Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

essenia υπάρχει κανένα καλό ελληνικό guild?έχω βαρεθεί να παίζω μόνος μου.

γιατι το ψαχνεις το ελληνικο

εγω σου λεω αποφυγε το :P

Δημοσ.

ποσα lvl εισαι φιλε?Αν δεν ενδιαφερεσε και για τρομερα hardcore pvp κτλ,χαλαρα πραγματακια[quest,pvp ,απλα δεν παιζουμε σαν τρεκλαμενοι ολη μερα] μπες στην greekpow[βρες μας να σε κανουμε add].Απλα να ξερεις οτι το max lvl μας ειναι 44 lvl αυτη την στιγμη και ειμαστε καμια 20αρια ατομα.

Δημοσ.

Ωραιά και εγώ αρκετά χαλαρή φάση είμαι προς το παρόν.Σχεδόν 32lvl.Μπαίνω τώρα να σας βρω.

Edit: Βασικά δεν ξέρω πως να σας βρω.Malakas λέγομαι in game κάνε μου /w :P

Δημοσ.

Ωραιά και εγώ αρκετά χαλαρή φάση είμαι προς το παρόν.Σχεδόν 32lvl.Μπαίνω τώρα να σας βρω.

Edit: Βασικά δεν ξέρω πως να σας βρω.Malakas λέγομαι in game κάνε μου /w :P

t r a g i c !!!!! !!!! !!!!

Δημοσ.

Πως πάει το τέρα παίδες? Μπήκα για λίγο χθες βραδυ που επέστρεψα από απο κρητη, και δεν είχε καθόλου que. Και εκεί που έκανε 4-5 quests ήμουνα μόνος μου. Καλή φασή. Πρέπει να έστρωσε λιγο ο σέρβερ.

Δημοσ.

Πως πάει το τέρα παίδες? Μπήκα για λίγο χθες βραδυ που επέστρεψα από απο κρητη, και δεν είχε καθόλου que. Και εκεί που έκανε 4-5 quests ήμουνα μόνος μου. Καλή φασή. Πρέπει να έστρωσε λιγο ο σέρβερ.

Δεν εχει κοσμο,μονο τα απογευματα.Ρωτησα και αλλα παιδια γαιτι δεν βλεπω κοσμο και μου ειπαν εχει πολυ αλλα τα βραδια ειναι λογικο γιατι πεφτυν για υπνο[σωππααα]

Δεν εχει καθολου κοσμο,μονο το απογευμα,μπαινω πρωι αδειος ο server,βραδυ το ιδιο ,μεσημερι το ιδιο,

Δημοσ.

Στον samael γινεται χαμος παντος στο ch1 συγκεκριμενα συνεχεια pvp,group quests και δεν συμαζευεται βρηκα και μια ελληνικη guild και κλασικα teamspeak και grind ως τα ξημερωματα, τωρα ειναι εποχη που ειμαστε ολοι noobakia και μαθαινουμε το παιχνιδι και δεν σε νοιαζουν πολλα πραγματα αλλα στο endgame θα κριθουν ολα και ποσοι θα κανουν ανανεωση παραπανω απο τον free μηνα.

Γινεται πολεμος αυτη την εποχη tera,diablo,secret world,gw2 ΟΛΑ την ιδια περιπου εποχη ΟΛΑ με beta weekends για να σου δινουν μια γευση να σε κρατανε

Δημοσ.

Στον samael γινεται χαμος παντος στο ch1 συγκεκριμενα συνεχεια pvp,group quests και δεν συμαζευεται βρηκα και μια ελληνικη guild και κλασικα teamspeak και grind ως τα ξημερωματα, τωρα ειναι εποχη που ειμαστε ολοι noobakia και μαθαινουμε το παιχνιδι και δεν σε νοιαζουν πολλα πραγματα αλλα στο endgame θα κριθουν ολα και ποσοι θα κανουν ανανεωση παραπανω απο τον free μηνα.

Γινεται πολεμος αυτη την εποχη tera,diablo,secret world,gw2 ΟΛΑ την ιδια περιπου εποχη ΟΛΑ με beta weekends για να σου δινουν μια γευση να σε κρατανε

Ναι ρε συ,αλλα ο essenia ειναι ο πιο crowded server αποτι ξερω.Στο δευτερο εχεις δικιο,βγηκαν ολα μαζι.ΤΟ θεμα ειναι οτι το Τερα ειναι πραγματικα πολυ καλο παιχνιδι,πανεμορφο και εχει τα παντα.

Δημοσ.

Και στον Essenia χαμός γίνεται. Το guild μου μονο, έχει 130 Έλληνες με 50-60 να είναι συνεχώς online. Απλά τώρα έχει σκορπιστεί ο κόσμος σε διάφορα level και περιοχές του χάρτη.

Δημοσ.

η μαλακια με τα channels κανει ζημια αν ηταν ολοι σε ενα κοσμο θα καταλαβαινες ποσο χαμος γινεται

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...