Giorgos09 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Ο Lancer εχει παραπανω Ping; Εχω την εντυπωση οτι οι lancer και berzecer που εχουν block πρεπει να καταλαβαινουν γρηγορα την κινηση του τερατος για να blockαρουν αλλιως τα τρων στη μαπα και μετα φταιει ο healerας.
SlackulatoR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Γιατι δε τα παρατατε να ερθετε US? Το ping δεν ειναι κακο (εκτος αν ειστε lancer) και μετα τον πρωτο μηνα θα παιζετε τσαμπε. 1500 gold οι 30 μερες subscription. Με Chronoscrolls; Μόνο 1500 gold το κάνανε; Περίμενα καμιά 10.000 ώστε να μην αξίζει. Μπράβο τους... Αν το κάνουν και εδώ έτσι ξαναρχίζω.
lefteris210 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 μαζεύονται εύκολα τα 1500 gold? ρωτάω γιατί δεν παίζω το παιχνίδι και δεν ξέρω
SlackulatoR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Από mob farming όχι τόσο εύκολα. Από instances ναι, να φανταστείς το 60αρι weapon από τα instance που μπορείς να κάνεις με τυχαίο group κόστιζαν 3-10k.
lefteris210 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 ε τοτε μια χαρα ειναι με ενα οπλο στην χειροτερη εχεις βγαλει 2 μηνες....πολυ καλα! στο 7 μερες trial εχει περιορισμους πουθενα ?
gchris7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Τις τιμές των chronoscrolls τις βάζουν οι παίχτες. Τα αγοράζουν με κανονικά λεφτά, όσο κάνει το subscription και μετά μπορούν να τις πουλήσουν μέσα στο παιχνίδι. Είναι καθαρά δηλαδή θέμα προσφοράς και ζήτησης το κόστος τους. Πάντως τα 1500g που τα πουλάνε τώρα είναι πραγματικά πολύ λίγα, τα μαζεύεις για πλάκα. Στην ουσία το Τερα είναι free 2 play αν συνεχίσουν με αυτές τις τιμές, αξίζει με χίλια να αγοράσεις το box και μετά να ανανεώνεις κάθε μήνα με chronoscrolls. Άντε να δούμε ποτε θα το βάλουν και στην Ευρώπη...
SlackulatoR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Εδώ πάντως είπαν πως δεν ξέρουν αν θα χρησιμοποιήσουν Shop που να πουλάνε διάφορα. Και απ'ότι φαίνεται τα chronoscrolls είναι μέρος του shop αυτού στην Αμερική. Οπότε άγνωστο για εδώ...
gchris7 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Είχαν ανακοινώσει ότι θα βάλουν chronoscrolls και εδώ. Το πότε είναι το θέμα...
SlackulatoR Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Ακόμη χειρότερα, εφόσον το ανακοίνωσαν καλή Ανάσταση.
_Drakos_ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Εγώ έχω ξεκινήσει το game από τα μπετα και από το head start. Είμαι 60 lvl εδώ και πάρα πολύ καιρό. Κι όμως ακόμα δεν έχω φτάσει στο επίπεδο που θέλω όπως επίσεις και κάθε μέρα έχω πράγματα να κάνω. Είναι έτσι φτιαγμένο το game που αναγκαστικά θέλεις χρόνο για κανεις κάποια πράγματα. Για παράδειγμα για να καταφέρεις να πάρεις τα jewels από το reputation πρέπει να κάνεις τα dailies quests για πάρα πολλές μέρες.... Ένα άλλο παράδειγμα είναι τα crafting. Για να καταφέρεις να φτάσεις στο τέρμα ένα μόνο από τα crafting χρειάζεσαι ατελείωτες μέρες φάρμινγκ για να μαζέψεις τα materials. Γενικά το παιχνίδι θέλει πολύ χρόνο. Όσοι λοιπόν το παρατάνε με την δικαιολογία ότι δεν έχουν τι άλλο να κάνουν δεν είναι ότι δεν έχουν τι να κάνουν. Απλά βαριούνται να ασχοληθούν. Δικαίομα τους βέβαια. Αλλά μην κατακρίνεις ένα game επειδή απλά βαριέσαι να ασχοληθείς μαζί του και το βλέπεις επιφανειακά
SlackulatoR Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Τι κανουν αυτα; Εδώ: http://tera.enmasse.com/game-guide/chronoscrolls/
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Εγώ έχω ξεκινήσει το game από τα μπετα και από το head start. Είμαι 60 lvl εδώ και πάρα πολύ καιρό. Κι όμως ακόμα δεν έχω φτάσει στο επίπεδο που θέλω όπως επίσεις και κάθε μέρα έχω πράγματα να κάνω. Είναι έτσι φτιαγμένο το game που αναγκαστικά θέλεις χρόνο για κανεις κάποια πράγματα. Για παράδειγμα για να καταφέρεις να πάρεις τα jewels από το reputation πρέπει να κάνεις τα dailies quests για πάρα πολλές μέρες.... Ένα άλλο παράδειγμα είναι τα crafting. Για να καταφέρεις να φτάσεις στο τέρμα ένα μόνο από τα crafting χρειάζεσαι ατελείωτες μέρες φάρμινγκ για να μαζέψεις τα materials. Γενικά το παιχνίδι θέλει πολύ χρόνο. Όσοι λοιπόν το παρατάνε με την δικαιολογία ότι δεν έχουν τι άλλο να κάνουν δεν είναι ότι δεν έχουν τι να κάνουν. Απλά βαριούνται να ασχοληθούν. Δικαίομα τους βέβαια. Αλλά μην κατακρίνεις ένα game επειδή απλά βαριέσαι να ασχοληθείς μαζί του και το βλέπεις επιφανειακά Το να σκοτωνεις ολη μερα mob ειναι βαρετο και κουραστικο.Και συνεχεια τα ιδια mob παντου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα