_Drakos_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ερωτηση,πρωι δεν ανοιγουν ποτε οι server.πραγματικα τραγικοι server,οσες φορες εχω δοκιμασει να παιξω πρωι θα παιξω λιγο και μετα θα με πεταξει .Πρεπει να το γραψουν,οποιος θελει να το παιξει το παινχιδι μονο μετα της 5. Σαββατοκυριακα που παιζω και πρωι μια χαρα ειμαι εγω. Εξαίρεση η μερα που έκαναν test με τα nexus.
Heatspreader Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Το σολάρισμα με Warrior πάντως φαίνεται δύσκολο. Μου βγαίνει η πίστη! Το πρόβλημα που περιέγραψα χθες, λύθηκε με Restart στο Router. Παράξενο. Πάντως τώρα δεν μπορώ να μπω. Έλεος!
_Drakos_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Το σολάρισμα με Warrior πάντως φαίνεται δύσκολο. Μου βγαίνει η πίστη! Kι ομως φαντασου οτι ο warrior μπορει να τανκαρει κι ολας.... Ειναι εκπλυκτικος χαρακτηρας.
Heatspreader Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Το πρόβλημα είναι ότι μετά από μερικά mobs, έχω πολύ χαμηλό HP και πρέπει να περιμένω να γεμίσει, βάζοντας Bandages. Τι χαρακτήρα έχεις;
_Drakos_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Το πρόβλημα είναι ότι μετά από μερικά mobs, έχω πολύ χαμηλό HP και πρέπει να περιμένω να γεμίσει, βάζοντας Bandages. Τι χαρακτήρα έχεις; Να χρυσιμοποιεις camp fire. Εγω berserker εχω. Δες την friendlist σου. Σε εχω βαλει.
Heatspreader Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αυτό πρέπει να κάνω, απ' ότι φαίνεται. Στο Campfire ανεβαίνει πιο γρήγορα το HP/MP. Είναι κάτι σαν Rest στο Line Age II. Edit: Άνοιξαν οι Servers.
_Drakos_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Αυτό πρέπει να κάνω, απ' ότι φαίνεται. Στο Campfire ανεβαίνει πιο γρήγορα το HP/MP. Είναι κάτι σαν Rest στο Line Age II. Edit: Άνοιξαν οι Servers. E μετά τις 7 θα μπω εγω
_Drakos_ Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Υπάρχει τρελή έλειψη από τανκ. Εχθές περίμενα στο party matching 45 λεπτά μέχρι να βάλει σε ενα instance. Κάτι πρεπει να γίνει με αυτό. Ίσως να πρεπει να βαλουν επιλογή τι ρόλο θελει ο καθε ενας να παίξει μέσα σε ένα party ώστε να μπορουν και οι warrior να δηλώνουν tank και όχι μονο οι lancers.
Fotis13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2012 Παιδια εγω δεν βλεπω τελικα το παιχνιδι να εχει κατι να προσφερει... Ολο farming με τα ιδια και τα ιδια quests (3 stantar types quests) εχει ολα και ολα και τιποτα παραπανο. Επισης τα crafting του ειναι τελειως γελια μιας και δεν εχουν τιποτα ουσιαστικο να προσφερουν. Κατι αχρηστα οπλα ειδα οτι παιζουν και πολυ λιγα combat goods τα οποια δεν λενε και τιποτα. 5 instances χωρις καμια ουσια και κανενα pvp battleground... Περα απο την πολυ ωραια μηχανη γραφικων που εχει δεν εχει να δειξει τιποτα περισσοτερο... Δεν ξερω αλλα με απογοητευει το TERA σιγα σιγα... Ξεχασες να αναφερεις οτι σε ενοχλει το οπεν pvp ετσι να τα λεμε ολα μην ντρεπεσαι. Χμ... θυμάμαι στο Age of Conan τους SCUM που πάντα έτσι πήγαιναν. Το υποστήριζαν με το ότι "αν δεν κάναμε έτσι ώστε να θύμωνε ο κόσμος μαζί μας, δεν θα είχαμε καλές μάχες στον server". Good cannot exist without Evil. Κατά τ'άλλα, συνέχεια taunting in-game όποτε μπορούσαν και ganking (πάντα με πλεονέκτημα, αλλιώς τις κότες μέχρι να βρουν group τους) οπουδήποτε. Όσο και να το λένε ότι το κάνουν για το "γενικό καλό", είμαι σίγουρος ότι πολλοί το θεωρούν "είμαστε και πολύ γαμάουα". Βέβαια αν το πεις αυτό, είσαι carebear. Και γι'αυτό μόνο στο Warhammer Online μετά έπαιξα σε PvP server. Από εκεί και πέρα, ναι, PvE carebearing, γιατί δεν θα κάτσω εγώ για το κάθε πωρωμένο που δεν μπορεί να νικήσει σε ίσους όρους και παίζει μόνο με πο_στιές να πεθαίνω. Έχουμε και τα FPSs γι'αυτό. Aπό την άλλη, στο EvE Online έχει βγάλει μερικές από τις καλύτερες ιστορίες το τι μπορούν να κάνουν οι "κακοί", αλλά μετά διαβάζω forum και πάλι τις βγάζουν έξω και τις μετράνε. Σε λαθος τοπικ εισαι φιλε για το wow γραφεις αλλου, εδω ειναι για το ΤΕRA ,μπερδευτικες λιγο δεν πειραζει.
dartmed Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2012 Τι καινούργιο έρχεται στο Tera τον Ιούνιο Class changes - PVP - PVE Διαβάστε παρακάτω Tera Νέος μήνας νέες προσθήκες
wintaxt Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Καλημερα σας, Οι σερβερς εχουν καποιο προβλημα?απο εχτες ειναι κατω...(Ευρωπαικοι)
Zenor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Κράσαραν 2 εχθές και σήμερα κάνουν maintenance... https://forum.tera-europe.com/showthread.php?t=98545
Zenor Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Frogster είναι για κλάματα δυστυχώς, αν δεν κάνουν κάτι όντως θα το σκοτώσουν το παιχνίδι στην Ευρώπη. Στην Αμερική πάει πολύ καλύτερα. Αν συνεχιστεί αυτό προβλέπω να το διαχειρίζεται η En Masse αλλά δεν ξέρω πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο εφόσον έχει αγοράσει δικαιώματα ο Frogster για Ευρώπη. Να φανταστείς οι server κρασάρουν για κάποιον λόγο και αυτοί αντί να κάνουν upgrade σε καλύτερους κάνουν maintenance...χωρίς να διορθώνουν το πρόβλημα.
Heatspreader Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2012 Πάντως μεταξύ μας, το παιχνίδι έχει λίγο grinding. Σαν το Line Age II είναι, απλά παίρνεις Quest για να κάνεις XP και στο τέλος γυρνάς στο NPC και σου δίνει και αυτό XP και items. Έχω λάθος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα