_Drakos_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 στο support 2 μερες δεν εχω παρει καμια απαντηση οσα μηνυματα και να εστειλα, στο φορουμ ουτε. Ενα αλλο παιδι στο φορουμ που εχει το ιδιο προβλημα και απαντησα και εγω ο moderator το εκανε lock το θεμα και του εστειλα prive μηνυμα με κραξιμο. Τι να σου πω βρε αδερφέ.... Παντως απ'οτι ειδα στο site εχει καλες τιμες για game time. Μηπως να βαλεις κανένα μηνα μεχρι να ξεκαθαρίσεις τι θα γινει με το δωρεαν που δικαιούσαι?
Strategos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ετσι θα μου φανε τις 30 μερες κιολλας εχω δωσει 5ευρω για mini preorder, 42 στο offgamers για standard edition, 10 στο site για απο standard σε collectors. και επειδη ακουγα παραπονα οτι αργουνε να βαλουνε το game και τετοια λεω κατσε να το αγορασω απο site που ξερω να ειμαι υσηχος και τελικα την πατησα.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ρε παιδια,το cd key Που ειναι?Που αναγραφετε?Εγω μονο ενα trial κωδικο βρηκα
_Drakos_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ρε παιδια,το cd key Που ειναι?Που αναγραφετε?Εγω μονο ενα trial κωδικο βρηκα Πάνω στο κουτί μήπως? Ή πάνω στο dvd?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Πάνω στο κουτί μήπως? Ή πάνω στο dvd? Οχι δεν ειναι εκει.ο trial κωδικος ειναι και το key εκτος απο ενα μηνα δωρο. :rolleyes:
_Drakos_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Οχι δεν ειναι εκει.ο trial κωδικος ειναι και το key εκτος απο ενα μηνα δωρο. :rolleyes: ξανα ριχτω γιατι δεν το έπιασα. Ο trial κωδικός είναι για τις δωρεαν 30 μέρες?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ξανα ριχτω γιατι δεν το έπιασα. Ο trial κωδικός είναι για τις δωρεαν 30 μέρες? Ο trial κωδικος που δινει ειανι και το cd key.Αμα βαλεις τον trial κωδικο θα γινεις standard εκδοση και φυσικα θα παρεις και 30 μερες δωρο.
_Drakos_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ο trial κωδικος που δινει ειανι και το cd key.Αμα βαλεις τον trial κωδικο θα γινεις standard εκδοση και φυσικα θα παρεις και 30 μερες δωρο. Και θα σου πιστωθουν ομως και αυτοματα οι 30 μερες αφου με την standard εκδωση εχεις 30 μερες δωρεαν.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Και θα σου πιστωθουν ομως και αυτοματα οι 30 μερες αφου με την standard εκδωση εχεις 30 μερες δωρεαν. Ερωτηση κανεις?Αν ναι δεν ξερω,θα σου πω,τωρα κανω isntall το game[4dvd]
JERONIMO888 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Ερωτηση κανεις?Αν ναι δεν ξερω,θα σου πω,τωρα κανω isntall το game[4dvd] κατσε ρε πως το πηρες dvd σημερα αφου ολοι αυριο το εχουν τσατσε
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 κατσε ρε πως το πηρες dvd σημερα αφου ολοι αυριο το εχουν τσατσε digital store μαγκα,digital store.Εχθες το εστειλε να φανταστεις και σημερα το πηρα απο φενικη ταχυδρομικη
_Drakos_ Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 digital store μαγκα,digital store.Εχθες το εστειλε να φανταστεις και σημερα το πηρα απο φενικη ταχυδρομικη Να το βρε. Στην φωτο εχει την καρτα με τις 30 μερες
gchris7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Εγώ πάντως έχω μπει και παίζω κανονικότατα με το preorder key, ενώ αύριο περιμένω απο το πλαίσιο να μου στείλει το παιχνίδι. Οπότε αυτό που είχαν πει ότι για λίγες μέρες θα μπορείς να παίξεις ακόμα και αν δεν έχεις το κανονικό key ισχύει.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Να το βρε. Στην φωτο εχει την καρτα με τις 30 μερες Αυτο ειναι και το cd key. :rolleyes:
Strategos Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 απο το live support μου ειπανε να περιμενω να το φτιαξει το IT τους, καλα χριστουγεννα λοιπον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα