_Drakos_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 απο που αγοραζουμε καρτες[για μηνα?] Προς το παρον απ'οτι ειδα μόνο το πλαίσιο τις έχει στο site αλλά δεν είναι ετοιμοπαράδοτες. Υποθέτω με την έλευση του παιχνιδιου θα έρθουν και οι κάρτες στα μαγαζιά.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 δεν μιλαω για καταστηματα,μιλαω μεσω internet[σου στελνουν τον κωδικο με email ;η το παιρνεις κατευθειαν απο την εταιρεια] Σημερα μετα της 12 δηλαδη θα μπορουν αυτοι που εχουν την digital να παιξουν?
_Drakos_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 δεν μιλαω για καταστηματα,μιλαω μεσω internet[σου στελνουν τον κωδικο με email ;η το παιρνεις κατευθειαν απο την εταιρεια] Σημερα μετα της 12 δηλαδη θα μπορουν αυτοι που εχουν την digital να παιξουν? Μέσω ίντερνετ μπορείς με πιστωτική να πληρώνεις από το account σου. Δεν νομίζω να ανοίξουν μετά τις 12 το σέρβερ. Στις 3 του μήνα αν θυμάμαι καλά δεν είναι το επίσημο launch?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέσω ίντερνετ μπορείς με πιστωτική να πληρώνεις από το account σου. Δεν νομίζω να ανοίξουν μετά τις 12 το σέρβερ. Στις 3 του μήνα αν θυμάμαι καλά δεν είναι το επίσημο launch? εε ναι,οταν λεω 12 μιλαω γαι το βραδυ.Δη,λαηδ εγω που μπορω να αγορασω μηνα με paypal?Μπηκα στο προφιλ μου αλλα δεν βρηκα καπου.Επισης λεει οτι σου δινει ενα μηνα δωρεαν αλλα απο την στιγμη που θα αγορασεις ενα μηνα[δηαδη θα εχεις 2 μηνες]. Φοβερο το game ,εχθες προλαβα και εκανα το sm[κοντα στις αραχνες]και το τελειωσα 5 λεπτα πριν κλεισει ο σερβερ.Μπροειτε να μου πειτε τι crystals kai glyphs na παρω για archer.Επισης σκεφτομαι να φιταξω εναν slayr,εχω ακουσει οτι ειναι op [και για pve και pvp] παντως ο archer Μου φαινετε λιγο πιο αδυναμος απο τα αλλα class στο dammage.εγω το τελειωσα στα 29 lvl το παιχνιδι ειανι φοβερο.
_Drakos_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 εε ναι,οταν λεω 12 μιλαω γαι το βραδυ.Δη,λαηδ εγω που μπορω να αγορασω μηνα με paypal?Μπηκα στο προφιλ μου αλλα δεν βρηκα καπου.Επισης λεει οτι σου δινει ενα μηνα δωρεαν αλλα απο την στιγμη που θα αγορασεις ενα μηνα[δηαδη θα εχεις 2 μηνες]. Φοβερο το game ,εχθες προλαβα και εκανα το sm[κοντα στις αραχνες]και το τελειωσα 5 λεπτα πριν κλεισει ο σερβερ.Μπροειτε να μου πειτε τι crystals kai glyphs na παρω για archer.Επισης σκεφτομαι να φιταξω εναν slayr,εχω ακουσει οτι ειναι op [και για pve και pvp] παντως ο archer Μου φαινετε λιγο πιο αδυναμος απο τα αλλα class στο dammage.εγω το τελειωσα στα 29 lvl το παιχνιδι ειανι φοβερο. Mεσα στο account υπήρχε επιλογή για να παίρνεις χρόνο αλλά δεν ήταν ενεργή.Όταν πήγαινες το Mouse πάνω της σου έλεγε coming soon. Υποθέτω ότι θα την ενεργοποιήσουν με το επίσημο launch. Θα του ρίξω μία ματιά όταν πάω σπίτι. Τώρα για κρύσταλλα κλπ για τον τοξωτη ψάξε στο ίντερνετ για κανενα built. Λογικά θα υπάρχουν μιας και το game στην κορέα υπάρχει πάνω από ενα χρόνο. Oποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά στους Denied
Strategos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 κατι δεν παει καλα εκτος και αν μου δωσουν και αλλο serial αυριο
_Drakos_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 κατι δεν παει καλα εκτος και αν μου δωσουν και αλλο serial αυριο Γιατί γράφει και active και cancelled
Strategos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 γιατι οταν εκανα upgrade απο standard σε collectors με τα 10 ευρω μου ζητησε να βαλω τι subscription θελω για να ανανεωνει αυτοματα και οταν τελειωσα και το εκανε collectors το ακυρωσα. γιατι ελεγε οτι θα με χρεωνε 3 του μηνος, το θεμα ειναι μην στο δινει ετσι τις 30 μερες τσαμπα και τωρα που το ακυρωσα να μην μου τις δωσει, και οχι τιποτα αλλα δεν μπορω να το ξανα ενεργοποιησω. Και στην τελικη δεν θελω να περνω καρτα απο αυτους αφου μπορω να βρω ποιο φτηνα.
_Drakos_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 γιατι οταν εκανα upgrade απο standard σε collectors με τα 10 ευρω μου ζητησε να βαλω τι subscription θελω για να ανανεωνει αυτοματα και οταν τελειωσα και το εκανε collectors το ακυρωσα. γιατι ελεγε οτι θα με χρεωνε 3 του μηνος, το θεμα ειναι μην στο δινει ετσι τις 30 μερες τσαμπα και τωρα που το ακυρωσα να μην μου τις δωσει, και οχι τιποτα αλλα δεν μπορω να το ξανα ενεργοποιησω. Και στην τελικη δεν θελω να περνω καρτα απο αυτους αφου μπορω να βρω ποιο φτηνα. Μηπως να μιλήσεις μαζί τους? Πλήρωσε την πρώτη σου κάρτα απο εκεί να πάρεις τουλάχιστον τις 30 μέρες τις δωρεάν και μετά το ακυρώνεις και βάζεις game time card.
Strategos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 εστειλα μηνυμα στο support περιμενω απαντηση αλλα θελω να δω ειναι γενικο τι λεει στους υπολοιπους που δεν πηρανε το game απο την frogster μηπως ανυσηχω τσαμπα.
_Drakos_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 εστειλα μηνυμα στο support περιμενω απαντηση αλλα θελω να δω ειναι γενικο τι λεει στους υπολοιπους που δεν πηρανε το game απο την frogster μηπως ανυσηχω τσαμπα. Γυρω στις 7 που θα παω σπίτι θα τσεκάρω να δω τι λεεί σε εμένα που το έχω πάρει απο την frogster κατευθίαν και είχα πάρει από την αρχή το collectors και θα σου πω.
_Drakos_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Αδερφε strategos πρεπει να εχει γινει μπουρδα γιατί εμένα μου λέει οτι εχω 42 μήνες ακόμα, από την μία, και από την άλλη λέει μέχρι 9/6
UpToDate_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Τωρα βρήκε να βγει που σε 20 μερες φευγω για τις κουζινες της Μυκονου για ολο το καλοκαιρι... :'(
Strategos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Αδερφε strategos πρεπει να εχει γινει μπουρδα γιατί εμένα μου λέει οτι εχω 42 μήνες ακόμα, από την μία, και από την άλλη λέει μέχρι 9/6 42 months; τα σκατωσανε στην frogster μου φαίνεται αν και διαβασα κατι παρόμοια και στην en masse. Ειδα οτι εβαλα και live chat τωρα αυριο που θα ειναι ανοιχτα θα τους μιλησω εκει ελπιζω να μην μου πουν καμια βλακεια και να το φτιάξουν.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 2546670232 ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ Ημερομηνία Ώρα Σημείο Πληροφορίες Τετάρτη 02/05/12 18:17 ΧΑΛΑΝΔΡΙ Καταχώρηση στοιχείων αποστολής Αυριο θα το εχωωωωωωω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα