καλο αχαχχαχα τωρα γινεται το αναποδο εχουμε οι χρηστες τα Uber πισι και δεν εχουν οι εταιριες καταλληλους σερβερ ε γαμησε μας

Εγώ το nexus το παίζω μια χαρά και ξέρεις γιατί? Γιατί δεν πάω με το zerk που ξεκινάει στην Zulfikar. Kάθε nexus είναι για 40 άτομα το πολύ. Ε αν πλακώσει όλος ο σέρβερ σε ένα τι περιμένεις να γίνει.

Δημοσ.

To αν θα το κάνεις παράλληλα ή όχι είναι θέμα του κάθε ενός καθαρά. Έχεις την δυνατότητα πάντως.

Ποιο είναι το άλλο πράγμα που μπορώ να κάνω στο 60 παράλληλα με το crafting;

Δημοσ.

Ποιο είναι το άλλο πράγμα που μπορώ να κάνω στο 60 παράλληλα με το crafting;

GvG, instances,dailies,nexus,ganging,guild-vanarch quests, κλπ

Δημοσ.

Εμένα με βλέπω να το παρατάω αν συνεχίσει έτσι.

Είμαι 42lvl και το παιχνίδι έχει δυσκολέψει πολύ. Χωρίς party είναι πολύ χρονοβόρο και δύσκολο να κάνεις κάτι και δεν βρίσκω party για να κάνω και τα ομαδικά Quests.

Τι να πω...;

Δημοσ.

Εμένα με βλέπω να το παρατάω αν συνεχίσει έτσι.

Είμαι 42lvl και το παιχνίδι έχει δυσκολέψει πολύ. Χωρίς party είναι πολύ χρονοβόρο και δύσκολο να κάνεις κάτι και δεν βρίσκω party για να κάνω και τα ομαδικά Quests.

Τι να πω...;

Εξαρταται τι char εχεις και καποια ομαδικα quest δεν ειναι αναγκη να τα κανεις.

Δημοσ.

Θέλω να τα κάνω όλα τα Quests. Γι' αυτό παίζω. Warrior έχω.

Δεν έχει Έλληνες να μιλήσεις και να κάνεις χαβαλέ... Τι να πω...

Φιλε ασε το warrior οσο ειναι νωρις. Αν καταφερεις να πας 50 θα φτυσεις κυριολεκτικα αιμα για να τον προχωρισεις μετεπειτα. Και εφοσον δε βρισκεις party ευκολα απλα αφησε τον. Δεν ξερω αν εχει αλλος warrior απο εδω για να σε συμβουλεψει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

o heatspreader τα λέει σωστά, από 1 σημείο και έπειτα ή θα φαρμάρεις ή θα κάνεις group q, τα solo q μειώνονται τραγικά. Υπάρχουν ελληνικά guild στον essenia, πάντως γενικά πρόκειται για τυπικό κορεάτικο farmfest, χωρίς βοήθεια από guild της προκοπής θα βαλτώσεις, που να δεις στα 60 τι γίνεται. Αρα ή βρες guild αξιοπρεπές όχι τπτ καφενείο, ή παράτα το από τωρα, εγώ διάλεξα το δευτερο μιας και αν εξαιρέσεις το combat system που είναι απλά τοπ, όλα τα άλλα τα βρίσκεις ακόμη και σε τσαμπέ μμο, πχ c9, vindictus κ.α ή χωρίς το μηνιάτικο κερατιάτικο πχ gw2

Επεξ/σία από dungeon master
Δημοσ.

o heatspreader τα λέει σωστά, από 1 σημείο και έπειτα ή θα φαρμάρεις ή θα κάνεις group q, τα solo q μειώνονται τραγικά. Υπάρχουν ελληνικά guild στον essenia, πάντως γενικά πρόκειται για τυπικό κορεάτικο farmfest, χωρίς βοήθεια από guild της προκοπής θα βαλτώσεις, που να δεις στα 60 τι γίνεται. Αρα ή βρες guild αξιοπρεπές όχι τπτ καφενείο, ή παράτα το από τωρα, εγώ διάλεξα το δευτερο μιας και αν εξαιρέσεις το combat system που είναι απλά τοπ, όλα τα άλλα τα βρίσκεις ακόμη και σε τσαμπέ μμο, πχ c9, vindictus κ.α ή χωρίς το μηνιάτικο κερατιάτικο πχ gw2

Εγώ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με έλλειψη quests. Όσο για το farmfest, επειδή ξεκίνησα L2 στον official δεν συγκρίνεται :P

Δημοσ.

Μπορω να συνεχισω το Game και να κανω μονο τα Story Quest. Δεν μου λεει κατι αυτο ομως. Παιζω και καποιο παιχνιδι Single Player τσαμπα.

Δημοσ.

Εγώ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα με έλλειψη quests. Όσο για το farmfest, επειδή ξεκίνησα L2 στον official δεν συγκρίνεται :P

εγώ δεν ξεκίναγα official lineage ούτε να με πλήρωναν..

Δημοσ.

Καλα οκ ειπαμε να μην κραζουμε το παιχνιδι να του δωσουμε λιγο χρονο αλλα οταν στη αμερικη βγαζει ραιντς εβεντς καινουργια πραγματα..στην ευρωπη σου πεταει μονο free 7 week κατι πρεπει να κανουνε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...