razorise Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Θυμάται κανείς πως μπορώ να πάω στο Atel Akaad Stronghold για το Quest Α Manor Invasion; Είμαι μεγαλύτερο lvl, αλλά επειδή θέλω να κάνω όλα τα q και να μην αφήνω κανένα, θα ήθελα να τελειώσω και αυτό που είναι κόκκινο. αν δεν κάνω λάθος , είναι στο teleportal που είναι και οι furius frimbιlisks εκει μπαίνεις μεσα και μιλάς με την jelena δεν θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται το area . val ..... κάπως ή chebika ή popolion δεν ξέρω αν σε κατατόπισα , μάλλον σε μπέρδεψα χειρότερα
Dr Marley Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2012 Παιδιά εχω φτιάξει μια σελίδα η οποια φιλόξενη διάφορα community ενα απο αυτα ειναι και το Tera αν σας ενδιαφέρει Drgame.gr
konstantinos77 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Επειδη σκεφτομαι να το δοκιμασω το παιχνιδι και εχω διαβασει και εχω δει πολυ καλα πραγματα τι λεει γενικα ειναι καλο εσεις που το παιζετε? Βασικα προτεινετε να το αγορασω απο το πλαισιο ή απο το origin ?Με μπερδευει που στο origin αναφερει την εκδοση με τους us servers
gchris7 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Επειδη σκεφτομαι να το δοκιμασω το παιχνιδι και εχω διαβασει και εχω δει πολυ καλα πραγματα τι λεει γενικα ειναι καλο εσεις που το παιζετε? Βασικα προτεινετε να το αγορασω απο το πλαισιο ή απο το origin ?Με μπερδευει που στο origin αναφερει την εκδοση με τους us servers Έχουν βγάλει trial, δοκίμασε το πρώτα αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Το παιχνίδι στην Ευρώπη δυστυχώς πάει άκλαυτο. Η εταιρία που το ανέλαβε (Frogster) ουσιαστικά το κατέστρεψε. Για να καταλάβεις για τι fail μιλάμε, στην Αμερική που το έχει αναλάβει η enmasse, έχουν βάλει 9 patch, ενώ στην Ευρώπη μόλις 2. Τελευταίο patch ήταν στα μέσα Μαιου! Γενικά οι περισσότεροι παίχτες έχουν ξενερώσει και αρχίζουν και το παρατάνε. Αν σου αρέσει το open world pvp, το action combat, τα ωραία γραφικά και κυρίως σου αρέσει το grind, τότε δικιμασε το, αλλιώς είτε βρες κάτι άλλο η περίμενε μέχρι Αύγουστο που λένε ότι θα μπούνε τα Battlegrounds και τα raids.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Έχουν βγάλει trial, δοκίμασε το πρώτα αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Το παιχνίδι στην Ευρώπη δυστυχώς πάει άκλαυτο. Η εταιρία που το ανέλαβε (Frogster) ουσιαστικά το κατέστρεψε. Για να καταλάβεις για τι fail μιλάμε, στην Αμερική που το έχει αναλάβει η enmasse, έχουν βάλει 9 patch, ενώ στην Ευρώπη μόλις 2. Τελευταίο patch ήταν στα μέσα Μαιου! Γενικά οι περισσότεροι παίχτες έχουν ξενερώσει και αρχίζουν και το παρατάνε. Αν σου αρέσει το open world pvp, το action combat, τα ωραία γραφικά και κυρίως σου αρέσει το grind, τότε δικιμασε το, αλλιώς είτε βρες κάτι άλλο η περίμενε μέχρι Αύγουστο που λένε ότι θα μπούνε τα Battlegrounds και τα raids. Εγω το παρατησα.Βαρεθηκα,το μονο που κανω ειναι να σκοτωνω mobs.Αν δεν εχεις πολυ καλη clan,το παιχνιδι θα το παρατσεις.Τωρα οκ,στα πρωτα 45 lvl το να σκοτωνεις mobs δεν ηταν ασχημο,αλλα πλεον καταντα κουραστικο.
_Drakos_ Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Tην επόμενη βδομάδα μπαίνει patch. Μπείτε και διαβάστα τα patch notes
JERONIMO888 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 την επομενη βδομαδα τελειωνει το sub και για αυτο το εκαναν επιτηδες ωστε να ξαναπαρεις... καλη πουστια αλλα αργησαν προσωπικα εγω δεν θα συνεχισω
Heatspreader Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Τι εννοείς; Έκανες Subclass; Τι εννοείς δεν θα ξαναπάρεις;
JERONIMO888 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 οχι ρε το subscription τελειωνει την αλλη βδομαδα αν παιζεις απο οταν βγηκε το game και επειδη εχει ηδη μειωθει ο κοσμος σου λεει κατσε να βαλουμε το patch για να ανανεωσουν την συνδρομη και προς το τελος της επομενης συνδρομης θα σου πουν patch για battlegrounds σιγουρα
Heatspreader Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Και στο Line Age τότε, κάπως έτσι δεν ήταν τα πράγματα; Ήταν πιο τίμιο;
Zenor Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αν πάντως κάποιος ψάχνει για να ξεκινήσει και θέλει να αγοράσει λογαριασμό με 60άρι ας μου στείλει ένα π.μ να μην πάει χαμένο, ευχαριστώ.
lefteris210 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 βλέπω ξεκινήσανε όλου να πουλάνε accounts , φαντάζομαι πόσο άπατο θα φύγει και αυτό.... ε ρε γέλια που θα ρίχνουν εκεί στην blizzard , πραγματικά ήθελα να ήμουν σε μια γωνία και να τους έβλεπα χαχαχα.
Heatspreader Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Οτι ακομα και μετα απο τοσα χρονια το WOW εχει επιτυχιες. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα