Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορία... Οι prepaid του βγαίνουν μόνο 2μηνες?

Καλά. Όταν βγεις απο φαντάρος και ειδικά με την κατάσταση που επικρατεί τώρα στην αγορά, θα λές " Βρε μηπως να ξαναπάω φαντάρος?" :P

δεν έχεις και άδικο. Αλλα τουλάχιστον έχουμε να ασχοληθούμε με κάτι , όπως και να το κάνουμε το gaming και ιδικά στα mmo που δεν ζητάει τίποτα τρελά pc είναι μια οικονομική λύση διασκέδασης ..(άλλο αν μας κάνει να λιώνουμε μπροστά σε ενα pc :lol: :lol: )

anyway , δες τα pm σου σου έχω στείλει μήνυμα.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή δεν θα προλαβαίνω να παίζω από αυτό τον μήνα όποιος ενδιαφέρεται για λογαριασμό με 60άρη + 35 alt ας στείλει ένα pm. Έχω βάλει και ανάλογη αγγελία.

Δημοσ.

Παιδιά θυμίζει πολύ Line Age II ή είναι η ιδέα μου; Θα έχει μέλλον το game; Πως το βλέπετε; Το SWTOR με απογοήτευσε λίγο και μόλις σταμάτησα τη συνδρομή μου.

Δημοσ.

Παιδιά θυμίζει πολύ Line Age II ή είναι η ιδέα μου; Θα έχει μέλλον το game; Πως το βλέπετε; Το SWTOR με απογοήτευσε λίγο και μόλις σταμάτησα τη συνδρομή μου.

Eγώ πιστεύω θα έχει μέλλον το game. Μην ξεχνάμε ότι πολλά πράγματα δεν τα έχουμε δει ακόμα γιατί δεν τα έχουν ενεργοποιήσει. Σήμερα ξεκινάνε και οι πρωτες εκλογες για vanarchs. Μεχρι στιγμής πάντως εμένα μου αρέσει το game.

Δημοσ.

Να το χτυπησω; Ένα 50αρικο είναι. Το σκέφτομαι...

Έχει XP ή Quests;

Quests αβέρτα έχει :P Εγώ το βλέπω από 29 ευρώ πάντως στο skroutz

Δημοσ.

Σε φυσική μορφή λες εσύ, όχι σε Online.

Nαι. Αλλά γλυτώνεις 20 ευρά έτσι. Αν μιλάγαμε για προπαραγγελία θα σου έλεγα πάρε το digital για να εισαι σιγουρος. Αλλά τώρα δεν νομίζω ότι αξίζει.

Δημοσ.

Το κατεβάζω ήδη από τον Official Server. 34€ βγαίνει αν το πάρω από το κατάστημα. 16€ παραπάνω, ok. Είναι λίγο παράξενη η περιοχή εδώ που είμαι και ίσως να είχα πρόβλημα.

Φαίνεται πολύ καλό το παιχνίδι και δεν έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια, ούτε κάτω από τα Video στο Youtube, ούτε πουθενά. Ελπίζω να αξίζει. Για να δούμε.

Δημοσ.

Το κατεβάζω ήδη από τον Official Server. 34€ βγαίνει αν το πάρω από το κατάστημα. 16€ παραπάνω, ok. Είναι λίγο παράξενη η περιοχή εδώ που είμαι και ίσως να είχα πρόβλημα.

Φαίνεται πολύ καλό το παιχνίδι και δεν έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια, ούτε κάτω από τα Video στο Youtube, ούτε πουθενά. Ελπίζω να αξίζει. Για να δούμε.

Άντε καλό λιώσιμο :-D

Δημοσ.

Χαχα, ευχαριστώ. :)Σε ποιον Server να μπω; Φυσικά με ενδιαφέρει να έχει PVP.

Έχεις 2 επιλογές για pvp server. Samael & Essenia. Εγω ειμαι στον essenia και εχει αρκετό κόσμο και παρα πολλα pk-pvp.

Δημοσ.

Τι διαφορά έχει ο ένας από τον άλλον Server; Υπάρχει διαφορά στα Rules;

Είναι Ευρωπαικοί; Αν όχι τι γίνεται με το lag - ping;

Τέλος όταν λες pvp-pk, ο καθένας μπορεί να σκοτώνει όποιον θέλει ή είναι οι καλοί και οι κακοί;

Δημοσ.

Τι διαφορά έχει ο ένας από τον άλλον Server; Υπάρχει διαφορά στα Rules;

Είναι Ευρωπαικοί; Αν όχι τι γίνεται με το lag - ping;

Τέλος όταν λες pvp-pk, ο καθένας μπορεί να σκοτώνει όποιον θέλει ή είναι οι καλοί και οι κακοί;

Και οι 2 ειναι ευρωπαικοι Αγγλικοι pvp σερβερ. Για τον samael θα σου πει καποιος που ειναι εκει τι παιζει. Και ναι κάθε ένας σκοτώνει όποιον θέλει. Υπάρχει το outlaw skill που οταν το ενεργοποιήσεις μπορεις να φας οποιον γουστάρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...