Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε mac βλέπω δεν παίζει.

Ναι, δυστυχώς δεν υπάρχει. Θα ήθελα να το απολαύσω πολύ στην 27" οθόνη του iMac, αλλά δεν νομίζω σε τέτοια ανάλυση να το παίζει.

Στο PC μου πάντως, πάει πολύ καλά. Νομίζω ότι έχουν πολύ καλή δουλειά.

Πάντως όσο προχωράω το παιχνίδι δεν το πιστεύω πόσο απίστευτο είναι. Όσο για τα γραφικά είναι από τα καλύτερα που έχω δει σε παιχνίδι για PC.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε μα δε βγάζουν ένα trial να το δει ο κόσμος.τέσπα υπομονή :)

Υποθέτω ότι επειδή ακόμα τραβάνε κάτι ζόρια με τους σερβερ γι αυτό και έχουν περιορίσει τα invite ανα account. Ευελπίστω ότι σε καμία βδομάδα θα έχουν λυθεί αυτά.

57 λέβελ πλέον και πιστεύω ότι μέχρι την κυριακή θα 60αρίσω :devil:

Δημοσ.

σήμερα ξεκινάω με το trial που μου έστειλε ο φοβερός forum m8 _Drakos_ :P :D :D

απορία ..

λέει πως το trial κρατάει 7 μέρες η μέχρι το level 15 .

σε περίπτωση που πάω 15 ενα char σήμερα για παράδειγμα θα μπορώ να φτιάξω και άλλο μέχρι το 15 ή θα λήξει αυτόματα το trial μου ?

θέλω να ωφεληθώ και τις 7 ημέρες να φτιάξω τα classes που θέλω με το πάσο μου μέχρι το 15 να τα έχω έτοιμα πριν το αγοράσω.

(θα είχα παίξει απο χθες αλλα το καταραμένο d3 με κόλλησε και έπρεπε να 60ρίσω :lol: )

Δημοσ.

Μέχρι προχθές έπαιζα κανονικά, πηγα χθες το βράδυ να μπω και μου έβγαλε user authentication failed, το έχει πάθει κανείς άλλος? Ούτε εγώ ούτε ένας φίλος μου μπορούμε να παίξουμε... Έχουμε στείλει στο support από χθες και περιμένουμε απάντηση..

Δημοσ.

Μέχρι προχθές έπαιζα κανονικά, πηγα χθες το βράδυ να μπω και μου έβγαλε user authentication failed, το έχει πάθει κανείς άλλος? Ούτε εγώ ούτε ένας φίλος μου μπορούμε να παίξουμε... Έχουμε στείλει στο support από χθες και περιμένουμε απάντηση..

Πρώτη φορά το ακούω. Δοκίμασε να μπεις στο account σου να δεις αν εχει καποιο περιεργο status

Δημοσ.

Πρώτη φορά το ακούω. Δοκίμασε να μπεις στο account σου να δεις αν εχει καποιο περιεργο status

Το account μια χαρά είναι στο site.. Στον άλλον απάντησανε και του το ξεκλειδώσαν.. Αλλά δεν είπαν τι έφταιγε κτλ. Απλά ότι κοίταξαν το account και ότι τώρα μπορεί να μπει.

Περιμένω και εγώ τώρα.. Περίεργα πραγματα!

Δημοσ.

καποιος να με βοηθησει με το που μπορω να xpariστω γαι lvl 55?Δεν βρισκω quest ,παρα μονο mob quest.Υπαρχει καποιος οδηγος που να λεει ολες τις περιοχες και καθε περιοχηξ για πιο lvl ειναι?

Δημοσ.

καποιος να με βοηθησει με το που μπορω να xpariστω γαι lvl 55?Δεν βρισκω quest ,παρα μονο mob quest.Υπαρχει καποιος οδηγος που να λεει ολες τις περιοχες και καθε περιοχηξ για πιο lvl ειναι?

Aν ακολουθεις τα story quest σε βγαζουν σε περιοχες απο μονα τους. Δεν θυμαμαι τωρα καθολου που ημουν εγω στο 55....

60άρισα εγώ :D. Τώρα σκοπος ειναι να ανεβασουμε τα reputation για να εχουμε προσβαση σε διαφοα αντικειμενα και να καταφερουμε να ντυθουμε αξιοπρεπως για pvp

Δημοσ.

Τι χρησιμοποίησες πράσινα η γκρι για να κάνεις enchant τα δικά σου;

Πράσινα και μπλε βαζω απο το +4 και πάνω. τα 11 fail ήταν τα 8 με πράσινα και τα 3 με μπλε.

Δημοσ.

Μέχρι +2: άσπρο - για +3 πράσινο

Μέχρι +5: μπλε - για +6 superior

+6 έως +12 superior

Επίσης δεν αξίζει να κάνεις enchant πάνω από +3 π.χ αν είσαι κάτω από 60 και δεν είναι το top gear διότι χαλάς αρκετά λεφτά. Ειδικά μετά το +6 που θέλει refined alkahest. Π.χ για 60 tier 12 weapon θες 12 refined alkahest που κοστίζουν πάνω από 200g(21g each).

O vendor που τα πουλάει βέβαια δεν είναι ανοιχτός λόγο vanarchy.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...