Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε δεν την παλεύεται καθόλου ε? :-D

Η open beta στην Ευρώπη ξεκίνησε χτες και τελειώνει την άλλη τρίτη, όπου και θα κάνουν wipe όλους τους χαρακτήρες.

Στις 26 ξεκινάει το "Pre Character Creation & Name reservation" και στις 28 το head start για αυτούς που έχουν κάνει preorder. Στις 03.05.2012 είναι το κανονικό launch στην Ευρώπη.

http://tera-europe.com/newsdetail/article/open-beta-details-and-how-to-participate.html

http://community.tera-europe.com/home/news/article/overview-about-beta-phases.html

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξεκίνησε εχθές και εγώ έχω κατεβάσει τον Αμερικά 2,5 μέρες τώρα και περίμενα για της 20 του μήνα . Τώρα κατεβάζω πάλι τον Ευρωπαικό ... Ε ρε γλέντια .

Δημοσ.

και γω ακριβος το ιδιο την εχω κατεβασει εδς και 3 μερες και περιμενα πως και πως να μπω απο τους πρωτα και τελικα @@@

Δημοσ.

μου ήρθε και email

άντε να δούμε

edit κατεβάζω.. πόσο μεγάλο είναι ?

Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 25(GB) .

Δημοσ.

Έχω καιρό που σταμάτησα το WOW δε ξέρω αν παρουσίασα σημάδια "έλλειψης" ή όχι το παιχνίδι μου φάνηκε εξαιρετικο...

Δεν έχω σκοπό όμως να μπλεχτω πάλι με τέτοια και ή συνδρομη εχμ...

no thanx :(

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι από την beta έχω ενθουσιαστεί λίγο.Σκέφτομαι να το κάνω preorder από το Πλαίσιο.Τι λέτε αξίζει?Αλλά δεν βλέπω και κανέναν εδώ πέρα να έχει σχολιάσει πως του φάνηκε η beta.

Δημοσ.

Πιστεύω σαν end-game content θα έχει πολύ πράμα και κυρίως από άποψη pvp .

Τώρα όσο αφορά το leveling μου φάνηκε απίστευτα βαρετό (questing)...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολη η διαφορα ειναι ο στοχος σε αυτο το παιχνιδι. Πιστευω οτι αξιζει. Το pvp δεν ειναι απλα ενα σπαμμαρισμα f1f6f2f2f2f2f5f1

Επεξ/σία από Giorgos09
Δημοσ.

Εντάξει το πήρα απόφαση θα το κάνω preorder και ας μην έχω δει καθόλου το gw2 που ήθελα να το δοκιμάσω και αυτό.Πιστεύω ότι το combat system είναι αυτό που με κέρδισε.Το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως στο τέλος μαζέψει λίγο κόσμο.Τέλος πάντων ξέρει κάποιος να μου πει άμα το πάρω από Πλαίσιο θα μου το έχουν φέρει μέχρι τις 28 του μήνα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...