gchris7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Τα γραφικά του παιχνιδιού πραγματικά δεν υπάρχουν. Μένεις με ανοιχτό το στόμα όσο ανεβαίνεις level και πηγαίνεις σε καινούριες περιοχές. Το ποιο απίστευτο είναι το πόσο καλά optimized είναι η μηχανή γραφικών του παιχνιδιού. Οι Κορεατες έχουν κάνει φανταστική δουλειά. Με ενα core 2 duo 5+ χρονών και βγάζω τέτοια γραφικά με αξιοπρεπές frame rate. Επίσης πίστευα ότι το leveling θα ήταν βαρετό επειδή είναι στυλ wow με τα quest, αλλά ο συνδυασμός των γραφικών, του combat system και του πανέξυπνου AI(ειδικά από 25lvl και πάνω), έχει κάνει το leveling πολύ διασκεδαστικό.
SlackulatoR Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Όντως έχει πολύ ωραίο σχεδιασμό/ατμόσφαιρα. Επίσης είναι δύσκολο...
Strategos Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 max lvl 38 τωρα τι κάνουμε; λεω να κρατήσω τα 38ρια campaign και quest για μετα τις 4 μαη για να παρω το xp τους.
gchris7 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 Δημοσ. 1 Μαΐου 2012 max lvl 38 τωρα τι κάνουμε; λεω να κρατήσω τα 38ρια campaign και quest για μετα τις 4 μαη για να παρω το xp τους. world pvp φυσικά
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 τελος η μπετα.29 lvl εγω.Το digital sotre λεει 4/5 ξανα διαθεσιμο,δηαλδη με τιποτα δνε θα το εχει την Πεμπτη?
gchris7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 τελος η μπετα.29 lvl εγω.Το digital sotre λεει 4/5 ξανα διαθεσιμο,δηαλδη με τιποτα δνε θα το εχει την Πεμπτη? Δεν ήταν beta αυτό, headstart για αυτούς που κάνανε preorder ήταν. Στην Ελλάδα λένε ότι θα το φέρουν 4/5 αλλά καμιά φορά τα φέρουν και πιο νωρίς. Πάντως ακούγετε ότι θα μπορείς να παίξεις για 2-3 μέρες ακόμα με το preorder key, οπότε δοκίμασε...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 αφοθ εκλεισε μολις τωρα.Θα το ξανανοιξουν?Δεν νομιζω.
Strategos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 στο site βαλανε στο subscription και εμενα μου λεει οτι εχώ μεχρι 5/5 ενω το εχω πληρωσει κανονικα γιατι δεν μου λεει μεχρι 5/6; εσας που το εχετε αγορασει απο το site τι σας λεει;
gchris7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 αφοθ εκλεισε μολις τωρα.Θα το ξανανοιξουν?Δεν νομιζω. Όχι, τώρα θα ανοίξει στης 3/5. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ήταν beta, την τελική έκδοση του παιχνιδιού παίξαμε και θα κρατήσουμε και τους χαρακτήρες μας.
angel_fot Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Μπήκα και εγω σημεία... lvl 6 εφατασα μεχρι να κλείσουν οι server Εχετε να προτείνετε κάποια guid? παίζω αργα το βραδυ 2-3 ωρες την ημερα
_Drakos_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 38άρισα κι εγώ και έχω βάλει σχεδόν τα πάντα χρυσά. Στο cr έχει τρελά ντροπάκια.
Strategos Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 στο site βαλανε στο subscription και εμενα μου λεει οτι εχώ μεχρι 3/5 ενω το εχω πληρωσει κανονικα γιατι δεν μου λεει μεχρι 3/6; εσας που το εχετε αγορασει απο το site τι σας λεει; check please...
_Drakos_ Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 check please... Θα το τσεκάρω το απόγευμα που θα πάω σπίτι και θα σου πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα