_Drakos_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Εγω μονο main κανω,τα αλλα ειναι για να κοβω την φλεβα μου.Αν εισαι σε παρτυ βγαινουν ευκολα τα quest,αλλα οταν σου δινει 200 k xp και σου λεει σκοτωσε 16 τερατα που ειναι πιο πολλα lvl απο εσενα ,ειναι κουραστικο και δυσκολο.. Aν τα mobs ειναι ποιο μεγαλο lvl απο εσένα κάτι έχεις κάνει λάθος. Καπου ξεφυγες σε quests και έγινε αυτό. Εγώ μέχρι τώρα ότι quests εχω κάνει είναι μικρότερο lvl.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Aν τα mobs ειναι ποιο μεγαλο lvl απο εσένα κάτι έχεις κάνει λάθος. Καπου ξεφυγες σε quests και έγινε αυτό. Εγώ μέχρι τώρα ότι quests εχω κάνει είναι μικρότερο lvl. Μα δεν τα κανω ολα και δεν τα κανω γαιτι κουραζομαι να σκοτωνω συνεχεια mobs μονος μου.Κια εγω 49 lvl ειμαι,αμα θες κανε με add,socratis
_Drakos_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Μα δεν τα κανω ολα και δεν τα κανω γαιτι κουραζομαι να σκοτωνω συνεχεια mobs μονος μου.Κια εγω 49 lvl ειμαι,αμα θες κανε με add,socratis To βραδυ που θα μπω θα σε ψάξω
_Drakos_ Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Ρε παιδια υπάρχει τρελή έλειψη από tanks ή μου φαίνεται. Εχθές έψαχνα 2 ώρες ένα tank για να μπω σε ένα instance και δεν βρηκα
SlackulatoR Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Ναι και στα 60 υπάρχει έλλειψη. Μόνο με οργανωμένο guild κάνεις δουλειά.
gchris7 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Υπαρχει προβλημα αυτη την στιγμη. Σαν dps θες τουλαχιστον να περιμενεις 1 ωρα. Εχουν κανει μαλακια και οι warriors δεν μπορουν να κανουν queue σαν τανκ οποτε μενουν μονο οι Lancers.
JERONIMO888 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 που ειναι το λαθος αφου δεν ειναι τανκ οι warriors συνηθως τα BAM κανουν aoe dmg και μονο ο lancer ειναι καταλληλος για block ο warrior και να κανει evade θα φαει dmg και το BAM θα κινειται συνεχεια με αποτελεσμα να τρωνε και οι αλλοι dmg
_Drakos_ Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Δημοσ. 18 Μαΐου 2012 Eγώ πάντως έχω μπει σε instance και στο πάρτυ είχαμε για tank warrior. Μια χαρά τάνκαρε.
Dr Marley Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Δημοσ. 19 Μαΐου 2012 Καλησπέρα παίδες έχω μπει και εγώ στο game τα σπάει θέλω να φτιάξω ένα οργανωμένο guild TS κτλ αν ενδιαφέρεται κανένας in game name Lonia serner samanel η εδώ πμ.
ATiTool Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Παιδια εγω δεν βλεπω τελικα το παιχνιδι να εχει κατι να προσφερει... Ολο farming με τα ιδια και τα ιδια quests (3 stantar types quests) εχει ολα και ολα και τιποτα παραπανο. Επισης τα crafting του ειναι τελειως γελια μιας και δεν εχουν τιποτα ουσιαστικο να προσφερουν. Κατι αχρηστα οπλα ειδα οτι παιζουν και πολυ λιγα combat goods τα οποια δεν λενε και τιποτα. 5 instances χωρις καμια ουσια και κανενα pvp battleground... Περα απο την πολυ ωραια μηχανη γραφικων που εχει δεν εχει να δειξει τιποτα περισσοτερο... Δεν ξερω αλλα με απογοητευει το TERA σιγα σιγα...
telarin Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Αν κάποιος ενδιαφερεται για standard digital edition account, με slayer lvl 44, server samael, ας στείλει πμ.
nicoc89 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 απο κόσμο πως πάει το παιχνίδι? έχει αποδοχή ή θα πάει άκλαυτο ? πως το βλέπετε εσείς που παίζεται ? όπως και να έχει και να αδειάσει πάντως πιστεύω πως θα βγουν pvp private servers όπως στο l2 που θα έχουν επιτυχία σε όσους έπαιζαν l2 priv για pvp κλπ (αν και δεν ξέρω πόσο θα τους πάρει για να το κάνουν αυτό καθώς δεν ειναι και εύκολο να γίνει , μιλώντας πάντα για λειτουργικό emulated server).
lefteris210 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 Δημοσ. 20 Μαΐου 2012 χαχαχαχα !! Άκλαυτο θα φύγει το καημένο....ξεκινάνε να πουλάνε λογαριασμούς πριν κλείσει καλά καλά μήνα !! καλά την είχα ψυλλιαστεί απο το beta οτι δεν έχει να προσφέρει τίποτα.... Guild Wars 2 μην πετάτε λεφτά δεξιά και αριστερά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα