_Drakos_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Το να σκοτωνεις ολη μερα mob ειναι βαρετο και κουραστικο.Και συνεχεια τα ιδια mob παντου. Nαι δεν διαφωνώ. Αλλά είναι μονόδρομος. Όπως και σε όλα τα κορεάτικα παιχνίδια. Για να κανταφέρεις να βάλεις τα αυτή τη στιγμή top tier 13 θές πολλές ώρες φάρμινγκ κυρίως σε bams για να μαζέψεις τα materials, και για τα blades πρέπει να φαρμάρεις τα hard mode instances. Εκεί να δεις ξυλο και ψόφος που πέφτει. Στα hard modes.
wintaxt Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 μαλλων αυτο ενοχλει...ο κοπος που θες για να κανεις κατι..εχουμε μαθει στο ευκολο λουτ στο ευκολο gear up!αλλα ο παραδοξο ειναι οτι και σεαυτοπαλυγρινιαζουμε!!χαχα...
SlackulatoR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δεν είναι ο κόπος αλλά ο τρόπος, διότι άλλος μπορεί να μην θέλει να κάνει dailys για να πάρει jewels π.χ Μπορεί να θέλει να κάνει battlegrounds ή open world pvp. Έλα που το πρώτο δεν υπάρχει και από το δεύτερο δεν κερδίζεις τίποτα(ούτε καν στα guildwars). Επίσης μπορούσαν να βάλουν sieges(αντί για το vanarchy...) όπως στο Lineage2(ή ακόμη καλύτερα siege μετά το vanarchy). Έτσι θα είχαν πολύ παραπάνω κόσμο καθώς άλλοι θα κάναν dailys άλλοι bgs και άλλοι sieges. Τώρα κάνουν όλοι το ίδιο και έτσι ίσως όσο πάει λιγοστεύουν τα άτομα. Αλλά τι να τον κάνουν τον κόσμο όταν δεν μπορούν να αντέξουν οι servers τους;(Frogster...) Για εμένα αυτό που κάνουν στην Ευρώπη, δηλαδή Legendary skins/weapons που υποσχέθηκαν πως θα τα δώσουν με την έναρξη του παιχνιδιού και τα έδωσαν μετά από ένα μήνα(και πάλι προβλήματα είχαν και καθυστέρησαν και άλλο...) μου φάνηκε σαν κόλπο για subscriptions. Το ίδιο κάνουν και τώρα με τα patch. Λένε πως έχουν πρόβλημα οι servers τους και αυτός είναι ο λόγος που δεν πέρασαν τα patch...πράγμα που κάνουν τώρα πάλι που τελειώνει το subscription. Θα δούμε σε λίγο καιρό τι παίζει, αν είναι όντως έτσι πολύ απλά θα πατώσει σε λίγο καιρό αλλά αυτοί τα λεφτά τους θα τα έχουν βγάλει με το κόλπο αυτό. Αν όχι και το υποστηρίξουν...κανένα πρόβλημα.
_Drakos_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Τα sieges μπαίνουν τώρα πάντως και θα γίνει ο χαμός . Τέλος πάντων. Ίσως εγώ δεν έχω πρόβλημα επειδή έχω συνήθίσει το ατελείωτο farming. Anyway πάντως μέχρι το τέλος της βδομάδας θα δούμε τα patch
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δεν είναι ο κόπος αλλά ο τρόπος, διότι άλλος μπορεί να μην θέλει να κάνει dailys για να πάρει jewels π.χ Μπορεί να θέλει να κάνει battlegrounds ή open world pvp. Έλα που το πρώτο δεν υπάρχει και από το δεύτερο δεν κερδίζεις τίποτα(ούτε καν στα guildwars). Επίσης μπορούσαν να βάλουν sieges(αντί για το vanarchy...) όπως στο Lineage2(ή ακόμη καλύτερα siege μετά το vanarchy). Έτσι θα είχαν πολύ παραπάνω κόσμο καθώς άλλοι θα κάναν dailys άλλοι bgs και άλλοι sieges. Τώρα κάνουν όλοι το ίδιο και έτσι ίσως όσο πάει λιγοστεύουν τα άτομα. Αλλά τι να τον κάνουν τον κόσμο όταν δεν μπορούν να αντέξουν οι servers τους;(Frogster...) Για εμένα αυτό που κάνουν στην Ευρώπη, δηλαδή Legendary skins/weapons που υποσχέθηκαν πως θα τα δώσουν με την έναρξη του παιχνιδιού και τα έδωσαν μετά από ένα μήνα(και πάλι προβλήματα είχαν και καθυστέρησαν και άλλο...) μου φάνηκε σαν κόλπο για subscriptions. Το ίδιο κάνουν και τώρα με τα patch. Λένε πως έχουν πρόβλημα οι servers τους και αυτός είναι ο λόγος που δεν πέρασαν τα patch...πράγμα που κάνουν τώρα πάλι που τελειώνει το subscription. Θα δούμε σε λίγο καιρό τι παίζει, αν είναι όντως έτσι πολύ απλά θα πατώσει σε λίγο καιρό αλλά αυτοί τα λεφτά τους θα τα έχουν βγάλει με το κόλπο αυτό. Αν όχι και το υποστηρίξουν...κανένα πρόβλημα. Αυτο ακριβως Δεν θελω να σκοτωνω mob για να ανεβω.Pvp server παιζω,ας αλλαξουν και ας δινουν xp οταν σκοτωνεις αλλους,ειτε να υπαρχουν mission που σου λεει παιρνεις τοσο gold αν σκοτωσεις 2 ατομα μαζι κτλ.Δεν το εχει αυτο και εγω το εχω παρατησει.Εμενα σε αυτα τα παιχνιδια μαρεσει ο ανταγωνισμος,δεν βλεπω ανταγωνιστικο να σκοτωνω καθε μερα mob.Ειπαμε.
_Drakos_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Αυτο ακριβως Δεν θελω να σκοτωνω mob για να ανεβω.Pvp server παιζω,ας αλλαξουν και ας δινουν xp οταν σκοτωνεις αλλους,ειτε να υπαρχουν mission που σου λεει παιρνεις τοσο gold αν σκοτωσεις 2 ατομα μαζι κτλ.Δεν το εχει αυτο και εγω το εχω παρατησει.Εμενα σε αυτα τα παιχνιδια μαρεσει ο ανταγωνισμος,δεν βλεπω ανταγωνιστικο να σκοτωνω καθε μερα mob.Ειπαμε. Παιδιά βάλτε και λίγο την φαντασία σας μεσα στο game. Εμείς σαν Guild ήδη έχουμε reward στο παρτυ που θα έχει καθε μήνα τα περισσότερα kills. Μπορεί να παίζουμε mmo αλλά δίπλα από το mmo υπάρχει και το RPG. Βάλτε φαντασία μέσα στο παιχνίδι σας.
_Drakos_ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2012 εχει καποιο trial το tera; Aπ'όσο ξέρω είχε βγάλει trial 7 ημερών αλλά δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα. Για τσέκαρε το site γιατι ειμαι στο pc του γραφειου και δεν μπορω να μπω απο δω.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 πηγα σημερα να παιξω λιγο,βαζω τον κωδικο μου κτλ και μου βγαζει please select an acount tera standard edition missing. Στο site Κανω κανονικη εγγραφη.Τι γινετε?Ειχα να μπω πανω απο 25 μερες. Το acount mOY ειναι Account Type: Standard Edition Account Status: Active
Palp Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Ένα άλλο παράδειγμα είναι τα crafting. Για να καταφέρεις να φτάσεις στο τέρμα ένα μόνο από τα crafting χρειάζεσαι ατελείωτες μέρες φάρμινγκ για να μαζέψεις τα materials. Γενικά το παιχνίδι θέλει πολύ χρόνο. Συγνώμη αλλά το να κάνω ατέλειωτες μέρες farming mobs για να ανεβάσω 20 πόντους ένα crafting skill δείχνει καλό σχεδιασμό παιχνιδιού; Το να είναι παράλληλο με κάτι άλλο ώστε να σπάει η μονοτονία εντάξει αλλά να είναι ένας από τους βασικούς τρόπους για να περνάς την ώρα σου όταν είσαι 60 δείχνει ότι υπάρχουν βασικές ελλείψεις στο end-game περιεχόμενο.
dungeon master Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 το game δεν έχει content, δεν έχει οργανωμένο pvp, ούτε καν ανοργάνωτο θα΄λεγα παρά μόνο το κλασικό ganking, δεν έχει raids, γενικά είναι μόνο μόστρα. Οπότε για να κρατήσει κανά κακομοίρη να πλερώνει κάθε μήνα για το τπτ, έχουν βάλει το απίστευτο φαρμινγκ ειδικά για τα enchants, χειρότερη φάση και απ'του aion. Και δεν είναι θέμα δυσκολίας των Instances, εδώ τα hard mode τα βγάζουν pugs, αρκεί να έχουν gear της προκοπής και να μην είναι μπεε. Είναι θέμα ατελείωτου χρόνου. Κλασικοί μ@λ@κες κορεάτες δλδ, καθίστε ρομποτάκια να φαρμάρετε νυχθημερόν γιατί βιαζόμασταν να βγάλουμε το game να κονομίσουμε, ούτε νορμαλ bgs δεν έχει, τι σκατά πήγα και πλήρωσα δεν έχω ιδέα..
_Drakos_ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Συγνώμη αλλά το να κάνω ατέλειωτες μέρες farming mobs για να ανεβάσω 20 πόντους ένα crafting skill δείχνει καλό σχεδιασμό παιχνιδιού; Το να είναι παράλληλο με κάτι άλλο ώστε να σπάει η μονοτονία εντάξει αλλά να είναι ένας από τους βασικούς τρόπους για να περνάς την ώρα σου όταν είσαι 60 δείχνει ότι υπάρχουν βασικές ελλείψεις στο end-game περιεχόμενο. To αν θα το κάνεις παράλληλα ή όχι είναι θέμα του κάθε ενός καθαρά. Έχεις την δυνατότητα πάντως. το game δεν έχει content, δεν έχει οργανωμένο pvp, ούτε καν ανοργάνωτο θα΄λεγα παρά μόνο το κλασικό ganking, δεν έχει raids, γενικά είναι μόνο μόστρα. Οπότε για να κρατήσει κανά κακομοίρη να πλερώνει κάθε μήνα για το τπτ, έχουν βάλει το απίστευτο φαρμινγκ ειδικά για τα enchants, χειρότερη φάση και απ'του aion. Και δεν είναι θέμα δυσκολίας των Instances, εδώ τα hard mode τα βγάζουν pugs, αρκεί να έχουν gear της προκοπής και να μην είναι μπεε. Είναι θέμα ατελείωτου χρόνου. Κλασικοί μ@λ@κες κορεάτες δλδ, καθίστε ρομποτάκια να φαρμάρετε νυχθημερόν γιατί βιαζόμασταν να βγάλουμε το game να κονομίσουμε, ούτε νορμαλ bgs δεν έχει, τι σκατά πήγα και πλήρωσα δεν έχω ιδέα.. Όσοι δεν έχετε υπομονή για games τύπου Lineage 2 μην το πάρετε το παιχνίδι. Το είχαμε πει από πριν βγει. So simple.
JERONIMO888 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 μονο που δεν εχει καμια σχεση με το l2 δεν νομιζω κανεις να μην ειχε τι να κανει στο l2 η να βαρεθηκε τα ατελειωτα sieges/mass pk/ χαβαλες οπως fake death τρενα μεσα στο lair/απο κοσμο οπου και να γυρναγες ειχε 10 ατομα... μπορω να συνεχισω για αρκετη ωρα και μιλαμε για παιχνιδι αρχαιο ετσι ειναι παρανοικο να ζοριζονται τοσο πολυ να τρεξουν ενα nexus με 150 ατομα ξερω γω στο 2012 και στο 2005 να γινοταν ανετα, απλα τοτε δεν ειχαμε εμεις hardware καλο αχαχχαχα τωρα γινεται το αναποδο εχουμε οι χρηστες τα Uber πισι και δεν εχουν οι εταιριες καταλληλους σερβερ ε γαμησε μας
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2012 To αν θα το κάνεις παράλληλα ή όχι είναι θέμα του κάθε ενός καθαρά. Έχεις την δυνατότητα πάντως. Όσοι δεν έχετε υπομονή για games τύπου Lineage 2 μην το πάρετε το παιχνίδι. Το είχαμε πει από πριν βγει. So simple. Εγω lineage επαιζα σαν εθισμενο παιδακι.ΤΟσο πολ με ειχε εθισει το lineage,το τερα μετα απο 2 εβδομαδες το παρατησα.58 lvl καταλαβα τι συμβαινει και ευτυχως που το παρατησα,δεν θα κατσω να ασχλοηθω με κατι στο οοπι κανεισ μονο φαρμ.Μπηκα σε pvp server,θα μπορουσαν να το κανουν πιο πικαντικο εχοντας pvp missions εκτος του farming.Θα του δωσω μια ευκαιρεια ακομα οταν βαλουννεα πραγματα.Μεχρι τοτε.,,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα