Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aυτό είναι το αμερικάνικο. Η en masse είναι η εταιρία που εχει το tera στην αμερική.

Ναι το γνωρίζω αλλά για κάποιον που θέλει να δοκιμάσει, εφόσον δεν υπάρχει στην Ευρώπη είναι μονόδρομος...

Για Ευρώπη δεν έχω ακούσει κάτι για demo. Λογικά αν τους το δώσουν θα πρέπει να κάνουν τις ανάλογες μεταφράσεις κτλ.

Δημοσ.

Πιστεύω ότι το να μην υπάρχει δοκιμαστική έκδοση, δεν είναι σωστό, ειδικά όταν πρόκειται για τέτοια παιχνίδια. Ωστόσο όμως, κάποιος μπορεί να πει, ότι όταν αγοράζεις το παιχνίδι, το οποίο είναι σε τιμή χαμηότερη ή ίδια με τα περισσότερα παιχνίδια single player, σου δίνει και έναν μήνα παιχνιδιού. Με λίγα λόγια είναι σαν να αγοράζεις ένα παιχνίδι Single Player. Αν σου αρέσει το προχωράς και πληρώνεις και τους επόμενους μήνες, αν όχι δεν συνεχίζεις.

Όμως τα Single Player, έχουν demo.

Δημοσ.

Καλημερα σας

@danny7 Φιλε μπορεις και με paysafecard που ειναι πολυ ασφαλες καιεχει παντου κ οποτε θελεις :rolleyes:

Γενικα για το ντεμο πιστευω και εγω οτι πρεπει να υπαρχει αλλα αν λαβουμε υποψην οτι το παιχνιδι τοβρισκεις και με 29 ευρω οκ...απλα δεν ρισκαρεις πολλα αν αναλογιστουμε οτι μιαγευση παιρνεις και απο το youtube ειναι καλα.

Τωρα οσο αναφορα την εισοδο των BGs νομιζω οτι θα ριξει το κοσμο που <<γυρναει>>στις περιοχες θα το κανει να φαινετε αδειο τοπαιχνιδι γιατι ολοι θα ειναι μεσασε καποιο bg η θα ειναι στατικοι καπου και θα περιμενουν να μπουν.Αλλα αν υπαρχει ενα <<ζωντανο>>pvp open world δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα.

Δημοσ.

Καλημερα σας

@danny7 Φιλε μπορεις και με paysafecard που ειναι πολυ ασφαλες καιεχει παντου κ οποτε θελεις :rolleyes:

Γενικα για το ντεμο πιστευω και εγω οτι πρεπει να υπαρχει αλλα αν λαβουμε υποψην οτι το παιχνιδι τοβρισκεις και με 29 ευρω οκ...απλα δεν ρισκαρεις πολλα αν αναλογιστουμε οτι μιαγευση παιρνεις και απο το youtube ειναι καλα.

Τωρα οσο αναφορα την εισοδο των BGs νομιζω οτι θα ριξει το κοσμο που <<γυρναει>>στις περιοχες θα το κανει να φαινετε αδειο τοπαιχνιδι γιατι ολοι θα ειναι μεσασε καποιο bg η θα ειναι στατικοι καπου και θα περιμενουν να μπουν.Αλλα αν υπαρχει ενα <<ζωντανο>>pvp open world δεν θα υπαρξει κανενα προβλημα.

Δεν νομιζω να ατονησει το open world pvp. Άλλωστε σχεδον όλοι οσοι ξεκινησαν το game γι αυτο το ξεκίνησαν;)

Δημοσ.

το ελπιζω και αυτο περιμενω φυσικα!Εγωποτε δεν θα αφηνα το ξυλο στο οποιοδηποτε μερος περιοχη απο τα να κλειστω σε μπουντρουμια και να περιμενω καπου μεχρι να μπω στο επομενο..δεν λεω θα το τιμησω και αυτο αλλα το Street Fight μου αρεσει καλυτερα:) με το enchant κανεις μπορει να δωσει πληροφορειες?δεν εχω παρει γραμμη τπτ(οχι οτι εχω σχοληθει)

Δημοσ.

το ελπιζω και αυτο περιμενω φυσικα!Εγωποτε δεν θα αφηνα το ξυλο στο οποιοδηποτε μερος περιοχη απο τα να κλειστω σε μπουντρουμια και να περιμενω καπου μεχρι να μπω στο επομενο..δεν λεω θα το τιμησω και αυτο αλλα το Street Fight μου αρεσει καλυτερα:) με το enchant κανεις μπορει να δωσει πληροφορειες?δεν εχω παρει γραμμη τπτ(οχι οτι εχω σχοληθει)

Για ρωτα τι θέλεις μηπως και μπορώ να σου απαντησω.

Δημοσ.

Καταρχην εαν υπαρχουν καλα και αξιοπιστα guides μην σας τα ζαλιζω εδω μεσα...αλλα γενικα ειμαι στο q που παιρνεις στη Velika με το αρχικο ench..τωρα 1ον που βλεπεις τι αντικειμενο θες και τι στατιστικα παιρνεις απο αυτο για να δουμε τι πρεπει να βαζουμε..2ον σπαθι με σπαθι..τοξο με τοξο κ.ο.κ σε καθε ench με το αρμορ ειναι το ιδιο?3ον οταν σπας ενα ench αντικειμενο εκτος απο ματεριαλσ παιρνεις κ του ench?

Δημοσ.

Καταρχην εαν υπαρχουν καλα και αξιοπιστα guides μην σας τα ζαλιζω εδω μεσα...αλλα γενικα ειμαι στο q που παιρνεις στη Velika με το αρχικο ench..τωρα 1ον που βλεπεις τι αντικειμενο θες και τι στατιστικα παιρνεις απο αυτο για να δουμε τι πρεπει να βαζουμε..2ον σπαθι με σπαθι..τοξο με τοξο κ.ο.κ σε καθε ench με το αρμορ ειναι το ιδιο?3ον οταν σπας ενα ench αντικειμενο εκτος απο ματεριαλσ παιρνεις κ του ench?

Όταν κανει fail δεν σπαει το δικο σου αντικειμενο. Συνεχιζει να υπαρχει κανονικα. Από εκει και πέρα βασικη προυπόθεση ειναι το αντικείμενο που θες να κανεις enchant να γραφει enchantable στα stats του. Από εκεί και πέρα για να το κανεις enchant πρέπει να χρισιμοποιείσεις αντικείμενο με ίδιο Tier. Δεν χρειάζεται να ειναι σπαθί με σπαθί κλπ. Για να ανεβάσεις ένα σπαθί μπορείς να χρησιμοποιείσεις τόξο για παράδειγμα αρκει να ειναι του ιδιου Tier. To ίδιο και για άρμορ. Μπορείς να ανεβάσεις plate χρησιμοποιώντας leather του ίδιου Tier όμως.

Δημοσ.

Βγήκε free demo, χωρίς download αλλά μου βγάζει bandwitdh error:

http://tera.enmasse.com/demo

Μόλις το τελείωσα.Πραγματικά πιστεύω πως αν δε το έπαιζα το demo θα είχα περισσότερες πιθανότητες να το αγοράσω. :P

Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι επιτέλους βγήκε κάτι διαφορετικό από τα καθιερωμένα που ξέρουμε.

Το animation μου άρεσε πάρα πολύ αλλά λόγο των γραφικών(απορώ πως καταφέραν να κάνουν το παιχνίδι να τρέξει σε browser) δεν μπόρεσα να καταλάβω τίποτα σχεδόν για τα game mechanics του παιχνιδιού που ουσιαστικά αυτά με ενδιαφέραν.

Δεν βρήκα διαφορά από την πρώτη πίστα κάθε παιχνιδιού που ουσιαστικά σου δίχνει ένα tutorial και όταν πλέον λες οκ έμαθα πως να χειρίζομαι τον χαρακτήρα μου ώρα να πειραματιστώ ε εκεί σε κόβει και σου λέει"μάγκα σκάστα αν θες να το δοκιμάσεις"

Καλή προσπάθεια αλλά συγνώμη αυτό το φτωχότατο demo μου έδωσε την εντύπωση πως τα τυπάκια πάνε να κάνουν αρπαχτή και μόνο.

Μια ερώτηση.PK έχει ή είναι race vs race? μπορεί κάποιος με λίγα λόγια να μου εξηγήσει το pvp system του?

Δημοσ.

Μόλις το τελείωσα.Πραγματικά πιστεύω πως αν δε το έπαιζα το demo θα είχα περισσότερες πιθανότητες να το αγοράσω. :P

Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι επιτέλους βγήκε κάτι διαφορετικό από τα καθιερωμένα που ξέρουμε.

Το animation μου άρεσε πάρα πολύ αλλά λόγο των γραφικών(απορώ πως καταφέραν να κάνουν το παιχνίδι να τρέξει σε browser) δεν μπόρεσα να καταλάβω τίποτα σχεδόν για τα game mechanics του παιχνιδιού που ουσιαστικά αυτά με ενδιαφέραν.

Δεν βρήκα διαφορά από την πρώτη πίστα κάθε παιχνιδιού που ουσιαστικά σου δίχνει ένα tutorial και όταν πλέον λες οκ έμαθα πως να χειρίζομαι τον χαρακτήρα μου ώρα να πειραματιστώ ε εκεί σε κόβει και σου λέει"μάγκα σκάστα αν θες να το δοκιμάσεις"

Καλή προσπάθεια αλλά συγνώμη αυτό το φτωχότατο demo μου έδωσε την εντύπωση πως τα τυπάκια πάνε να κάνουν αρπαχτή και μόνο.

Μια ερώτηση.PK έχει ή είναι race vs race? μπορεί κάποιος με λίγα λόγια να μου εξηγήσει το pvp system του?

Το pvp system ειναι παρα πολυ απλό. Open world pvp. Μπορείς να φας οποιονδήποτε οπουδήποτε. Και pk έχει και τα πάντα. Δεν υπάρχει race vs race. Όλοι μπορουν να φάνε τους πάντες. Και τα war γινονται οπως γινονται σε όλα τα παιχνιδια τετοιου στυλ. Δηλαδή είτε οργανωμένο war οπου οι 2 gyildmasters εχουν κανονίσει συνάντηση για ξυλο σε συγκεκριμένη περιοχή ή κλεφτοπόλεμος, όπου μικρά παρτάκια χτενίζουν τους χάρτες και όπου βρουν enemy που σε πονεί και που σε σφάζει:P. So simple

Δημοσ.

Το pvp system ειναι παρα πολυ απλό. Open world pvp. Μπορείς να φας οποιονδήποτε οπουδήποτε. Και pk έχει και τα πάντα. Δεν υπάρχει race vs race. Όλοι μπορουν να φάνε τους πάντες. Και τα war γινονται οπως γινονται σε όλα τα παιχνιδια τετοιου στυλ. Δηλαδή είτε οργανωμένο war οπου οι 2 gyildmasters εχουν κανονίσει συνάντηση για ξυλο σε συγκεκριμένη περιοχή ή κλεφτοπόλεμος, όπου μικρά παρτάκια χτενίζουν τους χάρτες και όπου βρουν enemy που σε πονεί και που σε σφάζει:P. So simple

Τα rewards για το pvp ποια είναι?αρχίζει και με ψήνει η ιδέα να παίξω αλλά θα ήθελα κάποιος να μου πει κάνα 2 πράγματα ακόμα.

1.Έχει pvp system σαν το lineage όπου ο λόγο που έπαιζες pvp ήταν για το "fame" σου στον server και τo pvp count σου?

2.Έχει διαφορετικό gear για pvp και διαφορετικό για pve?

3.Πιο και πως είναι το pve του?

4.έχει action house και γενικά πως είναι η οικονομια του παιχνιδιού?έχει professions?

5.Τι κάνεις στο end game του παιχνιδιού?πιο είναι το ultimate goal του?(π.χ πρέπει να φαρμάρεις το τάδε boss για gear?πρέπει να κάνεις mass pvp κάπου?γενικά πως οδηγείτε το game?)

Δημοσ.

Τα rewards για το pvp ποια είναι?αρχίζει και με ψήνει η ιδέα να παίξω αλλά θα ήθελα κάποιος να μου πει κάνα 2 πράγματα ακόμα.

1.Έχει pvp system σαν το lineage όπου ο λόγο που έπαιζες pvp ήταν για το "fame" σου στον server και τo pvp count σου?

2.Έχει διαφορετικό gear για pvp και διαφορετικό για pve?

3.Πιο και πως είναι το pve του?

4.έχει action house και γενικά πως είναι η οικονομια του παιχνιδιού?έχει professions?

5.Τι κάνεις στο end game του παιχνιδιού?πιο είναι το ultimate goal του?(π.χ πρέπει να φαρμάρεις το τάδε boss για gear?πρέπει να κάνεις mass pvp κάπου?γενικά πως οδηγείτε το game?)

1. Έκανες και pvp για κάστρο στο lineage. Στο tera η φήμη μετράει αρκετά. Μην ξεχνάς ότι μέχρι τώρα ο έλεγχος των περιοχών γίνεται με εκλογές. Που σημαίνει ότι το fame μετράει. Επίσης το αν μια guild κερδίζει ή χάνει τα war γινεται ορατό σε όλο το server μιας και βγαίνει ανακοινωση στην οθόνη σου Guild ταδε won Guid ταδε.

2. Υπάρχει και pve gear και pvp gear. υπάρχουν όμως και κρύσταλλα που κομπόνουν σε όπλα και πανοπλίες και διαφοροποιούν τα χαρακτηριστικά. Θέλει ψάξιμο το πως θέλεις να παίξεις. Πάντως το έχουν προβλέψει και μπορείς να έχεις αποθυκεύσει συνδιασμούς και με το πάτιμα ενος πλήκτρου να αλλάζεις από pve σε pvp;).

3. Mέχρι τώρα pve είναι τα quests και τα instances.

4. Υπάρχει broker για αγορες και πωλήσεις. Τα professions δεν τα εχω ψαξει πολύ ακόμα αλλά το έχω στο μυαλό μου να ασχοληθώ με weaponsmithing.

5. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ακριβως end game μιας και δεν εχουν ακόμα ενεργοποιείσει όλες τις λειτουργίες του πχ Nexus. Πάντως οι περισσότεροι 60αριδες ασχολούμαστε με το να ντυθούμε και να βελτιωθούμε στο mass pvp.

Να ξέρεις ότι το παιχνίδι είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο. Ακόμα να φανταστείς παίζουμε με τον δωρεάν χρόνο που περιλάμβανε η αγορά του παιχνιδιού. Έρχονται σύντομα βελτιώσεις - προσθήκες και σε skill αλλα και σε περιεχόμενο του game;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...