Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα γραφικά του παιχνιδιού πραγματικά δεν υπάρχουν. Μένεις με ανοιχτό το στόμα όσο ανεβαίνεις level και πηγαίνεις σε καινούριες περιοχές. Το ποιο απίστευτο είναι το πόσο καλά optimized είναι η μηχανή γραφικών του παιχνιδιού. Οι Κορεατες έχουν κάνει φανταστική δουλειά.

Με ενα core 2 duo 5+ χρονών και βγάζω τέτοια γραφικά με αξιοπρεπές frame rate.

27y5qog.jpg

Επίσης πίστευα ότι το leveling θα ήταν βαρετό επειδή είναι στυλ wow με τα quest, αλλά ο συνδυασμός των γραφικών, του combat system και του πανέξυπνου AI(ειδικά από 25lvl και πάνω), έχει κάνει το leveling πολύ διασκεδαστικό.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

max lvl 38 τωρα τι κάνουμε; λεω να κρατήσω τα 38ρια campaign και quest για μετα τις 4 μαη για να παρω το xp τους.

world pvp φυσικά :devil:

Δημοσ.

τελος η μπετα.29 lvl εγω.Το digital sotre λεει 4/5 ξανα διαθεσιμο,δηαλδη με τιποτα δνε θα το εχει την Πεμπτη?

Δεν ήταν beta αυτό, headstart για αυτούς που κάνανε preorder ήταν.

Στην Ελλάδα λένε ότι θα το φέρουν 4/5 αλλά καμιά φορά τα φέρουν και πιο νωρίς. Πάντως ακούγετε ότι θα μπορείς να παίξεις για 2-3 μέρες ακόμα με το preorder key, οπότε δοκίμασε...

Δημοσ.

στο site βαλανε στο subscription και εμενα μου λεει οτι εχώ μεχρι 5/5 ενω το εχω πληρωσει κανονικα γιατι δεν μου λεει μεχρι 5/6; εσας που το εχετε αγορασει απο το site τι σας λεει;

Δημοσ.

αφοθ εκλεισε μολις τωρα.Θα το ξανανοιξουν?Δεν νομιζω.

Όχι, τώρα θα ανοίξει στης 3/5. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ήταν beta, την τελική έκδοση του παιχνιδιού παίξαμε και θα κρατήσουμε και τους χαρακτήρες μας.

Δημοσ.

Μπήκα και εγω σημεία... lvl 6 εφατασα μεχρι να κλείσουν οι server :(

Εχετε να προτείνετε κάποια guid? παίζω αργα το βραδυ 2-3 ωρες την ημερα :)

Δημοσ.

στο site βαλανε στο subscription και εμενα μου λεει οτι εχώ μεχρι 3/5 ενω το εχω πληρωσει κανονικα γιατι δεν μου λεει μεχρι 3/6; εσας που το εχετε αγορασει απο το site τι σας λεει;

check please...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...