Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

EDIT

Μου το εστειλαν.. :-D :-D

Ευχαριστω και τον φιλο christos_75 για την προσφορα του νμα μου στειλει τον δικο του κωδικο,καθως ομως μου ηρθε ,οποιος θελει pm me,εμενα η τον χρηστη christos_75 να του τον δωσουμε να μπει/

Επεξ/σία από SOCRATIS1000
Δημοσ.

Γεια σε όλους. Χρειάζομαι την βοήθειά σας. Πήρα των κωδικό προπαραγγελίας τον βάζω στο tera europe. Στο account type μου βγάζει trial account και στο status active. Είναι σωστό αυτό Ή έχει γίνει κάτι λάθος και τζάμπα περιμένω να κατέβει το game

Δημοσ.

τι εχεις παρει?? digital version, ή cd? Αν εχεις παρει digital , και εχεις πληρωσει ηδη τα 40€, τοτε λογικα θα γινει απο μονο του. Αν τωρα εχεις παρει hard copy, υπομονη μεχρι την Πεμπτη που βγαινει το παιχνιδι να παρεις το cd και να κανεις upgrade και να γινει standard βαζωντας το serial

Δημοσ.

Το σολαρισμα των BAM είναι πραγματικά ότι ποιο epic έχω δει σε mmorpg τα τελευταίο χρόνια. Ποια mmorpg δηλαδή ούτε με τους δράκους στο skyrium δεν το συγκρίνω.

Δημοσ.

Το σολαρισμα των BAM είναι πραγματικά ότι ποιο epic έχω δει σε mmorpg τα τελευταίο χρόνια. Ποια mmorpg δηλαδή ούτε με τους δράκους στο skyrium δεν το συγκρίνω.

bam?

Δημοσ.

πραγματικα ειναι τρομερο το player vs mob ! εφτασα 12 lvl πολυ χαλαρα με 4 ωρες gameplay γτ δεν προλαβαινα με τπτ ! τωρα θα καω λιγο να ανεβω! χαχα καλα το karasha κορυφαιο!

Δημοσ.

Ξέρετε πως να κάψω το infamy?Δυστυχώς πήρα κάτι pk και έχω 240 infamy τώρα και καίγεται υπερβολικά αργά μόνο του.Επίσης τι χάνω όσο έχω infamy εκτός το ότι φαίνομαι κόκκινος και όλοι μπορούν να με βαρέσουν?

Δημοσ.

δεν εχω ιδεα ! χαχα μολις συνδεσα και ενα logitech controller σε στυλ x-box και προσπαθω να δω πως δουλευει!

Δημοσ.

Ξέρετε πως να κάψω το infamy?Δυστυχώς πήρα κάτι pk και έχω 240 infamy τώρα και καίγεται υπερβολικά αργά μόνο του.Επίσης τι χάνω όσο έχω infamy εκτός το ότι φαίνομαι κόκκινος και όλοι μπορούν να με βαρέσουν?

Προς το παρών μόνο παραμένεις κόκκινος μέχρι να μηδενίσει. Αν σκοτώνεις mobs πέφτει πιο γρήγορα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...