Heatspreader Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Σε mac βλέπω δεν παίζει. Ναι, δυστυχώς δεν υπάρχει. Θα ήθελα να το απολαύσω πολύ στην 27" οθόνη του iMac, αλλά δεν νομίζω σε τέτοια ανάλυση να το παίζει. Στο PC μου πάντως, πάει πολύ καλά. Νομίζω ότι έχουν πολύ καλή δουλειά. Πάντως όσο προχωράω το παιχνίδι δεν το πιστεύω πόσο απίστευτο είναι. Όσο για τα γραφικά είναι από τα καλύτερα που έχω δει σε παιχνίδι για PC.
Xvipes Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ε μα δε βγάζουν ένα trial να το δει ο κόσμος.τέσπα υπομονή
_Drakos_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Ε μα δε βγάζουν ένα trial να το δει ο κόσμος.τέσπα υπομονή Υποθέτω ότι επειδή ακόμα τραβάνε κάτι ζόρια με τους σερβερ γι αυτό και έχουν περιορίσει τα invite ανα account. Ευελπίστω ότι σε καμία βδομάδα θα έχουν λυθεί αυτά. 57 λέβελ πλέον και πιστεύω ότι μέχρι την κυριακή θα 60αρίσω
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 σήμερα ξεκινάω με το trial που μου έστειλε ο φοβερός forum m8 _Drakos_ :D απορία .. λέει πως το trial κρατάει 7 μέρες η μέχρι το level 15 . σε περίπτωση που πάω 15 ενα char σήμερα για παράδειγμα θα μπορώ να φτιάξω και άλλο μέχρι το 15 ή θα λήξει αυτόματα το trial μου ? θέλω να ωφεληθώ και τις 7 ημέρες να φτιάξω τα classes που θέλω με το πάσο μου μέχρι το 15 να τα έχω έτοιμα πριν το αγοράσω. (θα είχα παίξει απο χθες αλλα το καταραμένο d3 με κόλλησε και έπρεπε να 60ρίσω )
Heatspreader Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Έλα στον Essenia να είμαστε όλοι παρέα. Λογικά μέχρι 15 και φτιάχνεις όσους θες.
Acid_raiN Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέχρι προχθές έπαιζα κανονικά, πηγα χθες το βράδυ να μπω και μου έβγαλε user authentication failed, το έχει πάθει κανείς άλλος? Ούτε εγώ ούτε ένας φίλος μου μπορούμε να παίξουμε... Έχουμε στείλει στο support από χθες και περιμένουμε απάντηση..
_Drakos_ Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Μέχρι προχθές έπαιζα κανονικά, πηγα χθες το βράδυ να μπω και μου έβγαλε user authentication failed, το έχει πάθει κανείς άλλος? Ούτε εγώ ούτε ένας φίλος μου μπορούμε να παίξουμε... Έχουμε στείλει στο support από χθες και περιμένουμε απάντηση.. Πρώτη φορά το ακούω. Δοκίμασε να μπεις στο account σου να δεις αν εχει καποιο περιεργο status
Acid_raiN Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Δημοσ. 25 Μαΐου 2012 Πρώτη φορά το ακούω. Δοκίμασε να μπεις στο account σου να δεις αν εχει καποιο περιεργο status Το account μια χαρά είναι στο site.. Στον άλλον απάντησανε και του το ξεκλειδώσαν.. Αλλά δεν είπαν τι έφταιγε κτλ. Απλά ότι κοίταξαν το account και ότι τώρα μπορεί να μπει. Περιμένω και εγώ τώρα.. Περίεργα πραγματα!
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 καποιος να με βοηθησει με το που μπορω να xpariστω γαι lvl 55?Δεν βρισκω quest ,παρα μονο mob quest.Υπαρχει καποιος οδηγος που να λεει ολες τις περιοχες και καθε περιοχηξ για πιο lvl ειναι?
dartmed Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Δημοσ. 27 Μαΐου 2012 Ελληνικό video review από το ΜΜΟ Cult GR. Rate - Comment Original Link --> εδώ http://www.youtube.com/watch?v=F7cZ3asfKlo Και ένα uncut game play video προς τέρψην Dungeon με Lancer (Tank) PoV http://www.youtube.com/watch?v=Tm6bM7KLvPE
_Drakos_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 Δημοσ. 28 Μαΐου 2012 καποιος να με βοηθησει με το που μπορω να xpariστω γαι lvl 55?Δεν βρισκω quest ,παρα μονο mob quest.Υπαρχει καποιος οδηγος που να λεει ολες τις περιοχες και καθε περιοχηξ για πιο lvl ειναι? Aν ακολουθεις τα story quest σε βγαζουν σε περιοχες απο μονα τους. Δεν θυμαμαι τωρα καθολου που ημουν εγω στο 55.... 60άρισα εγώ . Τώρα σκοπος ειναι να ανεβασουμε τα reputation για να εχουμε προσβαση σε διαφοα αντικειμενα και να καταφερουμε να ντυθουμε αξιοπρεπως για pvp
_Drakos_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 To enchanting πολυ σπάσιμο νευρων ρε παίδια. Τα γάντια απο +4 στο +5 έκαναν 11 fail. Έλεος....
Zenor Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Τι χρησιμοποίησες πράσινα η γκρι για να κάνεις enchant τα δικά σου;
_Drakos_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Τι χρησιμοποίησες πράσινα η γκρι για να κάνεις enchant τα δικά σου; Πράσινα και μπλε βαζω απο το +4 και πάνω. τα 11 fail ήταν τα 8 με πράσινα και τα 3 με μπλε.
Zenor Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Δημοσ. 29 Μαΐου 2012 Μέχρι +2: άσπρο - για +3 πράσινο Μέχρι +5: μπλε - για +6 superior +6 έως +12 superior Επίσης δεν αξίζει να κάνεις enchant πάνω από +3 π.χ αν είσαι κάτω από 60 και δεν είναι το top gear διότι χαλάς αρκετά λεφτά. Ειδικά μετά το +6 που θέλει refined alkahest. Π.χ για 60 tier 12 weapon θες 12 refined alkahest που κοστίζουν πάνω από 200g(21g each). O vendor που τα πουλάει βέβαια δεν είναι ανοιχτός λόγο vanarchy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα