gchris7 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 η μαλ@κια με τα channels κανει ζημια αν ηταν ολοι σε ενα κοσμο θα καταλαβαινες ποσο χαμος γινεται Ναι αλλα μετα το leveling θα ήταν γαματα. Πάντως σε μεγάλο lvl περιοχές δεν υπάρχουν channels, η το πολύ να υπάρχουν 2.
gio@ Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 η μαλ@κια με τα channels κανει ζημια αν ηταν ολοι σε ενα κοσμο θα καταλαβαινες ποσο χαμος γινεται Και ποσο lag θα ειχες πιστευω στο 1 να μαζευει κοσμο
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Αξίζει το game? Έχει κόσμο; Λέω να το αγοράσω αλλά σκέφτομαι τα χρήματα και δεν θέλω να πάνε χαμένα.
Gerara_ Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Το Swtor μετά απο μια εβδομάδα είχε φανεί ότι κάτι δεν παει καλά
Strategos Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 Δημοσ. 9 Μαΐου 2012 η μαλ@κια με τα channels κανει ζημια αν ηταν ολοι σε ενα κοσμο θα καταλαβαινες ποσο χαμος γινεται απο το 40 και μετα οι περιοχές τουλάχιστον στον samael έχουν ενα channel, το ρυθμίζουν αυτό οi mods ανάλογα τον κόσμο που μαζεύει η περιοχή.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 απο το 40 και μετα οι περιοχές τουλάχιστον στον samael έχουν ενα channel, το ρυθμίζουν αυτό οi mods ανάλογα τον κόσμο που μαζεύει η περιοχή. Μεγα μακακια.Εχθες βραδυ ειχε πολυ κοσμο[που να μην ειχε],να βλεπεις 3 ατομα να κανουν camp εξω ακριβως απο την περιοχη που εχει το main quest ,και να σε gangaroyn 3vs1,και να μην μπορεις να αλλαξει channel για να τους αποφυγεις[γαιτι δεν υπαρχει αλλο channel]...... Οσο μεγαλωνεις lvl τοσο καλυτερο γινετε. :cool:
_Drakos_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Μεγα μακακια.Εχθες βραδυ ειχε πολυ κοσμο[που να μην ειχε],να βλεπεις 3 ατομα να κανουν camp εξω ακριβως απο την περιοχη που εχει το main quest ,και να σε gangaroyn 3vs1,και να μην μπορεις να αλλαξει channel για να τους αποφυγεις[γαιτι δεν υπαρχει αλλο channel]...... Οσο μεγαλωνεις lvl τοσο καλυτερο γινετε. :cool: Nαι αυτη την μαγκια ποτέ δεν την κατάλαβα. Οκ είμαστε σε pvp σέρβερ. Αλλά το 3-4-10 VS 1 δεν ειναι pvp. Τι κομπλεξικα άτομα.... Νιωθουν ποιο άντρες έτσι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Nαι αυτη την μαγκια ποτέ δεν την κατάλαβα. Οκ είμαστε σε pvp σέρβερ. Αλλά το 3-4-10 VS 1 δεν ειναι pvp. Τι κομπλεξικα άτομα.... Νιωθουν ποιο άντρες έτσι Χμ... θυμάμαι στο Age of Conan τους SCUM που πάντα έτσι πήγαιναν. Το υποστήριζαν με το ότι "αν δεν κάναμε έτσι ώστε να θύμωνε ο κόσμος μαζί μας, δεν θα είχαμε καλές μάχες στον server". Good cannot exist without Evil. Κατά τ'άλλα, συνέχεια taunting in-game όποτε μπορούσαν και ganking (πάντα με πλεονέκτημα, αλλιώς τις κότες μέχρι να βρουν group τους) οπουδήποτε. Όσο και να το λένε ότι το κάνουν για το "γενικό καλό", είμαι σίγουρος ότι πολλοί το θεωρούν "είμαστε και πολύ γαμάουα". Βέβαια αν το πεις αυτό, είσαι carebear. Και γι'αυτό μόνο στο Warhammer Online μετά έπαιξα σε PvP server. Από εκεί και πέρα, ναι, PvE carebearing, γιατί δεν θα κάτσω εγώ για το κάθε πωρωμένο που δεν μπορεί να νικήσει σε ίσους όρους και παίζει μόνο με πο_στιές να πεθαίνω. Έχουμε και τα FPSs γι'αυτό. Aπό την άλλη, στο EvE Online έχει βγάλει μερικές από τις καλύτερες ιστορίες το τι μπορούν να κάνουν οι "κακοί", αλλά μετά διαβάζω forum και πάλι τις βγάζουν έξω και τις μετράνε.
_Drakos_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Εμένα με τσάντισαν χθες γιατι μου την επεσαν ενώ σολάριζα κάτι elite. Και είχα απο την μία 3 πα....ρες και απο την άλλη το elite
nicoc89 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Εμένα με τσάντισαν χθες γιατι μου την επεσαν ενώ σολάριζα κάτι elite. Και είχα απο την μία 3 πα....ρες και απο την άλλη το elite και γιατι δεν παίζεις σε pve server αν δεν σου αρέσει το ganking/pk?
_Drakos_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 και γιατι δεν παίζεις σε pve server αν δεν σου αρέσει το ganking/pk? Aυτό γίνεται σε όλους τους σέρβερ. Απο κει και πέρα παιζω στον essenia γιατί εκει παίζουν όλοι οι γνωστοί μου.
JERONIMO888 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 Δημοσ. 10 Μαΐου 2012 ναι οταν μπαινουμε σε pvp σερβερ υποτιθεται οτι τα εχουμε σκεφτει ολα αυτα, στον πολεμο ολα επιτρεπονται τελος παιδες, σε ολα τα mmo ετσι γινεται εκτος αν ειναι το πρωτο σας και δεν το ξερατε οπως ειπε για τους scum ετσι ακριβως ειναι αδερφες δεν μετρανε μια ρε παιδι μου μονοι τους ειναι οι κλασικοι θρασυδειλοι που υπαρχουν και irl παντα καπου θα τους πετυχεις
SlackulatoR Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δημοσ. 12 Μαΐου 2012 Δύο screenshots από σήμερα. P.S Όσοι έχουν Nvidia και τους 301.24 ας βάλουν το anti aliasing στο παιχνίδι(lightning ή κάπως έτσι το ονομάζουν) στο 1 και ας ανοίξουν το FXAA από control panel. Φεύγει η θολούρα και μένει το aliasing.
_Drakos_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Πιάσαμε το 48lvl και πάμε για 49. Τα story quests λοιπον ειναι πολυ ενδιαφέροντα. Επίσης οι κατακόμβες που εχουν φτιαξει τα σπάνε.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Δημοσ. 14 Μαΐου 2012 Πιάσαμε το 48lvl και πάμε για 49. Τα story quests λοιπον ειναι πολυ ενδιαφέροντα. Επίσης οι κατακόμβες που εχουν φτιαξει τα σπάνε. Εγω μονο main κανω,τα αλλα ειναι για να κοβω την φλεβα μου.Αν εισαι σε παρτυ βγαινουν ευκολα τα quest,αλλα οταν σου δινει 200 k xp και σου λεει σκοτωσε 16 τερατα που ειναι πιο πολλα lvl απο εσενα ,ειναι κουραστικο και δυσκολο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα