Giorgos09 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Εγω παντως ειχα την αισθηση οτι εκανα τα ιδια quest σε διαφορετικες περιοχες. Βασικα αυτο ακριβως εκανα. Επισης μεγαλη @@ρια που οταν σε τρωνε δεν υπαρχουν συνεπειες. Σε 2 λεπτα πας παλι στην περιοχη που ησουν και συνεχιζεις το lvling.
gchris7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Είναι πράγματι δυσάρεστο να βλέπεις πως έχουν καταντήσει τα mmorpg αυτή την εποχή και είναι εξίσου δυσάρεστο να βλέπεις τους gamers να έχουν αποκτήσει αυτή την κακιά συνήθεια να επιζητούν τα ίδια και τα ίδια. Τι να σου κάνουν και οι Εταιρίες? Αφού αυτό το πουλάει. Τίποτα... μοναδική ελπίδα για κάτι διαφορετικό είναι το Darkfall 2.0
alex_000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Είναι πράγματι δυσάρεστο να βλέπεις πως έχουν καταντήσει τα mmorpg αυτή την εποχή και είναι εξίσου δυσάρεστο να βλέπεις τους gamers να έχουν αποκτήσει αυτή την κακιά συνήθεια να επιζητούν τα ίδια και τα ίδια. Τι να σου κάνουν και οι Εταιρίες? Αφού αυτό το πουλάει. Τίποτα... μοναδική ελπίδα για κάτι διαφορετικό είναι το Darkfall 2.0 Απο όλα υπάρχουν παρόλο που τα themepark ειναι πιο διάσημα http://sandboxer.org/?p=409
gchris7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Απο όλα υπάρχουν παρόλο που τα themepark ειναι πιο διάσημα http://sandboxer.org/?p=409 Τι υπάρχει δηλαδή? Μονο το Archage φαίνεται ενδιαφέρον αλλά πήγανε και του βάλανε tab target σύστημα μάχης... Όλα τα άλλα είναι είτε indie παιχνιδάκια είτε απευθύνονται σε πολύ συγκεκριμένο κοινό (EVE, κτλ.)
shadow1 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 φιλε απο πανω δε φανταζεσαι ποσο συμφωνω μαζι σου!ρε παιδια μου λυστε μου την απορια.Τελικα το παιχνιδι θα εχει καθολου pvp η μονο pve?το φαρμ σημαινει μονο instance?
gchris7 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 φιλε απο πανω δε φανταζεσαι ποσο συμφωνω μαζι σου!ρε παιδια μου λυστε μου την απορια.Τελικα το παιχνιδι θα εχει καθολου pvp η μονο pve?το φαρμ σημαινει μονο instance? Φυσικά και θα έχει. Στην western έκδοση έχουν δείξει ότι θα δώσουν μεγάλη βάση στο PvP. Με το launch του παιχνιδιού θα μπορείς να κάνεις Open world PvP, Guild vs Guild, Team deadmatch. Πιο μετά θα βάλουν και BGs, Rated BGs, Server vs Server.
_Drakos_ Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Ήδη παίρνουμε μια γεύση απο τα Guild VS Guild war. Και πέφτει το ξύλο της αρκούδας. Το game έχει συμπεριλάβει μέσα διάφορα νέα πράγματα που το κάνουν σουπερ για εμένα. Και πέρασα σούπερ το σκ στο μπέτα
lefteris210 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 τι καλα πραματα είδατε σε αυτί την μπέτα ? για πείτε για εμάς που δεν προλάβαμε να δούμε το παιχνίδι πάνω απο το 12 lvl.
dungeon master Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Δημοσ. 2 Απριλίου 2012 Φυσικά και θα έχει. Στην western έκδοση έχουν δείξει ότι θα δώσουν μεγάλη βάση στο PvP. Με το launch του παιχνιδιού θα μπορείς να κάνεις Open world PvP, Guild vs Guild, Team deadmatch. Πιο μετά θα βάλουν και BGs, Rated BGs, Server vs Server. αυτό για rated που το ξέθαψες, γιατί όσο και να έψαξα δεν το είδα
mchls Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 Δημοσ. 3 Απριλίου 2012 TERA – Pre-orders are now available, rated PEGI 12, details about digital and retail versions
_Drakos_ Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Δημοσ. 4 Απριλίου 2012 Guild DenieD Οι DenieD γεννήθηκαν από το όραμα μιας ομάδας έμπειρων παιχτών στα πιο γνωστά mmorpg και πείρα είτε σε Beta είτε στους Κορεάτικους Tera servers. Η επιλογή να έχουμε μόνο Έλληνες μέλη, είναι ένα στοίχημα ενάντια στην αρνητική φήμη των Ελληνικών Guild και βασίστηκε στην πεποίθηση, πως μια ομάδα αφοσιομένων Ελλήνων μπορεί να πετύχει εξαιρετικά πράγματα. Το Tera είναι ένας μικρόκοσμος με όλα τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικού ανταγωνιστικού κόσμου όπου οι ισχυροί επικρατούν και οι ικανοί κάνουν την διαφορά. Η γραμμή μας είναι να δουλέψουμε όλοι για το σύνολο και τους κοινούς στόχους. Ο βασικός μας στόχος είναι να λάβουμε σημαντική θέση στον κόσμο της Arborea και το όνομα DenieD να προκαλεί δέος και σεβασμό, αντάξια μιας ισχυρής PvP Guild. Don't Expect Nobility In Every Death
dungeon master Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 αμα μου'χεις offi τον ρελικ που γελά ο κόσμος μ'αυτά που γράφει στο dota2 thread, καληνύχτα μαργαρίτα :lol:
gchris7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 αυτό για rated που το ξέθαψες, γιατί όσο και να έψαξα δεν το είδα Χμμ, νόμιζα ότι κάπου το είχα δει... ίσως να κάνω και λάθος γιατί ούτε και εγώ το βρίσκω πλέον.
mchls Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Battlestar Galactica’s Michael Hogan, Claudia Black to voice TERA
Millennium Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 Δημοσ. 10 Απριλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=XYJWzQqTg4I&feature=channel
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα