Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χτες μου ηρθε beta key. Κατεβασα το game μαζι με ολα τα patch ως τωρα. Ειναι στα 25Gb. Το κακο ειναι οτι οι sever ανοιγουνε στις 20/4, οποτε απλα περιμενω τωρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χτες μου ηρθε beta key. Κατεβασα το game μαζι με ολα τα patch ως τωρα. Ειναι στα 25Gb. Το κακο ειναι οτι οι sever ανοιγουνε στις 20/4, οποτε απλα περιμενω τωρα.

Kι εμενα μου ηρθε mail αλλα για αυτο το σ/κ δηλαδη απο 13 μεχρι και 15 Απριλιου

Εγω δεν θα μπω οποτε αν καποιος θελει το key ας μου στειλει πμ

Edit Εφυγε το κλειδακι

Επεξ/σία από Atallos1
Δημοσ.

Εχω μπηκα στη beta και ασχοληθηκα με το game 10 ωρες χθες.Επισημα μπορω να πω οτι δεν με ενθουσιασε.Καλο συστημα μαχης δε,ανουσια ιστορια,ηλιθια quest που πρωωθουν το ανουσιο grind απο την αλλη.Και επισηw υπηρχε σχετικα καλο customization στους χαρακτηρες...Λυπαμαι που το λεω αλλα μαλλον ακλαφτο θα παει σε σχεση με Secret world kai GW2.Μου θυμιζε αρκετα lineage στη νοοτροπια και δεν προσφερει κατι ωστε να εξελιξει το ειδος...Τα ιδια περσινα ξυνα σταφυλια..

Δημοσ.

Καλά, το secret world και αν θα πάει άκλαυτο. Το μόνο που θα πετύχει ειναι το GW2 και αυτό όχι επειδή είναι καμιά παιχνιδαρα αλλά επειδή ειναι "free" και το hype είναι τεράστιο.

Δημοσ.

Εχω μπηκα στη beta και ασχοληθηκα με το game 10 ωρες χθες.Επισημα μπορω να πω οτι δεν με ενθουσιασε.Καλο συστημα μαχης δε,ανουσια ιστορια,ηλιθια quest που πρωωθουν το ανουσιο grind απο την αλλη.Και επισηw υπηρχε σχετικα καλο customization στους χαρακτηρες...Λυπαμαι που το λεω αλλα μαλλον ακλαφτο θα παει σε σχεση με Secret world kai GW2.Μου θυμιζε αρκετα lineage στη νοοτροπια και δεν προσφερει κατι ωστε να εξελιξει το ειδος...Τα ιδια περσινα ξυνα σταφυλια..

πολύ σωστός !

και εγώ μετά απο αρκετές Close Beta αυτό μου έδωσε να καταλάβω, πιστεύω το πολύ 3 μήνες θα φύγει άκλαυτο!

Δημοσ.

Δε νομίζω. Όντως τα quets επαναλαμβάνονται αλλά το pve και το pvp είναι αρκετά διασκεδαστικό και όχι βαρετό.

Το θέμα είναι πως δεν έχουμε δει end game, στο οποίο πιστεύω πως θα γίνεται χαμός, τουλάχιστον στο θέμα του pvp.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι ιστορία περιμένετε από ασιάτικο grind mmo...

Δημοσ.

Πράγματι το End game είναι αυτό που μετράει σε ένα τέτοιο mmorpg, το πως θα φτάσεις εκεί παίζει μικρο ρόλο. Παρόλα αυτά το leveling στο Τερα δεν έχει διαφορές από το wow. Όσο grindy είναι το wow τόσο είναι και το Τερα.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ανταγωνίζεται το GW2.

Αυτό που ίσως να σώσει το Τερα, είναι ότι είναι πιο κοντά στα mmorpg που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Έχει τα κλασικά quest, dungeons, battlegrounds κτλ. και έχει και κάποια πολύ καλά έξτρα στοιχεία όπως action combat, Poltical system, OWPVP, εκπληκτικά γραφικά, κτλ.

Οπότε για κάποιον που του αρέσει αυτό το στυλ, σίγουρα θα είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Από την άλλη, κάποιος που θέλει κάτι διαφορετικό, πιο casual, χωρίς το αναγκαίο grind, που θα μπορείς να παίξεις άμεσα το end game χωρίς να κάνεις ούτε μισό quest, τότε το GW2 θα είναι καλύτερη επιλογή.

Δημοσ.

Έμμεσα ναι, το ανταγωνίζεται το GW2 αλλά δεν πιστεύω πως συγκρίνονται...σίγουρα τα βασικά στοιχεία και των δύο συγκρίνονται, μιας και είναι mmorgp's αλλά νομίζω στοχεύουν διαφορετικό κοινό. Το ένα έχει pk system/καλύτερη οικονομία το άλλο έχει keeps/world pve events και quests κτλ. Οπότε δεν είναι δύσκολο να επιλέξεις πιο στυλ mmo σου αρέσει και να επιλέξεις.

Επίσης το tera πιστεύω πως θα είναι πιο ανταγωνιστικό σε τομέα pvp(π.χ σε 1vs1).

Στο GW2 βλέπω περισσότερες καινοτομίες και χαρακτηριστικά αλλά του λείπουν άλλα στοιχεία.

Μακάρι και τα δύο να βγουν αντάξια και να ευχαριστήσουν τους παίκτες τους...τίποτε άλλο.

Δημοσ.

Επαιξα και εγω καποιες ωρες

Το βαρεθηκα να πω την αληθεια ,αλλα ο λογος ειναι οτι εχει ενα μικρο χαρτη,λιγα monsters ,και γενικα δεν ειδα πολυ κοσμο να παιζουν

Αλλα το eng game σιγουρα,εκει θα ειναι γεματοι οι servers ,θα γινετε ενας πανικος απο κλαν που θα πηγαινουν για bosses και δυσκολα quest,ομαδικα pvp κτλ.Δεν μπορουμε να πουμε κατι,η μπετα δινει πολυ λιγα.

Δημοσ.

Επαιξα και εγω καποιες ωρες

Το βαρεθηκα να πω την αληθεια ,αλλα ο λογος ειναι οτι εχει ενα μικρο χαρτη,λιγα monsters ,και γενικα δεν ειδα πολυ κοσμο να παιζουν

Αλλα το eng game σιγουρα,εκει θα ειναι γεματοι οι servers ,θα γινετε ενας πανικος απο κλαν που θα πηγαινουν για bosses και δυσκολα quest,ομαδικα pvp κτλ.Δεν μπορουμε να πουμε κατι,η μπετα δινει πολυ λιγα.

Για το νησί που ξεκινάς λες? Αυτό είναι κάτι σαν tutorial για να μάθεις το παιχνίδι, μετά βγαίνεις στον κανονικό κόσμο που είναι πολύ μεγάλος. Και στην beta μπορούσες πάντως να βγεις από το νησί μετά το lvl 11 αν θυμάμαι καλά.

Επισης

Ποτρε βγαινει το τερα?Ποσο θα κοστιζει?

Στις 28/4 μπορούν να μπουν να παίξουν όσοι κάνουν preorder. Το κανονικό launch είναι στις 3/5

39ευρώ(το βρίσκεις και πιο φθηνά) έχει για να το αγοράσεις με 1 μήνα δωρεάν και μετά έχει 13 ευρώ η μηνιαία συνδρομή.

Αληθεια το εχει προπαραγειλει κανεις μεχρι στιγμης?

Δημοσ.

13 ευρω?Μηπως ειναι πολλα ?Ελεος.Θαα βαλω ενα μηνα και βλεπουμε

Και ρωταω

Αφου το παινχιδι οταν το αγαοραζεις δεν ερχετε με συνδομη[πχ ενα χρονο],δεν μπορουν αρκετοι να κατεβασουν το παιχνιδι [με τον γνωστο τροπο]καινα πληρωνουν μονο συνδρομη?

Δημοσ.

13 ευρω?Μηπως ειναι πολλα ?Ελεος.Θαα βαλω ενα μηνα και βλεπουμε

Ε τοσο έχουν όλα. 13 εχει και το wow. Ο πρώτος μήνας ειναι δωρεάν, δεν χρειάζεται να βάλεις κάτι.

Και ρωταω

Αφου το παινχιδι οταν το αγαοραζεις δεν ερχετε με συνδομη[πχ ενα χρονο],δεν μπορουν αρκετοι να κατεβασουν το παιχνιδι [με τον γνωστο τροπο]καινα πληρωνουν μονο συνδρομη?

Δεν γίνεται αυτό, για να ενεργοποιήσεις το account σου πρέπει να έχεις cd key...

Δημοσ.

Με το launch του παιχνιδιου θα μπουν και νεα features που δεν ειχαμε δει στην beta. Φαινονται πολυ ενδιαφερον.

Improved Early Play

We've fine-tuned your first sessions in TERA to deliver maximum action and get your journey off to a rapid start.

Tired of games that start you in an out-of-the-way village where the chieftain wants you to collect coconuts in the jungle? TERA's new playable prologue starts you right in the middle of the action: a beachhead under assault by demonic forces. It's not just a cutscene—you'll be fighting big-ass monsters within minutes, learning the controls as you go.

The thrills don't stop when you leave the prologue behind. We've adjusted the storyline quests throughout the first 20 levels to challenge you as they reveal more of TERA's deep lore. The boss monsters in particular got upgrades they can't wait to test out...on you!

Feature at a Glance

Playable Prologue: You become part of a beach landing gone awry. Can you save your allies and prevent a military disaster?

Badder Bosses: New tactics and deadlier attacks from early-level foes. You'll earn those levels.

Quest Variety: Dozens of new quests that take TERA far beyond repetitive "hunt," "gather," and "deliver" tasks, and reveal the world's rich history and cultures.

...

Περισσοτερα εδω: New Launch Features

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...