Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μαγκας ο bisin,πηρε 2 trial :mad: :mad: :mad:

Σου είπα και σε ΠΜ, ήταν και για τον κολλητό μου.

Αν θέλουμε να παίξουμε και οι δύο, πρέπει να δοκιμάσουμε και πως είναι .

Δεν έκανα κάτι τόσο κακό, έλεος. :shock:

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και δω παιδιά αν είναι εφικτό! 2 εβδομάδες μένουν για την εξεταστική και θέλω πραγματικά να το δοκιμάσω σε περίπτωση που το αγοράσω! Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Και τωρα το πρωι που προσπαθησα να συνδεθω παλι μου λεει cant connect to server.Τι συμβαινει?Εχει κανεις παρομοιο προβλημα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στη beta θυμαμαι ειχαμε φτιαξει ενα chat με κωδικο για μερικους ελληνες που ειμασταν και τα λεγαμε αλλα τωρα δεν θυμαμαι με τιποτα πως το εκανα ξερει κανεις?

α το βρηκα γραψτε /? στο chat και εχει διαφορα χρησιμα commands που ισως δεν ξερετε.

Επεξ/σία από JERONIMO888
Δημοσ.

Δεν εχει και οσο κοσμο το παιχνιδι,πραγματικα .Ειδη εχει βγει και ουτε 100 σελιδες,και αλλα παιχιδια πριν βγουν εχουν 250.Γενικα παντως δεν εχει πολυ κοσμο ουτε στον εσσενια.

Δημοσ.

Εχει αρκετα bugs ακομα ομως και απο τα πιο σημαντικα αυτο με τους slayers/warriors τους βλεπω μπροστα μου και ενω κανω block me ton lancer τρωω damage κανονικα, ειναι πισω μου τελικα ο παικτης και δημιουργειται καποιο ειδος lag syncing να το πω δεν ξερω... απο τα πιο σημαντικα προβληματα ειδικα στον pvp server.

Το κουφο ειναι οτι αυτο το bug ΔΕΝ υπηρχε στη beta αρα καποια μαλακια εκαναν, ελπιζω να το φτιαξουν οσο πιο συντομα γινεται.

Γινεται και μεσα και εξω απο safe zone το εχω δοκιμασει

Δημοσ.

Σαν παιχνίδι μου άρεσε πολύ. Αλλά (1) δεν παίζει να διαθέσω λεφτά κάθε μήνα για να παίζω και (2) δεν υπάρχει χρόνος πλέον...

Δημοσ.

Πληροφοριακά, υπάρχει η δυνατότητα να ανανεώνεις την συνδρομή σου με ingame λεφτά. Μέσο των chronoscrolls.

Δημοσ.

μπηκα σε ουρα 80 λεπτα,ειδα ταινια,ξαναγυρισα και με πεταξε απο το player selection και πλαι 80 λεπτα.Ελεος.Το μονο καλο ειναι οτι σου δινει xp bonus[και ειναι μεγαλο]

Δημοσ.

μπηκα σε ουρα 80 λεπτα,ειδα ταινια,ξαναγυρισα και με πεταξε απο το player selection και πλαι 80 λεπτα.Ελεος.Το μονο καλο ειναι οτι σου δινει xp bonus[και ειναι μεγαλο]

80 λεπτά μπορεί να σου δείχνει αλλά συνήθως κρατάει λιγότερο και από το μισό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...