Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι τι λάθος; Κορεάτικο παιχνίδι είναι. Τα quests είναι τα ίδια ναι, αλλά τουλάχιστον το combat δεν τα καταντάει εντελώς βαρετά.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για ποιον λόγο συμβαίνει αυτό με τα Κορεάτικα;

γιατι οι Κορεάτες γουστάρουν grinding και έχουν και την φήμη των "καμμένων" . Οι ώρες που θεωρούμε εδω υπερβολικές για να παίξεις σε αυτούς αντιστοιχούν στον μέσο όρο που παίζει ο μέσος παίχτης.

Δημοσ.

Πρεπει να βαλουν κανένα patch σύντομα γιατι το game έχει μπλοκάρει εντελώς. Πρέπει να ανοιξουν εντελώς το crafting, και γενικά να κάνουν κάτι ώστε τα gathering να έχουν κάποιο νόημα και να μπορούμε να βγάλουμε και κανένα φράγκο. Τώρα όταν 60αρίσεις ο μόνος τρόπος να βγάλεις κανένα φράγκο είναι να φαρμάρεις mobs.....

Δημοσ.

Εμενα το παιχνιδι δεν με εχει κρατησει πατνως.Πρεπει να ανοιξουν τα battlegrounds].Δεν υπαρχει end game content.Κτι πρεπει να γινει αλλιως θα παει απατο και μιλαμεε για παιχνιδαρο στο θεμα γραφικων κτλ κτλ.

Δημοσ.

Εμεις εχουμε ανοίξει στο φουλ τα war και πεφτει το ξυλο τις αρκουδας οπότε τα Bg δεν ειναι και τοσο μεγάλο θεμα. :-D

Δημοσ.

Εμενα το παιχνιδι δεν με εχει κρατησει πατνως.Πρεπει να ανοιξουν τα battlegrounds].Δεν υπαρχει end game content.Κτι πρεπει να γινει αλλιως θα παει απατο και μιλαμεε για παιχνιδαρο στο θεμα γραφικων κτλ κτλ.

Σε λιγο θα βαλουν και τα nexus και μέσα στο καλοκαίρι battlegrounds. Αλλα και οπως ειναι τωρα έχει πολύ πράγμα να κάνεις.Είσαι με full rebirth? εχεις κανει enchant? έχεις μαζέψει rep για κρυστάλλους και rings-trinckets? έχεις βγάλει τα hard mode?

Το παιχνίδι είναι old school mmorpg. Δεν πρόκειται να μπεις από την πρώτη μέρα και να είσαι τούμπανο με full gear, Θέλει φαρμάρισμα.

Δημοσ.

Σε λιγο θα βαλουν και τα nexus και μέσα στο καλοκαίρι battlegrounds. Αλλα και οπως ειναι τωρα έχει πολύ πράγμα να κάνεις.Είσαι με full rebirth? εχεις κανει enchant? έχεις μαζέψει rep για κρυστάλλους και rings-trinckets? έχεις βγάλει τα hard mode?

Το παιχνίδι είναι old school mmorpg. Δεν πρόκειται να μπεις από την πρώτη μέρα και να είσαι τούμπανο με full gear, Θέλει φαρμάρισμα.

Eγώ είμαι στην φάση που κάνω reputation farming και εχω τσακίσει το fok να πέσει κι αυτό το κωλοrebirth armor. Από enchant είμαι στις μπότες +7, στα γάντια +6, και το axe +5. Αλλά θέλει πολλά φράγκα το enchant από το +6 και πάνω εξού και το gold farming.....

Δημοσ.

Eγώ είμαι στην φάση που κάνω reputation farming και εχω τσακίσει το fok να πέσει κι αυτό το κωλοrebirth armor. Από enchant είμαι στις μπότες +7, στα γάντια +6, και το axe +5. Αλλά θέλει πολλά φράγκα το enchant από το +6 και πάνω εξού και το gold farming.....

Και εγώ κάπως έτσι είμαι. Γενικά, οποτε ειμαι online παντα κάτι έχω να κάνω.

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Ειμαι 3 ημερων παιχτης(κ επισημος)του ΤΕΡΑ και εχω να πω οτι το παιχνιδι μου προσφερει <<γεματες>>ωρες αν και ειμαι στο λεβελ απ μου ακομα πιστευω οτι ουτε λεπτο δεν βαρεθηκα το παιχνιδι μια τα ομορφα γραφικα,μια τα πολλα κουεστς(αν και καπως ιδια )μια το συστημα μαχης δεν σε αφηνουν να βαρεθεις.

Τωρα οσο αφορα τη γκρινια για το <<αδειο>> high end ,οταν ψαχνεις μολις 60ρισης.50αρισης κ.ο.κ να μπεις αμεσως σε ραιντ,BGs αναλογα το γκαμε που παιζεις και θες να ντιθεις αμεσως χωρις κοπο κ φυσηκα δεν εχεις κανει ουτε τα ελαχιστως απαιτουμενα για τον χαρακτηρα σου ωστε να σταθεις αξιοπρεπος σε ενα ραιντ η σε ενα bg και μπαινεις ετσι χημα φυσηκα ειναι να λες οτι το γκαμε θα παει απατο.Απλα μας εχουν κακομαθει με τα ευκολα ντροπς η το ευκολο ντυσημο!Οταν παιζαμε WOW η lineage(στην αρχη) δεν νομιζω να μας πειραζε οτι λιωνουμε ωστε να παρουμε κατι επικ κ να το κρατησουμε κ να μοστραρουμε στης πολεις,τωρα με τον ανταγωνισμο μας ποναει.Και δυστηχως οι εταιρειες ακουνε παντα μα παντα της γκρινιες αυτες(ελπιζω να μην γινει κ εδω αυτο).Οπως παντου, θελει κοπο να αποκτησεις κατι και φυσικα να διαφερεις απο το συνολο.

End game προσωπικα δεν θεωρω μονο τα ραιντς κτλ κτλ high end ειναι και τα content γενικα αλλα προπαντων ο χαρακτηρας σου να τα εχει ΟΛΑ (enchants,rep εφοσων χρειαζετε,pre raid gear,profession).Συμφωνω απολυτα με τον gchris7.

Σε ποιο σερβερ ειστε εσεις παιδες?

Δημοσ.

εχω καποιες αποριες:

Το low στα καναλια in game και τα low στους σερβερ εχουν καποια σχεση μεταξυ τους?

Πως προκυπτει το pop στους σερβερς αφου οταν λεει low ,in game να γινετε χαμος?

Προσθεσανε και αλλο-ους σερβερ?

Εχτες πηγα το 1 μου inst BoL Μου φανηκε απιστευτα καλο!Ημουν Τανκ αλλα ετρωγα πολυ ξυλο με τα στατς τη γινεται?

Δημοσ.

Βασικα ψηνομαι να ξεκινησω καποιο MMO και το Tera δειχνει να ειναι αρκετα ενδιαφερον. Μηπως περισσευει σε καποιον σας κανα trial key να το δοκιμασουμε και αυτο? Ευχαριστω :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...