Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ερώτηση

στους PVP servers μπορεί να έρθει να περάσει ο άλλος από πάνω σου και ας είναι 20 level παραπάνω αλά L2 ή πρέπει να έχεις ενεργοποιημένο το skill?

Δεν θυμαμαι ακριβώς αλλα υπάρχει ένα όριο στην διαφορά των lvl. Νομίζω ότι ειναι 8 αλλά δεν είμαι σίγουρος.

Δημοσ.

Εχω προπαραγγειλει εδω και καιρο την psysical collectors! ;) Εχω παρει και pre order code, που ηταν για ολες τις CBT + mount....Τωρα το πως θα συνδιασω τον χρονο μου με Tera, D3, και 3 παιδια.....LOL πολυ hard ομως.... :devil:

fixed r in word Tera.....γιατι αν ειχα και Teta.... :devil:

Δημοσ.

Εχω προπαραγγειλει εδω και καιρο την psysical collectors! ;) Εχω παρει και pre order code, που ηταν για ολες τις CBT + mount....Τωρα το πως θα συνδιασω τον χρονο μου με Teta, D3, και 3 παιδια.....LOL πολυ hard ομως.... :devil:

απλα ασε τα παιδια στην γυναικα! χαχα

Δημοσ.

να τα αφησω και να φυγω τρεχωντας εννοεις?? lol

χαχαχαχαχα! το βρηκες! εγω δεν ξερω ρε γμτ τι να παιξω... elementalist η sorcerer?

Δημοσ.

Εχω προπαραγγειλει εδω και καιρο την psysical collectors! ;) Εχω παρει και pre order code, που ηταν για ολες τις CBT + mount....Τωρα το πως θα συνδιασω τον χρονο μου με Tera, D3, και 3 παιδια.....LOL πολυ hard ομως.... :devil:

fixed r in word Tera.....γιατι αν ειχα και Teta.... :devil:

Από που το πήρες και πόσο αν επιτρέπεται?

Δημοσ.

το zavi το εχει 35 και το τερα[μεσα κατευθεαι ν απο το site ]το εχει 60

Γιατι?

35 εχει την απλή έκδοση το zavi και από το site της τερα 60 εχει το collectors edition.

Δημοσ.

Την απλαη κατευθειαν δεν την εχει?Αμα κανω preorder απο zavvi,θα μπορω να παιξω απο τωρα[σου δινει καποιον κωδικο?]?

Όταν το πήρα εγώ την είχε. Τώρα δεν μπορώ να μπω κι όλας για να σου πω. Όσο για το zavi δεν έχω ιδέα.

Παντως το βρισκεις και ποιο φθηνα:

http://www.skroutz.gr/s/448343/Tera.html

Δημοσ.

59,99 απο την cdmedia. Εψαξα τωρα να το βρω στο site τους αλλα μαλον τους τελειωσε διοτι δεν το βρισκω.

Και σου έχουν ήδη στείλει κωδικούς για pcc και headstart?

Πω ρε φίλε και δεν το έλεγες τόσο καιρό και ψαχνόμασταν. Ελπίζω το πλαίσιο να μου τούς στείλει σήμερα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...