Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προς το παρών μόνο παραμένεις κόκκινος μέχρι να μηδενίσει. Αν σκοτώνεις mobs πέφτει πιο γρήγορα.

Σκοτώνω mobs αλλά και πάλι παραμένει το ίδιο :/

Δημοσ.

Καηκες εεε.33 lvl.Πωωω

Το Σάββατο η αλήθεια είναι ότι κάηκα ελαφρώς:P. Την κυριακή ημουν πολύ ποιο χαλαρός. Ε μέχρι αύριο που θα πέσουν οι σέρβερς για να γίνει προετοιμασία για το επίσημο launch πρέπει να έχουμε πιάσει το cap των 38 lvl :P

Δημοσ.

Μια ερώτηση, είχα αγοράσει το pre-order των 5 ευρώ από το tera-europe. Τώρα αν θέλω να αγοράσω την κανονική digital έκδοση, πρέπει να την αγοράσω από το tera-europe για την μείωση τιμής ή μπορώ και από άλλα sites, όπου είναι πιο φθηνά;

Δημοσ.

Μια ερώτηση, είχα αγοράσει το pre-order των 5 ευρώ από το tera-europe. Τώρα αν θέλω να αγοράσω την κανονική digital έκδοση, πρέπει να την αγοράσω από το tera-europe για την μείωση τιμής ή μπορώ και από άλλα sites, όπου είναι πιο φθηνά;

Από το tera europe μέσα απο το account σου από την επιλογή upgrade

Δημοσ.

Τα 5 ευρω που έδωσες για το mini preorder θα τα πάρεις πισω μόνο αν το παραγγείλεις από το επίσημο site. Upgrade ομως μπορείς να κάνεις απο οπου και αν το πάρεις.

Δημοσ.

Στο account μου λέει ότι μπορώ να κάνω upgrade σε full version εώς και 12 Μαίου. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να παίζω έως τότε και να βάλω το key που θα έρθει με το box του Tera μέχρι αυτήν την ημερομηνία; ¨Η μήπως στις 3 Μαίου δεν θα μπορώ να παίξω αν δεν βάλω τον νεό κωδικό. Λίγο μας τα έχουν μπερδέψει στην frogster και το κακό είναι ότι δεν απαντάνε σε ερωτήματα

Δημοσ.

Στο account μου λέει ότι μπορώ να κάνω upgrade σε full version εώς και 12 Μαίου. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να παίζω έως τότε και να βάλω το key που θα έρθει με το box του Tera μέχρι αυτήν την ημερομηνία; ¨Η μήπως στις 3 Μαίου δεν θα μπορώ να παίξω αν δεν βάλω τον νεό κωδικό. Λίγο μας τα έχουν μπερδέψει στην frogster και το κακό είναι ότι δεν απαντάνε σε ερωτήματα

Δεν νομιζω να μπορεις να παιζεις μεχρι τότε. Απ'οτι έχω καταλάβει απλά μετα τις 12 μαίου θα διαγραφουν τα beta account που δεν έκαναν upgrade.

Δημοσ.

enchant πως κανεις?Που βρισκεις τα items?Εγκυκλοπεδια θες για αυτο το παιχνιδι.

Αν π.χ θες να κάνεις enchant το Tier 5 weapon σου, αγοράζεις 5 alkhafest(για κάθε +1) από Merchant, και άλλο ένα weapon tier 5. Μέχρι +3 μπορείς να χρησιμοποιήσεις άσπρα(uncommon) weapons για να κάνεις enchant το δικό σου. Μετά για +6 θέλει πράσινα και μπλε για να ανέβουν οι πιθανότητες. Γενικά έτσι λειτουργεί, λογικά κάτι θα βρεις σε οδηγό αν ψάξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...