Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δυσκολο για σημερα το βλεπω...ακομα περιμενουμε..δεν φταις εσυ...η ατυχια σου φταιει..λες μπας και λεγεσαι μητσοτακησ?

Παντως με αμεση ανακοινωση η εταιρεια ειπε οτι θα παρουμε τη μερα πισω :-D

Ανοιξαμε και σας περιμενουμε...μπειτε...

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημερα

Χαχα...βασικα κανα ench+9 να μας δωσουν free θα το εκτιμουσα!

Παντως Poporia περιοχη ειναι οτι καλυτερο εχω δει ,γενικα το παιχνιδι εχει πολυ fun mobs ..

Δημοσ.

Τα mobs μετα απο καποιο σημειο τα βρισκεις συνεχεια τα ιδια μπροστα σου με μικρες παραλλαγες κατι που κατανταει βαρετο παντως.

Αρχιζω και το βαριεμαι να πω την αληθεια, αν δεν ειχα την guild να μιλαμε και να παιζουμε μαζι θα το ειχα παρατησει και θα επαιζα παλι οταν προσθεταν 2-3 πραγματα, επισης εχω ξενερωσει που ο warrior παιρνει και block και θα μπαινει σαν τανκ στα dungeon λες και δεν εφτανε οτι ειναι ο πιο γρηγορος dps,dodger στο game, με λιγα λογια ο lancer θα γινει παντελως αχρηστος μιας και πολλοι lancer ειναι μαλακες και κανεις δεν τους γουσταρει ετσι μας πηρε και μας η μπαλα.... ανεβασα και 2 αλτ να περναει η ωρα γιατι βαρεθηκα το farming για gear στο 60 και βλεπουμε

Δημοσ.

Καλησπερα

Φιλε jeronimo λογικα και μετα μολις προσθεσουν 1-2 πραγματακια ακομα θα θελουμε να φαρμαρουμε για gear αυτο ειναι βεβαιο!Πιστευω οτι ειναι σκοπιμο που ειναι ψηλο αδειο το high end γιατι θελουν να μαςδωσουν χρονο ωστε να μαζευτει αυτο που προαπαιτειται ωστε να ειμαστε οσο ποιο ετοιμη γινεται και φυσικα ολοι να μπορεσουν να μπουν σε οτιβγαλουν!Δεν θα μου αρεσε να εφτανα 60λεβελ και με 2-3 ινστ να ντυνομουν(προσωπικη αποψη)

Οι warrior πρεπει να ειναι και τανκ και να μπαινουν ως τανκ ειναι αδικο αλλα δεν μπορει να τους εχεις απο τα τοπ dps και να τους δινεις και def λιγο καλυτερο balance θελει.

Δημοσ.

Τα mobs μετα απο καποιο σημειο τα βρισκεις συνεχεια τα ιδια μπροστα σου με μικρες παραλλαγες κατι που κατανταει βαρετο παντως.

Αρχιζω και το βαριεμαι να πω την αληθεια, αν δεν ειχα την guild να μιλαμε και να παιζουμε μαζι θα το ειχα παρατησει και θα επαιζα παλι οταν προσθεταν 2-3 πραγματα, επισης εχω ξενερωσει που ο warrior παιρνει και block και θα μπαινει σαν τανκ στα dungeon λες και δεν εφτανε οτι ειναι ο πιο γρηγορος dps,dodger στο game, με λιγα λογια ο lancer θα γινει παντελως αχρηστος μιας και πολλοι lancer ειναι μαλακες και κανεις δεν τους γουσταρει ετσι μας πηρε και μας η μπαλα.... ανεβασα και 2 αλτ να περναει η ωρα γιατι βαρεθηκα το farming για gear στο 60 και βλεπουμε

Αυτο που λες φιλε

Αν δεν εχεις καλο guild το παιχνιδι θα το παρατησεις ευκολα.Εγω το εχω αφησει στα 58 lvl.Πραγματικα ειναι καλο παιχνιδι αλα δεν σε κολλαει,καταντα κουραστικο μετα απο λιγο καιρο αν δεν εχεις καλο guild[να κανεις συνεχεια gvg κτλ]/.

Δημοσ.

Μην βιαζεσται να το κατακρινετε ουτε μηνα δεν εχει το παιχνιδι...υπομονη να μπει το νεο patch και μετα μιλαμε παλυ :rolleyes:

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξεκίνησαν οι πρωτες φήμες για μεταφορα του game απο την frogster στην en mase που εχει αναλάβει το παιχνιδι στην αμερική.

Δημοσ.

Κάτι τέτοιο θα προσφέρει αλλαγές σε εμάς, είτε καλές, είτε κακές;

Απ'οσο ξέρω η enmasse ειναι πολυ ποιο αξιόπιστη και σοβαρή εταιρία σε σχέση με την frogster. ίσως να μιλάμε για ποιο γρήγορη ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Ωχ αυτα φοβαμαι...ξερετε μερικα μαγαζια αντι ναπουν κλεινουν λενε κλειστων λογω ανακαινησησης!κ δεν ανοιγουν ποτε...Ευχομαι να μην το αφησουν ετσι το παιχνιδι γιατι ειναι πολυ καλο και εχει προοπτικες,αλλα αν συνεχισουν να το εχουν ετσι στον αερα χωρις κανενα νεο στοιχειο(Bgs,arenes,rift etc etc)ισως ο κοσμος φυγει κ η μεταφορα αν ειναι αχρηση μετα!

Δημοσ.

Θυμάται κανείς πως μπορώ να πάω στο Atel Akaad Stronghold για το Quest Α Manor Invasion;

Είμαι μεγαλύτερο lvl, αλλά επειδή θέλω να κάνω όλα τα q και να μην αφήνω κανένα, θα ήθελα να τελειώσω και αυτό που είναι κόκκινο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...