Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

έχεις δίκιο, καλύτερα πίσω στο απολίθωμα κρητιδικής εποχής (wow) για 10 χρόνια ακόμη, με τους χαρακτήρες να βγάζουν φωτιές από τον κwλο (ή την πλάτη, υπάρχει διχογνωμία σ'αυτό), ο ένας να περνά μέσα από τον άλλον σαν είναι φαντάσματα, παρακάτω ένα ακίνητο ανθρωπάκι με θαυμαστικό πάνω από την κεφάλα του να εμφανίζει μόλις το κλικάρεις ένα wall of text για τα διαβολικά ορκς εκει γύρω που του σκότωσαν την μανούλα και του έκαψαν την βίλα κοτέτσι ενώ εσύ βλέπεις την βιλάρα στην θέση της σε κατάσταση καινουργή και τα κακόμοιρά τα ορκάκια να στέκονται μαρμαρωμένα, περιμένοντας το αναπόφευκτο και αναρωτιέσαι τι είχε μέσα το σαντουιτσ που μόλις χλαπάκιασες, και ένα σωρό άλλες τέτοιες καρικατούρες - καραγκιοζιές που κάνουν οποιονδήποτε άνω των 10 (και πολλά είπα) ετών έχει παίξει το παιχνίδι να αναρωτιέται αν το έφτιαξαν για νοήμονες ανθρώπους ή μπαμπουίνους :lol:

Δε θα πρεπε να ανησυχεί τους δημιουργούς ΜΜΟ που το απολίθωμα παραμένει μετά από τόσα χρόνια ό,τι καλύτερο και ό,τι πιο πετυχημένο στην αγορά των μπαμπουίνων; Επίσης ναι, όλοι οι πραγματικοί άντρες θα διάλεγαν ένα panda ή ένα κοριτσάκι για χαρακτήρα! Να περάσουμε στο τι έφταιξε και πάτωσε κι αυτό το ΜΜΟ ή είναι νωρίς ακόμα;

Δημοσ.

Προσωπικά διάλεξα Castanic mystic. Είδα αρκετά βίντεο και μου άρεσε πολύ, επίσης έκαναν και πολλές αλλαγές πάνω σε αυτόν τον χαρακτήρα. Τα βίντεο που μου τράβηξαν την προσοχή είναι αυτά:

http://www.youtube.com/watch?v=0ilspKzJ69M&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=pPYGfh9ttD0&feature=player_embedded

Και γενικότερα το youtube είναι γεμάτο με νέα βίντεο από της ΒΕΤΑ και τις αλλαγές που έχουν κάνει!

Επίσης πολύ ωραίο BLOG που αναλύει τα πάντα για τους Mystic είναι αυτό http://theunofficialmysticblog.blogspot.com/

Ενώ ένα καλό Ελληνικό Blog για το ΤΕΡΑ είναι αυτό http://tera-greece.blogspot.com/

Αυτά έχω βρει ως τώρα και είναι πραγματικά ενδιαφέροντα! Στην πορεία θα βγουν και άλλα.

Δημοσ.

Μου θυμίζει αρκετά guild wars και μάλλον με το ύφος του μιλάμε για σίγουρη επυτηχία στην αγορά της ασίας...

παρακάτω ένα ακίνητο ανθρωπάκι με θαυμαστικό πάνω από την κεφάλα του να εμφανίζει μόλις το κλικάρεις ένα wall of text για τα διαβολικά ορκς εκει γύρω που του σκότωσαν την μανούλα και του έκαψαν την βίλα κοτέτσι ενώ εσύ βλέπεις την βιλάρα στην θέση της σε κατάσταση καινουργή και τα κακόμοιρά τα ορκάκια να στέκονται μαρμαρωμένα, περιμένοντας το αναπόφευκτο και αναρωτιέσαι τι είχε μέσα το σαντουιτσ που μόλις χλαπάκιασες, και ένα σωρό άλλες τέτοιες καρικατούρες - καραγκιοζιές που κάνουν οποιονδήποτε άνω των 10 (και πολλά είπα) ετών έχει παίξει το παιχνίδι να αναρωτιέται αν το έφτιαξαν για νοήμονες ανθρώπους ή μπαμπουίνους

και όμως στην Ασία αυτό ακριβώς τους αρέσει στα mmorpg...Aβύσος η ψυχή του κινέζου δλδ.

Δημοσ.

Εγω ξενερωσα... δεν ξερω αν η μεταφραση ή η ανακοινωση ηταν λαθος, αλλα:

ΠΡΙΝ

Pre-Selection Service

- On December 30th, players will be able to login, choose a server and create a character. From the website, they can also join guilds and add friends. The start time of this phase is subject to change.

ΜΕΤΑ

Pre-Selection Service

- On December 30th, players will be able to login to the website, choose a server and reserve a character name. From the website, they can also join guilds and add friends. The start time of this phase is subject to change.

Δημοσ.

Τι αναρωτιέται ρε ο νέοπας.. :P

Δεν θυμάμαι την τελευταία φορά που έπαιξα mmog στα ίνγκλις.. Proxy man, PU-RO-KU-SI! Κάνω Questάκια στην Hangul και τα μυαλά στα κάγκελα! :lol:

Δημοσ.

Μερικά ούτε καν VPN δεν θέλουν (c9, GranAGE Online, Monster Hunter Frontier Korea για παράδειγμα). Τα κατεβάζεις και είσαι έτοιμος να λιώσεις...Αρκεί να βρείς το μαγικό αριθμό... ;)και να έχεις υπομονή με τα hangul!

Tα περισσότερα όμως απαιτούν IP mask...

Δημοσ.

Που είσαι ρε Bullet2D! Long time no c..

Να αφήσω το C9 για λίγο να πάμε T.E.R.A? :)

(Να ξέρεις, τώρα δεν μπορείς καν να δημιουργήσεις acc στο C9.. ζητάει έναν παραπάνω κωδικό που δεν μπορεί να τον γνωρίζει αυτός που δεν είναι Korean creature. Πρέπει να αρχίσω να πουλάω Accounts στο E-bay και στα "μεταχειρισμένα". :lol: )

Δημοσ.

Ni hao Maria :)

Άλλαξα χώρα γι΄αυτό εξαφανίστηκα! Ναί τα ξέρω, μόνο ν' αγοράσει μπορεί τώρα με αληθινό χρήμα έτοιμα accounts απο διάφορα forums/ebay κανένας νέοπας αν θέλει να παίξει C9. Eγώ θα ήθελα πολύ να παίζω το Tera στις 11 Ιανουαρίου αλλά δεν έχω το gaming desktop μαζί μου atm (και τη βγάζω με παλιά mmorpgs που σηκώνει το laptop που έχω μαζί μου και το Monster Hunter Tri στο Wii), θα το φέρω όμως σύντομα και στάνταρ θα μπώ! Να φανταστείς το είχα κατεβασμένο το client απο αρχές του καλοκαιριού. Αλλά δυστηχώς δεν κέρδισα closed beta ticket. Όταν μπείς στις 11 στην open beta μπές msn να μου πείς εντυπώσεις!! Μην με ξεχάσεις! Και γράψε μας εντυπώσεις εδώ φυσικά και βάλε και καμοιά φωτογραφία να χαρούμε και εμείς.

Απ΄ οτι ξέρω δεν θα χρειαστείς ip mask/vpn και εφόσον το Ηangame account σου δουλέυει μια χαρά με το C9 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, απλά κάνε ένα research αν έχεις πρόθεση να δοκιμάσεις άλλα κορέατικα hangame παιχνίδια (αν και η Hangame είναι πάντα non-korea friendly). Αν και σίγουρα δεν θα κάνεις καμοιά χαζομάρα..Tera είναι αυτό ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...