Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θυμάται κανείς πως μπορώ να πάω στο Atel Akaad Stronghold για το Quest Α Manor Invasion;

Είμαι μεγαλύτερο lvl, αλλά επειδή θέλω να κάνω όλα τα q και να μην αφήνω κανένα, θα ήθελα να τελειώσω και αυτό που είναι κόκκινο.

αν δεν κάνω λάθος , είναι στο teleportal που είναι και οι furius frimbιlisks

εκει μπαίνεις μεσα και μιλάς με την jelena

δεν θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται το area . val ..... κάπως

ή chebika ή popolion

δεν ξέρω αν σε κατατόπισα , μάλλον σε μπέρδεψα χειρότερα

:)

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά εχω φτιάξει μια σελίδα η οποια φιλόξενη διάφορα community ενα απο αυτα ειναι και το Tera αν σας ενδιαφέρει Drgame.gr

Δημοσ.

Επειδη σκεφτομαι να το δοκιμασω το παιχνιδι και εχω διαβασει και εχω δει πολυ καλα πραγματα τι λεει γενικα ειναι καλο εσεις που το παιζετε?

Βασικα προτεινετε να το αγορασω απο το πλαισιο ή απο το origin ?Με μπερδευει που στο origin αναφερει την εκδοση με τους us servers

Δημοσ.

Επειδη σκεφτομαι να το δοκιμασω το παιχνιδι και εχω διαβασει και εχω δει πολυ καλα πραγματα τι λεει γενικα ειναι καλο εσεις που το παιζετε?

Βασικα προτεινετε να το αγορασω απο το πλαισιο ή απο το origin ?Με μπερδευει που στο origin αναφερει την εκδοση με τους us servers

Έχουν βγάλει trial, δοκίμασε το πρώτα αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Το παιχνίδι στην Ευρώπη δυστυχώς πάει άκλαυτο. Η εταιρία που το ανέλαβε (Frogster) ουσιαστικά το κατέστρεψε. Για να καταλάβεις για τι fail μιλάμε, στην Αμερική που το έχει αναλάβει η enmasse, έχουν βάλει 9 patch, ενώ στην Ευρώπη μόλις 2. Τελευταίο patch ήταν στα μέσα Μαιου!

Γενικά οι περισσότεροι παίχτες έχουν ξενερώσει και αρχίζουν και το παρατάνε.

Αν σου αρέσει το open world pvp, το action combat, τα ωραία γραφικά και κυρίως σου αρέσει το grind, τότε δικιμασε το, αλλιώς είτε βρες κάτι άλλο η περίμενε μέχρι Αύγουστο που λένε ότι θα μπούνε τα Battlegrounds και τα raids.

Δημοσ.

Έχουν βγάλει trial, δοκίμασε το πρώτα αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Το παιχνίδι στην Ευρώπη δυστυχώς πάει άκλαυτο. Η εταιρία που το ανέλαβε (Frogster) ουσιαστικά το κατέστρεψε. Για να καταλάβεις για τι fail μιλάμε, στην Αμερική που το έχει αναλάβει η enmasse, έχουν βάλει 9 patch, ενώ στην Ευρώπη μόλις 2. Τελευταίο patch ήταν στα μέσα Μαιου!

Γενικά οι περισσότεροι παίχτες έχουν ξενερώσει και αρχίζουν και το παρατάνε.

Αν σου αρέσει το open world pvp, το action combat, τα ωραία γραφικά και κυρίως σου αρέσει το grind, τότε δικιμασε το, αλλιώς είτε βρες κάτι άλλο η περίμενε μέχρι Αύγουστο που λένε ότι θα μπούνε τα Battlegrounds και τα raids.

Εγω το παρατησα.Βαρεθηκα,το μονο που κανω ειναι να σκοτωνω mobs.Αν δεν εχεις πολυ καλη clan,το παιχνιδι θα το παρατσεις.Τωρα οκ,στα πρωτα 45 lvl το να σκοτωνεις mobs δεν ηταν ασχημο,αλλα πλεον καταντα κουραστικο.

Δημοσ.

την επομενη βδομαδα τελειωνει το sub και για αυτο το εκαναν επιτηδες ωστε να ξαναπαρεις... καλη πουστια αλλα αργησαν προσωπικα εγω δεν θα συνεχισω

Δημοσ.

οχι ρε το subscription τελειωνει την αλλη βδομαδα αν παιζεις απο οταν βγηκε το game και επειδη εχει ηδη μειωθει ο κοσμος σου λεει κατσε να βαλουμε το patch για να ανανεωσουν την συνδρομη και προς το τελος της επομενης συνδρομης θα σου πουν patch για battlegrounds σιγουρα

Δημοσ.

Αν πάντως κάποιος ψάχνει για να ξεκινήσει και θέλει να αγοράσει λογαριασμό με 60άρι ας μου στείλει ένα π.μ να μην πάει χαμένο, ευχαριστώ.

Δημοσ.

βλέπω ξεκινήσανε όλου να πουλάνε accounts , φαντάζομαι πόσο άπατο θα φύγει και αυτό....

ε ρε γέλια που θα ρίχνουν εκεί στην blizzard , πραγματικά ήθελα να ήμουν σε μια γωνία και να τους έβλεπα χαχαχα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...