_Drakos_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέχρι +2: άσπρο - για +3 πράσινο Μέχρι +5: μπλε - για +6 superior +6 έως +12 superior Επίσης δεν αξίζει να κάνεις enchant πάνω από +3 π.χ αν είσαι κάτω από 60 και δεν είναι το top gear διότι χαλάς αρκετά λεφτά. Ειδικά μετά το +6 που θέλει refined alkahest. Π.χ για 60 tier 12 weapon θες 12 refined alkahest που κοστίζουν πάνω από 200g(21g each). O vendor που τα πουλάει βέβαια δεν είναι ανοιχτός λόγο vanarchy. 60 ειμαι και κανω enchant τα τοπ που αγοραζω σιγα σιγα.
Heatspreader Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Έχω ένα σπαθί το οποίο είναι πράσινο item, αλλά δεν μπορώ να το κάνω enchant. Γιατί; Επίσης χρειάζεται να κραφτάρουμε κάτι ή στην πορεία; Είμαι 28lvl.
_Drakos_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Έχω ένα σπαθί το οποίο είναι πράσινο item, αλλά δεν μπορώ να το κάνω enchant. Γιατί; Επίσης χρειάζεται να κραφτάρουμε κάτι ή στην πορεία; Είμαι 28lvl. Kαταρχην γράφει το σπαθι στα stats του enchantable? Εαν ναι τότε για να γινει πρέπει να το κάνεις με άλλο σπαθί το οποιό όμως να ειναι ιδιο Tier με το σπαθί. Μεχρι τώρα όλοι λένε ότι το craft δεν αξίζει. Θα ασχοληθώ αργότερα εγώ στάνταρ ώστε να ξέρω ακριβως τι παίζει αλλά προς το παρόν ασχολούμε με το να ντυθώ. Πάντως μην ασχολείσαι ιδιαίτερα με το enchant τώρα. Είναι κάπως τζάμπα λεφτά. Στο 60 κάνε το με τα τοπ item που θα χρειάζεσαι
Heatspreader Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Τώρα είδα ότι τα άλλα γράφουν echantable. Οπότε εντάξει. Κάποια skills τα έχω βελτιώσει. Αυτό φαντάζομαι δεν πειράζει. Κάνε με invite. Iphigenia.
_Drakos_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Τώρα είδα ότι τα άλλα γράφουν echantable. Οπότε εντάξει. Κάποια skills τα έχω βελτιώσει. Αυτό φαντάζομαι δεν πειράζει. Κάνε με invite. Iphigenia. Όταν μπω το βραδάκι θα σε ψάξω
Zenor Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε είδους weapon για να κάνεις το δικό σου, π.χ twin swords για bow. Αρκεί να είναι ίδιο Tier και φυσικά το δικό σου να είναι enchantable.
_Drakos_ Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Δημοσ. 30 Μαΐου 2012 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιοδήποτε είδους weapon για να κάνεις το δικό σου, π.χ twin swords για bow. Αρκεί να είναι ίδιο Tier και φυσικά το δικό σου να είναι enchantable. Και το ιδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα enchantable. Πχ η armor του berserker μπορει να γινει enchant χρησιμοποιώντας armor μαγου.
Heatspreader Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω αν φταίει ότι είναι νωρίς, αλλά οι Servers έχουν πρόβλημα. Προβλήματα ίδια με του Line Age II. Δεν είναι εύκολο να μπεις παρόλο που είναι medium low και αν τελικά μπεις δεν μπορείς να βγάλεις τα σπαθιά να κάνεις mount και να μιλήσεις. Μετά από λίγο σε πετάει έξω. Ελπίζω να τα φτιάξουν αυτά.
JERONIMO888 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 δεν μου εχει τυχει ποτε ουτε στους guildmates κατι τετοιο, αν σε πεταει εξω ειναι απο την συνδεση σου οχι απο το game
LuNaTiC Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Πως πάει το game παίδες? Στην Βετα το είδα λίγο και μου φάνηκε αρκετά καλό να ασχοληθείς... Φυσικά με το Sc2 / Diablo3 δεν υπάρχει ούτε λεπτό χρόνο να ασχοληθώ με το ΤΕΡΑ και να το πάρω για να παίζω πολύ λίγο δεν αξίζει τον κόπο... Μακάρι να είχε βγεί 1-2 χρόνια πρίν πραγματικά όσο λίγο έπαιξα διαπίστωσα οτι το παιχνίδι έχει απίστευτα βαθύ και ενδιαφέρον crafting κάτι που μου αρέσει ιδιαίτερα. Αν ήταν F2P θα ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ... το έχω ξαναγράψει. Υγ. Έχετε κανά video απο youtube etc που να δείχνει κάποιο προχωρημένο Boss fight ? Δεν είχα την ευκαιρία να δώ κάτι τέτοιο στο ΒΕΤΑ Ευχαριστώ
_Drakos_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δεν ξέρω αν φταίει ότι είναι νωρίς, αλλά οι Servers έχουν πρόβλημα. Προβλήματα ίδια με του Line Age II. Δεν είναι εύκολο να μπεις παρόλο που είναι medium low και αν τελικά μπεις δεν μπορείς να βγάλεις τα σπαθιά να κάνεις mount και να μιλήσεις. Μετά από λίγο σε πετάει έξω. Ελπίζω να τα φτιάξουν αυτά. Aδερφέ αυτά γινόντουσαν την πρώτη βδομάδα μόνο. Τώρα ειναι μια χαρα εκτός ελαχιστών εξαιρέσεων . Σε έψαξα χθες αλλα δεν σε βρηκα online.
Giorgos09 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Παιδια, στον Ευ Ποιοι PVP server εχουν το περισσοτερο κοσμο;
_Drakos_ Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Παιδια, στον Ευ Ποιοι PVP server εχουν το περισσοτερο κοσμο; Υπάρχουν 2 αγγλικοί PVP servers. Στον essenia που ειμαι εγώ έχει μπολικο κόσμο. Στον άλλον δεν ξέρω να σου πω.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 Δημοσ. 31 Μαΐου 2012 ερωτηση,πρωι δεν ανοιγουν ποτε οι server.πραγματικα τραγικοι server,οσες φορες εχω δοκιμασει να παιξω πρωι θα παιξω λιγο και μετα θα με πεταξει .Πρεπει να το γραψουν,οποιος θελει να το παιξει το παινχιδι μονο μετα της 5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα