Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

E τους βλαμμενους.... Μεσα σε 11 ωρες γεμησε και καλα ο σερβερ?? Δεν παιζει. Επειτηδες τον εκλεισαν για να στειλουν κοσμο αλλου.... :mad: Πφφφφ. Αν δεν ανοιξει ο essenia δεν φτιαχνω char εγω. Όλοι οι δικοι μου essenia ειναι :mad:

ε πες τους να πανε αλλου γιατι θα υπαρξουν αυτα τα θεματα, και εγω αν παιξω στον αλλον θα παω και ας ας ανοιξει ο essenia ωστε να μπορω να πω και σε φιλους να μπουν μαζι μου.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ε πες τους να πανε αλλου γιατι θα υπαρξουν αυτα τα θεματα, και εγω αν παιξω στον αλλον θα παω και ας ας ανοιξει ο essenia ωστε να μπορω να πω και σε φιλους να μπουν μαζι μου.

Χλωμό. Μιλάμε για καμια 50αριά άτομα.....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω μερικους κωδικους/κλειδια για PCC και head start.

edit.

Για οσους δεν ξερουν με αυτα:

Μπορεις να κανεις εναν χαρακτηρα απο σημερα και να κανεις reserve το ονομα του.

Απο αυριο παιζεις head start εως 1 Μαιου, πριν κανει launch το παιχνιδι με level cap το 38.

4/5 οταν αγορασεις το παιχνιδι, κανεις upgrade και συνεχιζεις απο εκει που σταματησες.

Επισης in game bonuses

exclusive mount

City Wheel Earring

Seren Sand Ring

Οποιος θελει pm.

Επεξ/σία από christos_75
Δημοσ.

Μολις με πηρε ο τυπος απο το digitalstore.gr κ μ εδωσε κωδικο! ακριβως οπως μ τα πε! το κατεβαζωωωωω!( 24 ωρες λεει???)

τωρα λεει 12 ωρες και κατεβαζει με 400 kl/bs....παει παραπανω η ποτε?

Δημοσ.

εγώ κατεβάζω από το πρωί με 80 κβ

2 μέρες λέει :cry:

edit

400 ?

σταθερά ? δε νομίζω τακη

360-440 συνεχεια! δεν παει παρακατω η παραπανω!

κλεισε κανα τορρεντ! χαχαχα μαγκες σε ποιον θα μπειτε?

samael η essenia?

Δημοσ.

ερμμμμμμ

Server 1: Velik – Type: PvE – Language: EN/EU

NEW - Server 2: Allemaintheia - Type: PvE - Language: EN/EU

Server 3: Essenia – Type: PvP – Language: EN/EU

NEW - Server 4: Samael - Type: PvP - Language: EN/EU

Server 5: Kaia – Type: PvE – Language: DE

NEW - Server 6: Elion - Type: PvE - Language: DE

Server 7: Arachnea – Type: PvP – Language: DE

Server 8: Elinu – Type: PvE – Language: FR

Server 9: Callida – Type: PvP – Language: FR

4 λεω εγω...2 μπηκαν τωρα....εκτος εαν θελεις να παιξουμε σε γερμανικους/γαλλικους.... :devil:

Δημοσ.

pvp ρεεεε! χαχαμονο 2 εχει pvp νομιζω! εφτασα στο 5% :D

Πιστευω το βραδυ θα παει πιο γρηγορα που πολλοι θα κλεισουν τα download τουσ!

Δημοσ.

55% εγώ αλλά είναι από το πρωί

λογικά εσύ θα το έχεις πρώτος

και pve δεν με χαλάει

γιατί είμαι και σε κρίσιμη ηλικία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδη καποιοι με ρωτησαν τι ακριβως κανουν αυτα τα κλειδια δειτε το κατω κειμενο.

Μπορεις να κανεις εναν χαρακτηρα απο σημερα και να κανεις reserve το ονομα του.

Απο αυριο παιζεις head start εως 1 Μαιου, πριν κανει launch το παιχνιδι με level cap το 38.

4/5 οταν αγορασεις το παιχνιδι, κανεις upgrade και συνεχιζεις απο εκει που σταματησες.

Επισης in game bonuses

exclusive mount

City Wheel Earring

Seren Sand Ring

On Thursday, the 26th of April 2012 the pre-character creation (PCC) phase will begin for TERA.

Only players who pre-ordered TERA and redeemed a valid key will have access to the upcoming stages.

Please note, there will be no more character wipes at this stage.

You can still pre order and qualify for the exclusive bonuses.

We’ll start the PCC with the below listed server setup. We’ll add further worlds if needed!

Pre Character Creation – Details

You’ll be able to create your character and reserve your name starting on the 26th of April at 00:00 CEST. The process will be available until the 26th of April at 23:59 CEST. Please note, that you’ll be able to create one character per account during this stage. You’ll be able to delete a character again and create another one though. On this day you won’t be able to enter the game servers, you will just be able to create and name one character per account!

You’ll be able to create 8 characters per server with the head start but for the name reservation / PCC stage you’ll only be able to create and reserve one character spot and name per account. This step will help us to balance out the server population prior to the head start.

Heads Start – Details

The head start will begin on Friday, 27th at 3 pm / 15:00 CEST. The access to the head start will end on Tuesday, 1st of May at 23:59 CEST. The cap for the head start will be level 38.

After that we’ll prepare the servers for the launch on the 3rd of May 2012.

Launch – Details

The launch for all players will happen on the 3rd of May at 12:00 CEST. At this time the level cap of 38 will be removed and pre-order and normal players, who have redeemed a valid key, will have access to all available servers.

Επεξ/σία από christos_75
Δημοσ.

Και εμένα από digitalstore.gr με το που το αγόρασα μου στείλανε το key σε e-mail.Κατεβάζω περίπου απο 200 εως 350 kb/s άντε να δούμε :P!Ξέρουμε ακριβώς πότε ανοίγουν οι servers?

edit:Τώρα το είδα από επάνω ανοίγουν αύριο 3 το μεσημέρι,ευχαριστώ christos_75. SOCRATIS1000 απλά να ξέρεις ότι θα σου κάνει πάνω από μισή μέρα να κατέβει.

Δημοσ.

Αφου το παραγγειλεις, θα σου στειλει κωδικο και μπορεις να παιξεις Head Start εως 1 Μαιου. Μετα 4/5 κανονικα.

πωπω...πολυ γουσταρω την ce.

YiAMs.png

Τελικα καλα λογια και καλη δουλεια, μονο απο τα μικρομαγαζα να περιμενεις. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...