Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ααααα το περιμενουμε τοσο καιρο και αρχισανε οι χοροι???

Λογικό είναι στην αρχη να έχουν κάποια προβλήματα. Απλά ευελπιστούμε να λυνονται γρηγορα τα οποια προβληματα.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικό είναι στην αρχη να έχουν κάποια προβλήματα. Απλά ευελπιστούμε να λυνονται γρηγορα τα οποια προβληματα.

χαχα σωστος.... δρακε εσυ που θα πας? pvp? η pve?και σε ποιον?

Δημοσ.

Μόλις πριν 5 λεπτά μίλησα με τον τύπο στο digitalstore και μου είπε τελείωσαν.

?? Εισαι σίγουρος??? Διότι από συνάδελφο μου, που το παραγγειλε μολις απο εκει, τον πηρε τηλεφωνο και τον ενημερωσε οτι μετα απο μεγαλη ζητηση βρηκε μερικους κωδικους ακομα. Κανε καμια προσπαθεια ακομα, δεν εχεις να χασεις τιποτα.... ;)

Δημοσ.

μνμ απο digitalstore:

Καλημέρα ,

Βρήκαμε με θαυματουργικές διαδικασίες άλλους 6 κωδικούς ,ειδοποίησε τους φίλους σου

Ευχαριστώ

Για το Digital Store

Xρήστος Βρύνας

Τηλ 210 6019646

Kιν 6947683737

[email protected]

πειτε ειμαστε φιλοι του γιωργου του παλικαριου που σας πηρε χτες για το τερα.(παιζει να σας κανει κ εκπτωση μου ειπε στο τηλ)

μνμ απο digitalstore:

Καλημέρα ,

Βρήκαμε με θαυματουργικές διαδικασίες άλλους 6 κωδικούς ,ειδοποίησε τους φίλους σου

Ευχαριστώ

Για το Digital Store

Xρήστος Βρύνας

Τηλ 210 6019646

Kιν 6947683737

[email protected]

πειτε ειμαστε φιλοι του γιωργου του παλικαριου που σας πηρε χτες για το τερα.(παιζει να σας κανει κ εκπτωση μου ειπε στο τηλ)

του ειπα πως θα φερω και φιλους χαχαχα!

π.σ ωραιος δρακε κ εγω εκει λεω να παω...

Δημοσ.

αμα καταφερεις και μπεις...

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφερω. Τα περισσότερα guild έχουν το ίδιο πρόβλημα. Ότι τα μισα μελη τους εχουν μείνει έξω. Αν δεν μας αφησουν να μπουμε απλα θα χάσουν πολλους πελάτες με το ξεκίνημα κι ολας. It's so simple.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα καταφερω. Τα περισσότερα guild έχουν το ίδιο πρόβλημα. Ότι τα μισα μελη τους εχουν μείνει έξω. Αν δεν μας αφησουν να μπουμε απλα θα χάσουν πολλους πελάτες με το ξεκίνημα κι ολας. It's so simple.

ή απλα πατε ολοι samuel

Δημοσ.

ή απλα πατε ολοι samuel

Αυτο ειναι απλα αδυνατο. Μιλαμε για 100+ ατομα μονο στο δικο μας guild. Άλλωστε τον essenia τον εκλεισαν για να τραβηξουν κοσμο και σε αλλους σερβερ και οχι επειδη γεμησε. Δεδομενο αυτό. Δεν ειναι δυνατον στο open beta Που ο πλυθησμος ηταν απειρος να μην ειχαν προβλημα και να εχουν τωρα;)

Δημοσ.

και παλι ο essenia αν παει σαν την beta θα θες 3 ωρες αναμονη για να μπεις, καπως ετσι ειχε γινει με τον spatalos στο aion τον πρωτο μηνα.

Δημοσ.

και παλι ο essenia αν παει σαν την beta θα θες 3 ωρες αναμονη για να μπεις, καπως ετσι ειχε γινει με τον spatalos στο aion τον πρωτο μηνα.

Θα φανει. Στις 4 ανοιγουν οι σερβερ. Εγώ προσωπικα αν δεν καταφερω μεσα στις επομενες 2 μερες να φτιαξω char στον essenia απλα θα πουλησω το account μου και τελος :) . Δεν εχει νοημα για εμενα να παω σε αλλον σερβερ οταν τα ατομα με το οποια γουσταρω να παιξω ειναι αλλου.

Δημοσ.

ρε παιδιά απο που να το πάρω για να μπω σημερα? εχω μπερδευτεί χΔ!

σκέφτηκα να παω plaisio αλλα θα εκτος οτι το έχει 40 θα μου στείλουν τον κωδικό η τσάμπα κόπος?

Δημοσ.

ρε παιδιά απο που να το πάρω για να μπω σημερα? εχω μπερδευτεί χΔ!

σκέφτηκα να παω plaisio αλλα θα εκτος οτι το έχει 40 θα μου στείλουν τον κωδικό η τσάμπα κόπος?

Εγω θα σου ελεγα να παρεις το digital copy κατευθιαν απο το site tera-europe.

Δημοσ.

πρόβλημα 1 οι τράπεζες έκλεισαν και δεν προλαβαίνω να πάω να βγάλω prepaid για την αγορά (με paysafe δεν γίνεται απότι κοίταξα)

πρόβλημα 2 αυριο ειναι Σαββάτο και απότι θυμάμαι δεν βγάζουν prepaid...

θα μου πεις γιατι περίμενες τελευταία στιγμή αλλα μολις τώρα μου έσκασαν τα λεφτα ουρανοκατέβατα :X

πρόβλημα 3 και να σκάσω 50 euro ? εδώ άλλοι το παίρνουν 35 αλλα εκτός αυτού θα σκάσω και ενα 50ρι ακόμα σε 18-19 μέρες για το d3 :blink:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...