Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το guild wars 2 δεν μας τα λέει καλά , θα δείξει βέβαια όταν κυκλοφορήσει τι θα κάνει.

δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα στον χώρο των mmo και θα περίμενε κανείς πως μετά απο τόσα χρόνια θα βλέπαμε κάτι πρωτότυπο.

πάντως το tera έδωσε αυτό που έπρεπε , άλλο αν οι περισσότεροι περίμεναν ενα καινούριο wow με καλύτερα γραφικά και σαφώς καλύτερο gameplay.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω που ειμαι samael εχει πολυ νταβαντουρι με war πολλα,pk, τωρα γινονται και εκλογες για vanarch

προσφερει καλο pvp/pve και οχι target locking μαλακιες οπως τα αλλα, πρεπει να εχεις skill παρα τα καλυτερα items ειναι ενα 70-30 ποσοστο

battlegrounds μπαινουν το καλοκαιρι και θα μπορεις να βγαινεις vanarch η απο pvp η απο ψηφους

τι αλλο προσφερει endgame ακομα δεν ξερω θα δειξει με τον καιρο

Δημοσ.

τελικά σκέφτονται να βάλουν raids/rated bgs/arenas? θα ήταν μια καλή ιδέα και θα κρατούσε τον κόσμο ...

Δημοσ.

Το να λέει κανείς να μην αγοράσεις τίποτα άλλο εκτός από το GW2 είναι άστοχο και δείγμα τυφλού φανμποισμου. Το πράγμα είναι καθαρά θέμα επιλογής του καθενός.

Τα διαφορετικά που σου προσφέρει το Τερα από άλλα μμο είναι ξεκάθαρα.

-Action combat

-Open world PvP

-Εκπληκτική, από όλους τους τομείς, μηχανή γραφικών.

Τα 3 παραπάνω δεν μπορείς να τα βρεις σε κανένα άλλο σύγχρονο mmorpg αυτή την στιγμη.

Από εκεί και πέρα έχει τα κλασικά dungeons, achievements, Crafting, κτλ που έχουν όλα τα theme park mmorpgs, άλλα και κάποια έξτρα, όπως BAMS, Πολιτικό Σύστημα, Story Quests κτλ.

Επίσης σε επόμενα patch αναμένουμε να ενεργοποιήσουν τα Nexus που είναι κάτι σαν Rifts και επισης Server Vs Server battles, Raids, Guild housing, battlegrounds, κτλ.

Άλλο πράγμα το GW2 άλλο πράγμα το Tera. Καλό είναι να διαλέγει κανείς ανάλογα με το τι του αρέσει και όχι με το τι θα διαλέξει ο όχλος λόγο του τεράστιου hype.

Δημοσ.

το σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω tera , οταν είχα παίξει στην beta ειχα μείνει με τις καλύτερες εντυπώσεις.

μετά το παραπάνω post ειμαι σχεδόν σιγουρος οτι τις επόμενες ημέρες θα το αγοράσω.

ελπίζω μόνο να βρω αρκετους Ελληνες.

Δημοσ.

Eμένα πάντως μέχρι τώρα δεν με έχει απογοητευσει το παιχνίδι καθόλου. Το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον και με χαρακτηριστικά που μέχρι σήμερα είναι μοναδικά σε mmorpg. 54 lvl και συνεχίζουμε B)

Δημοσ.

Για να μπούμε σιγά σιγά και σε ποιο ειδικά μέρη του παιχνιδιού. Τι γίνεται με τα glyphs? Έχετε βρει κανενα site με προτάσεις για pvp builds? Προσπαθω εδώ και 2 μέρες και δοκιμάζω διάφορους συνδιασμούς αλλά το ψάχνω.

Δημοσ.

Ωραία γραφικά και ατμόσφαιρα. Ενδιαφέρον σύστημα μάχης. ¨Ελλειψη σημαντικών bug. 9/10 για το Tera. Ξεκίνησα με berserker και μέχρι τώρα (lvl 29) δεν έχω κάποιο θέμα. Διαβάζω όμως από πολλούς ότι είναι το χειρότερο class στο end game και προβληματίζομαι... Πιστεύω ότι μέχρι να φτάσω lvl 60 όλο και κάτι θα έχουν αλλάξει . Να κάνω νέο class όχι; Ιδού η απορία

Δημοσ.

Ωραία γραφικά και ατμόσφαιρα. Ενδιαφέρον σύστημα μάχης. ¨Ελλειψη σημαντικών bug. 9/10 για το Tera. Ξεκίνησα με berserker και μέχρι τώρα (lvl 29) δεν έχω κάποιο θέμα. Διαβάζω όμως από πολλούς ότι είναι το χειρότερο class στο end game και προβληματίζομαι... Πιστεύω ότι μέχρι να φτάσω lvl 60 όλο και κάτι θα έχουν αλλάξει . Να κάνω νέο class όχι; Ιδού η απορία

Kι εγώ ζέρκερ είμαι αλλά το γουστάρω. Το θέμα είναι να κάνεις αυτό που σου αρέσει να παίζεις και άσε τους άλλους να λένε.

Δημοσ.

Στα 60 σαν berserkers θα γίνεστε kick(ή καθόλου accept) από Lancers στα instances γιατί φοράτε plate. Αν γίνει αυτό απλά αγοράζεται τα items από broker(ή μπαίνετε σε καλό guild). Επίσης οι berserkers είναι σπάνιοι λόγο του ότι οι περισσότεροι νομίζουν πως δεν αξίζουν λόγο των αργών skills/speed.

Σε high end guilds όμως υπάρχουν berserkers που ειδικά σε guild vs guild κάνουν καλή δουλειά, με το σωστό gear. Μην κοιτάτε δηλαδή που θα χάνετε σε duel, άρα δεν αξίζει και τα παρατήσετε. Σε μάχες που θα παίζει slow και stun από τα άλλα classes θα ρίχνετε τους άλλους 1 hit με καλό gear(enchants/crystals κτλ).

Γενικά πολλοί κάνουν αυτό το λάθος στο Tera. Πρέπει να είσαι οπωσδήποτε σε active guild που φαρμάρει τα instances για να ντυθείς, αλλιώς πρέπει να φαρμάρεις gold και να τα αγοράσεις.

Εμένα με προβληματίζει το support και η έλλειψη επικοινωνίας από μεριάς Frogster. Το παιχνίδι έχει πολύ καλό σχεδιασμό κτλ, αλλά πρέπει να διορθωθούν κάποια πράγματα και να προστεθούν καινούρια(bg/nexus) σύντομα, αλλιώς θα χάσει κόσμο.

Δημοσ.

σκέφτομαι να ξεκινήσω αλλα θέλω να δοκιμάσω μέχρι τα 15(?) level πχ να δω αν με κρατάει πριν το αγοράσω.(και βάση του κόσμου που παίζει κλπ)

Υπάρχει κάποιος τρόπος trial/friend invite η κάτι τέτοιο η οχι?

Δημοσ.

σκέφτομαι να ξεκινήσω αλλα θέλω να δοκιμάσω μέχρι τα 15(?) level πχ να δω αν με κρατάει πριν το αγοράσω.(και βάση του κόσμου που παίζει κλπ)

Υπάρχει κάποιος τρόπος trial/friend invite η κάτι τέτοιο η οχι?

Πρέπει να έχει. Αν θέλεις στείλε μου σε pm το mail σου και το βραδυ που θα παω σπίτι θα το τσεκάρω και θα σου στείλω αν έχει;)

Δημοσ.

Πρέπει να έχει. Αν θέλεις στείλε μου σε pm το mail σου και το βραδυ που θα παω σπίτι θα το τσεκάρω και θα σου στείλω αν έχει;)

σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλα μου έστειλε ήδη pm cmi30 και του απάντησα θετικά .

μακάρι να με κρατήσει το game να μπω να γουστάρω γιατι σε 3 μήνες μπαίνω φαντάρος , οπότε οτι κάνω τώρα , μετά τα κεφάλια μέσα :cry:

Δημοσ.

σ'ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλα μου έστειλε ήδη pm cmi30 και του απάντησα θετικά .

μακάρι να με κρατήσει το game να μπω να γουστάρω γιατι σε 3 μήνες μπαίνω φαντάρος , οπότε οτι κάνω τώρα , μετά τα κεφάλια μέσα :cry:

Καλά. Όταν βγεις απο φαντάρος και ειδικά με την κατάσταση που επικρατεί τώρα στην αγορά, θα λές " Βρε μηπως να ξαναπάω φαντάρος?" :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...