Xvipes Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 παιδιά υπάρχει trial ή invite από κάποιον να δω το παιχνίδι ή το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό? Είδα βίντεο, διάβασα εδώ, είδα να λένε γι αυτό γενικά αλλά πραγματικά ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω τίποτα γι αυτό το παιχνίδι. Αν υπάρχει κάποιος τρόπο να το παίξω μια μέρα ίσως το αγοράσω και εγώ αλλά μετά από τόσες φόλες δεν κάνω την κίνηση να αγοράσω κάποιο παιχνίδι αν δεν το παίξω εγώ με τα χεράκια μου Έχει pvp system όπως το linage που "flagareis" ή παίρνεις pk?clan wars έχει?
Heatspreader Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Είμαι στον Server (EN) Essenia και το όνομα του Char μου είναι Iphigenia.
_Drakos_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 παιδιά υπάρχει trial ή invite από κάποιον να δω το παιχνίδι ή το κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό? Είδα βίντεο, διάβασα εδώ, είδα να λένε γι αυτό γενικά αλλά πραγματικά ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω τίποτα γι αυτό το παιχνίδι. Αν υπάρχει κάποιος τρόπο να το παίξω μια μέρα ίσως το αγοράσω και εγώ αλλά μετά από τόσες φόλες δεν κάνω την κίνηση να αγοράσω κάποιο παιχνίδι αν δεν το παίξω εγώ με τα χεράκια μου Έχει pvp system όπως το linage που "flagareis" ή παίρνεις pk?clan wars έχει? Στείλε μου το email σου σε pm και θα σου στειλω invite το βραδυ που θα παω σπίτι. Είναι open world pvp και έχει και guild wars
Heatspreader Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Λοιπόν, μετά από μερικές ώρες παιχνιδιού, έχω να πω απλά ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Καταρχήν, για να ξέρουμε, τι μας γίνεται, πρόκειται για το Line Age 3 με άλλη ονομασία. Φαντάζομαι ότι όσοι το έχετε παίξει το καταλάβατε. Εγώ που δεν είμαι ο παίχτης με την ιδιαίτερη εμπειρία στα mmorpg, καταλαβαίνω σχεδόν τα πάντα στο παιχνίδι. Τα γραφικά είναι φανταστικά. Ότι καλύτερο έχω δει ποτέ σε γραφικά ποτέ. Το animation φανταστικό επίσης με κάποια περιθώρια βελτίωσης, η μουσική και ο ήχος αυτός που πρέπει να είναι, μαγεία. Είναι έξυπνο, με το Interface όπως πρέπει και οι οδηγίες που σου δίνει πολύ κατατοπιστικές. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το σύστημα μάχης. Επειδή είχα συνηθίσει από το SWTOR, όταν πήρα νέα Skill, είπα, "ωχ, να δω τώρα που θα τα βάλω να μπορώ να τα πατάω". Όπου και να τα βάλεις μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μετά από κάποια συγκεκριμένη κίνηση με το Space. Σου λέει δηλαδή πάτα Space για να κάνεις την κίνηση. Κάτι σαν Combo. PVP δεν έχω κάνει ακόμα. Πάνως νιώθω σαν παιδάκι. Έχω να ενθουσιαστώ τόσο πολύ χρόνια...
_Drakos_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 θα ηθελα κ εγω ενα invite αν υπαρχει απο καποιον. Στείλε μου κι εσύ το e-mail σου σε pm. Αν έχω απεριόριστα Invite θα σου στειλω το βραδυ. Λοιπόν, μετά από μερικές ώρες παιχνιδιού, έχω να πω απλά ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Καταρχήν, για να ξέρουμε, τι μας γίνεται, πρόκειται για το Line Age 3 με άλλη ονομασία. Φαντάζομαι ότι όσοι το έχετε παίξει το καταλάβατε. Εγώ που δεν είμαι ο παίχτης με την ιδιαίτερη εμπειρία στα mmorpg, καταλαβαίνω σχεδόν τα πάντα στο παιχνίδι. Τα γραφικά είναι φανταστικά. Ότι καλύτερο έχω δει ποτέ σε γραφικά ποτέ. Το animation φανταστικό επίσης με κάποια περιθώρια βελτίωσης, η μουσική και ο ήχος αυτός που πρέπει να είναι, μαγεία. Είναι έξυπνο, με το Interface όπως πρέπει και οι οδηγίες που σου δίνει πολύ κατατοπιστικές. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το σύστημα μάχης. Επειδή είχα συνηθίσει από το SWTOR, όταν πήρα νέα Skill, είπα, "ωχ, να δω τώρα που θα τα βάλω να μπορώ να τα πατάω". Όπου και να τα βάλεις μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μετά από κάποια συγκεκριμένη κίνηση με το Space. Σου λέει δηλαδή πάτα Space για να κάνεις την κίνηση. Κάτι σαν Combo. PVP δεν έχω κάνει ακόμα. Πάνως νιώθω σαν παιδάκι. Έχω να ενθουσιαστώ τόσο πολύ χρόνια... Η ομάδα που έφτιαξε το game ήταν παλια στο Lineage 2 team. Πολλοι λένε ότι πήρανε τον κώδικα του lineage 3 και στησανε το tera.
Heatspreader Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μερικά Screenshots, από τα απίστευτα τοπία με τα πανέμορφα γραφικά που έχει το παιχνίδι. Είναι πραγματικά απίστευτο. Δεν έχω λόγια.
_Drakos_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 παιδιά open world είναι η και αυτό με istance ? Έχει και instance αλλά ειναι open world
chek2fire Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δλδ ο κεντρικός του κόσμος είναι σε μια ενιαία ήπειρο σαν τα παλιά καλά mmo και μόνο τα dungeon σε instance? Αν είναι έτσι να περάσω μια βόλτα να το δω
_Drakos_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δλδ ο κεντρικός του κόσμος είναι σε μια ενιαία ήπειρο σαν τα παλιά καλά mmo και μόνο τα dungeon σε instance? Αν είναι έτσι να περάσω μια βόλτα να το δω Nαι έτσι είναι.
JERONIMO888 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 ευτυχως θα εχουμε refund για τις 3 μερες που ανοιγουν οι σερβερ μετα τις 5....
_Drakos_ Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 ευτυχως θα εχουμε refund για τις 3 μερες που ανοιγουν οι σερβερ μετα τις 5.... Επίσης είπαν ότι για όσου εκμεταλεύτηκαν ένα bug για τα enchant θα φάνε μερικές μέρες ban και θα φάνε και roll back μεχρι πριν τα enchant οι chars τους
Xvipes Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Υπάρχει download link να κατεβάσω το client χωρίς να το έχω αγοράσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα