Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και σου έχουν ήδη στείλει κωδικούς για pcc και headstart?

Πω ρε φίλε και δεν το έλεγες τόσο καιρό και ψαχνόμασταν. Ελπίζω το πλαίσιο να μου τούς στείλει σήμερα

Yes, οταν εβαλα την παραγγελια 2-3 μερες μετα μου ηρθε ταχυδρομικος αυτο.

imag0290qj.jpg

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εχω μιλησει με ολα σχεδον τα καταστηματα και κανενα δεν εχει τωρα ετοιμους pre-order κωδικους....τωρα τι κανουμε? εκανα pre-order στο πλαισιο αλλα μ ειπανε πως ακομα δν εχουνε παραλαβει κωδικους κ πως αναμενονται... κανεις καμια ιδεα?

Δημοσ.

Αντε να παει 01.00 δηλαδη....

http://tera-europe.com/newsdetail/article/details-about-pcc-head-start-and-launch.html

εχω μιλησει με ολα σχεδον τα καταστηματα και κανενα δεν εχει τωρα ετοιμους pre-order κωδικους....τωρα τι κανουμε? εκανα pre-order στο πλαισιο αλλα μ ειπανε πως ακομα δν εχουνε παραλαβει κωδικους κ πως αναμενονται... κανεις καμια ιδεα?

καλα ασε το Πλαισιο να εχει κωδικους μετα τις 4 Μαιου... :devil:

Δημοσ.

Στο πλαισιο δινουν κωδικους για το pcc και headstart.

Το παραγειλα χτες το παιχνιδι και σημερα τους πηρα τηλεφωνο και μου εδωσαν, αλλα για καποιο λογο δεν δουλευουν. Δεν μπορω να καταλαβω τι εχουν κανει.

Δημοσ.

Downtime

<b><font color="black">Our servers are currently in maintenance. Please stay tuned and return once Pre Character Creation period starts.</font></b>

Μπορει να φταιει και το πιω πανω μυνημα....εγω για την ωρα δεν μπορω να μπω, ουτε καν να κανω log in στο account

edit....στο account management μπαινω...το πιο πανω βγαινει στο game launcher.

Δημοσ.

Δηλαδη εκανες το παρακατω και δεν εγινε τιποτις??

HOW TO REDEEM YOUR KEY:

Go to http://account.tera-europe.com

Sign up. This will also be your game account!

Follow the on screen instructions.

Take care to meet the password criteria!

Wait for the email verification

After the verification log into your account

Press the "enter code" button

Enter your key

Open your account overview

Download the client

Please find the actual beta schedule on our official website! You will only be able to log into the game on the announced dates and times.

Should you encounter any problems, please don’t hesitate contacting our support team on http://www.tera-europe.com/en/support.

Rewards, glory and conquest awaits the most skilled warriors...

Δημοσ.

Τα εχω κανει ολα σωστα, αυτό ειναι σίγουρο.

Μάλλον εχουν κάνει λαλακια στο πλαισιο.

Λιγο που το γκουγλαρα πάντως, παίζει και να έχει δεχτεί τον κωδικό αλλά λόγο ενός bug όταν έχεις βάλει παλιότερα κωδικό για sneakpeak εμφανίζει error. Θα δούμε σε 3 ωριτσες.

BTW για ποιον σερβερ θα πάτε? Εγώ λογικά Essenia.

Δημοσ.

Τα εχω κανει ολα σωστα, αυτό ειναι σίγουρο.

Μάλλον εχουν κάνει λαλακια στο πλαισιο.

Λιγο που το γκουγλαρα πάντως, παίζει και να έχει δεχτεί τον κωδικό αλλά λόγο ενός bug όταν έχεις βάλει παλιότερα κωδικό για sneakpeak εμφανίζει error. Θα δούμε σε 3 ωριτσες.

BTW για ποιον σερβερ θα πάτε? Εγώ λογικά Essenia.

pvp all the way,αυτο ειναι το μονο σιγουρο

Δημοσ.

ρε παιδες...εχει μπει κανενας για Pre Character Creation? συνεχισει και μου βγαζει το μυνημα....

Our servers are currently in maintenance. Please stay tuned and return once Pre Character Creation period starts

Δημοσ.

εκανα acc εβαλα code αλλα μετα δεν μου το κατεβαζει.... μ λεει

<b><font color="black">Our servers are currently in maintenance. Please stay tuned and return once Pre Character Creation period starts.</font></b>

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...