christos_75 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 αυτο λεω και εγω πιο πανω....τι να πω...ακομα και το forum τους ειναι down...
gchris7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Hello everyone, as you might have noticed our servers are currently inaccessible. We have sent a team composed of our best ninja Poporis on the task and hope to have everything online very soon. Thank you for your patience and understanding. ~ Anna Πάλι σαν ζόμπι θα είμαστε αύριο. Edit: Άνοιξαν. Έτοιμος ο Char.
evagelou Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 ξεκολλησε μαγκες..... εγω θα περιμενω να παρω τηλ το πλαισιο αυριο να μ δωσει κανα κωδικο....
Danny7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Εγώ πάντως πήρα τηλ σε αυτό το μαγαζί http://www.digitalstore.gr/Video-Games-%CE%9A%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC/PC-Games/TERA.html και μου είπαν πως έχουν keys.Άσε που έχει μόνο 35 ευρώ.Τώρα θα δείξει αύριο το κατά πόσο λένε αλήθεια για τα keys.Στο μεταξύ στο πλαίσιο είναι μεγάλοι μαλάκες γιατί 2 μέρες τώρα τους παίρνω τηλ και τους ρωτάω άμα έχουν keys και μου λένε συνέχεια πως θα με πάρουν πίσω να μου πουν και απλά δεν με παίρνουν ποτέ.
aliakas Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Αν το αγοράσω απο το site τους σε digital την Παρασκευη θα μπω το Σαββάτο κανονικά ? εγώ μόλις το παράγγειλα από το site τους με paypal ενώ μου έστειλε επιβεβαίωση με email κωδικούς μέσα δεν είχε θα ξανά τσεκάρω το email το μεσημέρι
gchris7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Εγώ πάντως πήρα τηλ σε αυτό το μαγαζί http://www.digitalstore.gr/Video-Games-%CE%9A%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC/PC-Games/TERA.html και μου είπαν πως έχουν keys.Άσε που έχει μόνο 35 ευρώ.Τώρα θα δείξει αύριο το κατά πόσο λένε αλήθεια για τα keys.Στο μεταξύ στο πλαίσιο είναι μεγάλοι μαλάκες γιατί 2 μέρες τώρα τους παίρνω τηλ και τους ρωτάω άμα έχουν keys και μου λένε συνέχεια πως θα με πάρουν πίσω να μου πουν και απλά δεν με παίρνουν ποτέ. Τι να πω, δεν ξέρω τι σκατά κάνουν εκεί στο πλαίσιο. Εγω που τους πηρα τηλ. χτες μου είπαν αμέσως ότι έχουν κωδικούς για τα μπόνους του παιχνιδιού. Το θέμα βέβαια είναι ότι δεν δουλεύουν. Μήπως έπεσα σε κανέναν λαλακα και μου έδωσε κωδικούς για άλλο παιχνίδι? Τι να πω. εγώ μόλις το παράγγειλα από το site τους με paypal ενώ μου έστειλε επιβεβαίωση με email κωδικούς μέσα δεν είχε θα ξανά τσεκάρω το email το μεσημέρι Αν το παραγγείλεις απο το επίσημο site, ο λογαριασμός σου γίνεται κατευθείαν ενεργός μετά από 2-3 ωρες. Δεν χρειάζεσαι κωδικό δηλαδή.
_Drakos_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Πως πάει το pcc παίδες . Εγώ δε την πάλευα να περιμένω χθες μιας και ξυπνάω πρωί λόγο δουλειάς οπότε θα φτιαξω τον char το απόγευμα. Essenia θα ειμαστε εμεις. Αν το παραγγείλεις απο το επίσημο site, ο λογαριασμός σου γίνεται κατευθείαν ενεργός μετά από 2-3 ωρες. Δεν χρειάζεσαι κωδικό δηλαδή. To αλλάξανε? Γιατί όταν το πηρα εγώ από το επισημο site μου στείλανε κωδικό κανονικά.
EvilEyes Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Καλημέρα, σκέφτομαι και εγώ τελικά να το προπαραγγείλω. Αν το πάρω από Zavvi θα μου στείλουν σε mail τους κωδικούς του preorder; Ξέρει κανένας που το έχει πάρει από εκεί;
christos_75 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Εγώ πάντως πήρα τηλ σε αυτό το μαγαζί http://www.digitalstore.gr/Video-Games-%CE%9A%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC/PC-Games/TERA.html και μου είπαν πως έχουν keys.Άσε που έχει μόνο 35 ευρώ.Τώρα θα δείξει αύριο το κατά πόσο λένε αλήθεια για τα keys.Στο μεταξύ στο πλαίσιο είναι μεγάλοι μαλάκες γιατί 2 μέρες τώρα τους παίρνω τηλ και τους ρωτάω άμα έχουν keys και μου λένε συνέχεια πως θα με πάρουν πίσω να μου πουν και απλά δεν με παίρνουν ποτέ. Το παραγγειλες ηδη απο digital store και περιμενεις κωδικο? Για το Πλαισιο τι να πω.....omg και 3 lol....Ασχετοι...φαινεται και απο τον φιλο πιο πανω, που του εδωσαν για αλλο game(?).
gchris7 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Πως πάει το pcc παίδες . Εγώ δε την πάλευα να περιμένω χθες μιας και ξυπνάω πρωί λόγο δουλειάς οπότε θα φτιαξω τον char το απόγευμα. Essenia θα ειμαστε εμεις. To αλλάξανε? Γιατί όταν το πηρα εγώ από το επισημο site μου στείλανε κωδικό κανονικά. Δεν κόβω και το κεφάλι μου, έτσι είχα διαβάσει στο φορουμ.
christos_75 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Πως πάει το pcc παίδες . Εγώ δε την πάλευα να περιμένω χθες μιας και ξυπνάω πρωί λόγο δουλειάς οπότε θα φτιαξω τον char το απόγευμα. Essenia θα ειμαστε εμεις. Το εκανα σημερα το πρωι βιαστικα, και το βραδυ θα το φτιαξω ετσι οπως πρεπει.
evagelou Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Εγώ πάντως πήρα τηλ σε αυτό το μαγαζί http://www.digitalstore.gr/Video-Games-%CE%9A%CE%BF%CE%BD%CF%83%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC/PC-Games/TERA.html και μου είπαν πως έχουν keys.Άσε που έχει μόνο 35 ευρώ.Τώρα θα δείξει αύριο το κατά πόσο λένε αλήθεια για τα keys.Στο μεταξύ στο πλαίσιο είναι μεγάλοι μαλάκες γιατί 2 μέρες τώρα τους παίρνω τηλ και τους ρωτάω άμα έχουν keys και μου λένε συνέχεια πως θα με πάρουν πίσω να μου πουν και απλά δεν με παίρνουν ποτέ. πηρα κ εγω τηλ να του μιλησω κατευθειαν κ ηταν πολυ καλος κυριος ο τυπας π μ μιλουσε! μ ειπε πως μεχρι το απογευμα θα μου εχει στειλει τον κωδικο ! και του ειπα πως ειμαστε λογικα κ αλλα ατομα που το θελουμε κ μου λεει αμα ειστε αρκετοι θα σας στειλω και εκπτωτικο κουπονι σε ολους !
Strategos Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 υποψιν ο essenia εχει γεμισει οποτε απο εδω και περα samuel.
_Drakos_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 Δημοσ. 26 Απριλίου 2012 υποψιν ο essenia εχει γεμισει οποτε απο εδω και περα samuel. E τους βλαμμενους.... Μεσα σε 11 ωρες γεμησε και καλα ο σερβερ?? Δεν παιζει. Επειτηδες τον εκλεισαν για να στειλουν κοσμο αλλου.... Πφφφφ. Αν δεν ανοιξει ο essenia δεν φτιαχνω char εγω. Όλοι οι δικοι μου essenia ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα