Brisingr Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 μαγκας ο bisin,πηρε 2 trial :mad: Σου είπα και σε ΠΜ, ήταν και για τον κολλητό μου. Αν θέλουμε να παίξουμε και οι δύο, πρέπει να δοκιμάσουμε και πως είναι . Δεν έκανα κάτι τόσο κακό, έλεος.
Angeldust Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Κανένα trial περισσεύει και για εμάς ? apmoss παπακι gmail
Gongor Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Και δω παιδιά αν είναι εφικτό! 2 εβδομάδες μένουν για την εξεταστική και θέλω πραγματικά να το δοκιμάσω σε περίπτωση που το αγοράσω! Ευχαριστώ!
Ultimategr Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Και τωρα το πρωι που προσπαθησα να συνδεθω παλι μου λεει cant connect to server.Τι συμβαινει?Εχει κανεις παρομοιο προβλημα?
SlackulatoR Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μπορεί να είναι full o server, δοκίμασες σε άλλον;
JERONIMO888 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 (επεξεργασμένο) στη beta θυμαμαι ειχαμε φτιαξει ενα chat με κωδικο για μερικους ελληνες που ειμασταν και τα λεγαμε αλλα τωρα δεν θυμαμαι με τιποτα πως το εκανα ξερει κανεις? α το βρηκα γραψτε /? στο chat και εχει διαφορα χρησιμα commands που ισως δεν ξερετε. Επεξ/σία 6 Μαΐου 2012 από JERONIMO888
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 για τον φιλο με το προβλημα.προσπαθησε να διαγραψεις ολο το game και ξαναπαιρνα το patch
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δεν εχει και οσο κοσμο το παιχνιδι,πραγματικα .Ειδη εχει βγει και ουτε 100 σελιδες,και αλλα παιχιδια πριν βγουν εχουν 250.Γενικα παντως δεν εχει πολυ κοσμο ουτε στον εσσενια.
JERONIMO888 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Εχει αρκετα bugs ακομα ομως και απο τα πιο σημαντικα αυτο με τους slayers/warriors τους βλεπω μπροστα μου και ενω κανω block me ton lancer τρωω damage κανονικα, ειναι πισω μου τελικα ο παικτης και δημιουργειται καποιο ειδος lag syncing να το πω δεν ξερω... απο τα πιο σημαντικα προβληματα ειδικα στον pvp server. Το κουφο ειναι οτι αυτο το bug ΔΕΝ υπηρχε στη beta αρα καποια μαλακια εκαναν, ελπιζω να το φτιαξουν οσο πιο συντομα γινεται. Γινεται και μεσα και εξω απο safe zone το εχω δοκιμασει
computeras13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Σαν παιχνίδι μου άρεσε πολύ. Αλλά (1) δεν παίζει να διαθέσω λεφτά κάθε μήνα για να παίζω και (2) δεν υπάρχει χρόνος πλέον...
gchris7 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Πληροφοριακά, υπάρχει η δυνατότητα να ανανεώνεις την συνδρομή σου με ingame λεφτά. Μέσο των chronoscrolls.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 Δημοσ. 6 Μαΐου 2012 μπηκα σε ουρα 80 λεπτα,ειδα ταινια,ξαναγυρισα και με πεταξε απο το player selection και πλαι 80 λεπτα.Ελεος.Το μονο καλο ειναι οτι σου δινει xp bonus[και ειναι μεγαλο]
gchris7 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 Δημοσ. 7 Μαΐου 2012 μπηκα σε ουρα 80 λεπτα,ειδα ταινια,ξαναγυρισα και με πεταξε απο το player selection και πλαι 80 λεπτα.Ελεος.Το μονο καλο ειναι οτι σου δινει xp bonus[και ειναι μεγαλο] 80 λεπτά μπορεί να σου δείχνει αλλά συνήθως κρατάει λιγότερο και από το μισό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα