gchris7 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Βρε mark my words εσύ και εδώ θα είμαστε να τα λέμε.
nicoc89 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Παίζω την beta. Η Διαφορά τεχνικά μεταξύ αυτού και του απογοητευτικου στον τομέα (γραφικά , ηχος , αρτwork , animation) gw2 είναι χαοτική. To tera είναι πραγματικά ενα game του 2012. Στον τεχνικό τομέα είναι ότι ακριβώς θα έβγαζε η blizzard αν έβγαζε mmo τώρα. Φοβερο. Επίσης τρέχει τέλεια συγκριτικά με το gw2 που τρέχει άθλια Τώρα το οτι κανει launch χωρίς bg ασχολίαστο , ντροπή έσχος και καταδικασμένο για F2p σε 6 μήνες. loOl! open world pvp ftw. Arena ΝΑΙ να έχει! bg στο στυλ του wow που δηλώνεις - > μπαίνεις-> βγαίνεις = εμετός απλά. αυτο για τους hardcore pvpers δεν θα το σχολιάσω
Xorxhs! Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 έχει καποιος spare beta key γοα το Tera? Θα θελα να το δοκιμασω απο αυτα που διαβαζω..
alex_000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 loOl! open world pvp ftw. Arena ΝΑΙ να έχει! bg στο στυλ του wow που δηλώνεις - > μπαίνεις-> βγαίνεις = εμετός απλά. αυτο για τους hardcore pvpers δεν θα το σχολιάσω Προφανώς δεν εχεις ασχοληθεί με rated bg και δεν μπορείς να αναλογιστεις το επιπεδο δυσκολιας και πολύπλοκοτητας. Το world pvp δεν είναι απλα casual είναι απλα χαβαλες στην καλυτερη περιπτωση. Δεν λεμε να μην υπαρχει φυσικα είναι ωραιο αλλα τους hardcorades τους αφηνει αδιαφορους πιστευω
telarin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 loOl! open world pvp ftw. Arena ΝΑΙ να έχει! bg στο στυλ του wow που δηλώνεις - > μπαίνεις-> βγαίνεις = εμετός απλά. αυτο για τους hardcore pvpers δεν θα το σχολιάσω για πολλούς εμετικό είναι το mindless zerg fest του opvp χωρίς objectives, από άτομα τελείως ανώριμα και νούμπικα που κρύβονται μεσ'την μάζα γιατί απο μόνα τους είναι ανίκανα να επιβιώσουν. Για άλλους εμετική είναι η αρένα με την βαθμοθηρία και τον ελιτισμό της. Απόψεις είναι αυτές. Το θέμα είναι ότι μιλάμε γιa game που τον μαϊο θα έχει κλείσει 1,5 χρόνο στην κορέα, άρα δεν υπάρχει δικαιολογία να αφαιρούν περιεχόμενο. Αν δεν τους άρεσε το τωρινό σύστημα ας το άφηναν ως έχει και να το βελτίωναν, όχι ξήλωμα και μια αοριστη υπόσχεση περί τέλος καλοκαιριού. Λες και αφαίρεσαν κάτι ασήμαντο. Το οργανωμένο pvp είναι σοβαρός και για αρκετούς μοναδικός λόγος να ασχοληθούν με κάποιο μμο. Το tera έχει διπλό θέμα, γιατί δεν έχει άλλο τρόπο για instanced-organised pvp πχ αρένα. Παίζει παντως και να έγινε για να προμοτάρουν το owpvp, σπρώχνοντας όλους τους pvpers προς τα κει, μιας και δεν θα έχουν τι άλλο να κάνουν. Σ'αυτό κολάει και η απόφαση τους να μην βάλουν penalty στους outlaws.. Τα λέω σαν φαν του game, είμαι απ΄την cbt1 μέσα, και η απογοήτευση είναι διπλή γιατί έχει μακράν το καλύτερο combat system από καταβολής mmo..
nicoc89 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Προφανώς δεν εχεις ασχοληθεί με rated bg και δεν μπορείς να αναλογιστεις το επιπεδο δυσκολιας και πολύπλοκοτητας. Το world pvp δεν είναι απλα casual είναι απλα χαβαλες στην καλυτερη περιπτωση. Δεν λεμε να μην υπαρχει φυσικα είναι ωραιο αλλα τους hardcorades τους αφηνει αδιαφορους πιστευω προφανώς και δεν έχω ασχοληθεί , αν είχα θα είχα την ιδια γνώμη με εσένα. για πολλούς εμετικό είναι το mindless zerg fest του opvp χωρίς objectives, από άτομα τελείως ανώριμα και νούμπικα που κρύβονται μεσ'την μάζα γιατί απο μόνα τους είναι ανίκανα να επιβιώσουν. Για άλλους εμετική είναι η αρένα με την βαθμοθηρία και τον ελιτισμό της. Απόψεις είναι αυτές. Το θέμα είναι ότι μιλάμε γιa game που τον μαϊο θα έχει κλείσει 1,5 χρόνο στην κορέα, άρα δεν υπάρχει δικαιολογία να αφαιρούν περιεχόμενο. Αν δεν τους άρεσε το τωρινό σύστημα ας το άφηναν ως έχει και να το βελτίωναν, όχι ξήλωμα και μια αοριστη υπόσχεση περί τέλος καλοκαιριού. Λες και αφαίρεσαν κάτι ασήμαντο. Το οργανωμένο pvp είναι σοβαρός και για αρκετούς μοναδικός λόγος να ασχοληθούν με κάποιο μμο. Το tera έχει διπλό θέμα, γιατί δεν έχει άλλο τρόπο για instanced-organised pvp πχ αρένα. Παίζει παντως και να έγινε για να προμοτάρουν το owpvp, σπρώχνοντας όλους τους pvpers προς τα κει, μιας και δεν θα έχουν τι άλλο να κάνουν. Σ'αυτό κολάει και η απόφαση τους να μην βάλουν penalty στους outlaws.. Τα λέω σαν φαν του game, είμαι απ΄την cbt1 μέσα, και η απογοήτευση είναι διπλή γιατί έχει μακράν το καλύτερο combat system από καταβολής mmo.. μα πως δεν με καταλαβαίνεις ειναι τουλάχιστον Ηλίθιο σε ενα Massive Multiplayer Online Game να κάθονται όλοι στις πόλεις η σε ενα spot να περιμένουν να τους "πάρει" για bg. Αυτό ειναι mindless και χαζό , γιατι αν ειναι έτσι δεν παίζεις open world mmo αλλα instanced. η γνώμη μου ειναι πως θα πρέπει να υπάρξουν battlegrounds όμως να μην υπάρχει δυνατότητα να farmάρονται. Να σπρώξουν τον κόσμο να βγει και παραέξω όσο και αν φοβάται μην του την πέσει ο κάθε ανώριμος και τον χώσει. ------------- Πάντως αυτό που έχουμε οι Έλληνες gamers να αυτοβαφτιζόμαστε hardcore δεν υπάρχει πραγματικά , είναι ανεκτίμητο. Το μόνο κακό ειναι πως μόνο εμεις το πιστεύουμε , ολοι οι άλλοι μας έχουν για %$#^*%
telarin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 έχεις μπλέξει τον όρο mmo με τον sandbox. To tera είναι μεν mmo, ΔΕΝ είναι όμως sandbox, να δίνει πλήρη ελευθερία στον παίκτη. Αν ψάχνεις για τέτοιο πας προς darkfall μεριά. Το tera είναι άλλο ένα theme park mmo, που ο δημιουργός του σε παίρνει απ'το χεράκι να δεις τα αξιοθέατα. Ξεκολα με το owpvp, ούτε η πεμπτουσία του pvp είναι, ούτε κανά ιδιαίτερο skill απαιτεί, μάλλον το αντίθετο. Εξάλου πολλοί παίχτες mmo έχουν περάσει προ πολλού την εφηβεία και τα συμπλέγματα της. Δεν έχουν καμιά όρεξη να griefάρουν αγνώστους με τις ώρες, ούτε φουσκώνει το εγώ τους να κοπανάνε κάποιον 30 lvl μικρότερο, και βαριούνται να κάνουν μπουλουκιδόν γιουρούσια απο δω και'απο κει, "γιατί έτσι". Οσο και ακαταλαβίστικο και αν σου φαίνεται, ο καθένας βρίσκει διαφορετικά πράγματα διασκεδαστικά σε κάποιο mmo, εγώ πχ γουστάρω όσο γίνεται σε παιχνίδι με gear progress να υπάρχουν κάποιοι (ίδιοι για όλους) pvp κανόνες. Δεν σου αρέσουν τα bgs δικαίωμα σου, αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να λες στον άλλον πως/τι θα παίξει. Δεν γουστάρει ή δεν έχει χρόνο βρε αδερφέ να κόβει βόλτες πέρα δώθε ψάχνοντας για ανούσιο τσαμπουκά, ούτε να ξεκινάει με άλλους 20 να κυνηγάει τον έρημο τον low lvl πριεστάκο που μάζευε ο κακομοίρης λουλουδάκια και ξαφνικά βλέπει ένα ασκέρι ολόκληρο να τον κοπανάει. Γουστάρει να αναμετριέται επι ίσοις όροις, θέλει το pvp του να έχει κάποιο σκοπό και κάποια ουσία. Και εδώ έκανε την χοντρομ@λ@κία της η bhs, ξηλώνοντας, έστω προσωρινά, κάτι που όχι μόνο πολλοί περιμέναμε (και μας είχαν υποσχεθεί), αλλά υπήρχε στην κορεάτικη έκδοση. Και το κάνει 20 μέρες πριν το headstart, δλδ πρακτικά την τελευταία στιγμή..
nicoc89 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δεν ειμαι εγω που τα έχω μπλέξει αλλα εσυ. Αυτο το παιχνίδι προοριζόταν να ειναι το lineage 3 και φτιάχτηκε απο την αρχική ομάδα του lineage 2 που μας έδωσε μια pvp καθαρά παιχνιδάρα να γουστάρουμε εκείνη την εποχή και έτσι και αυτο το game θα έχει open world pvp/pking. Σε οποιον δεν αρέσει να πάει να παίξει wow/gw2 και δεν ξέρω και εγω τι άλλο. πάντως υπάρχουν και οι pve servers που μπορεις να κλίσεις το pvp και να μην σε χτυπήσει κανεις. (άρα κανεις λάθος). και ξαναλέω βέβαια πως δεν ειμαι εναντίων των bg κλπ απλά ειμαι εναντίων του να γίνει το παιχνίδι ενα 2ρο wow με random bg / instances κλπ κάνοντας τους παίχτες να ταμπουρώνονται σε μια πόλη και να μην βγαίνουν πιο έξω. Ευτυχώς δεν εχει flying mounts πάντως. Μακάρι να μην βάλουν ποτέ. edit:- όσο για το τελευταίο που λες θα συμφωνήσω γιατι έπρεπε να ειναι ξεκάθαροι απο την αρχή.
alex_000 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 To tera ηδη έχει bg στην κορεα οποτε εσυ πας να αλλάξεις αυτό που γουσταρει ο αλλος και οχι το αντίθετο!
telarin Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δεν ειμαι εγω που τα έχω μπλέξει αλλα εσυ. Αυτο το παιχνίδι προοριζόταν να ειναι το lineage 3 και φτιάχτηκε απο την αρχική ομάδα του lineage 2 που μας έδωσε μια pvp καθαρά παιχνιδάρα να γουστάρουμε εκείνη την εποχή και έτσι και αυτο το game θα έχει open world pvp/pking. Σε οποιον δεν αρέσει να πάει να παίξει wow/gw2 και δεν ξέρω και εγω τι άλλο. πάντως υπάρχουν και οι pve servers που μπορεις να κλίσεις το pvp και να μην σε χτυπήσει κανεις. (άρα κανεις λάθος). και ξαναλέω βέβαια πως δεν ειμαι εναντίων των bg κλπ απλά ειμαι εναντίων του να γίνει το παιχνίδι ενα 2ρο wow με random bg / instances κλπ κάνοντας τους παίχτες να ταμπουρώνονται σε μια πόλη και να μην βγαίνουν πιο έξω. Ευτυχώς δεν εχει flying mounts πάντως. Μακάρι να μην βάλουν ποτέ. edit:- όσο για το τελευταίο που λες θα συμφωνήσω γιατι έπρεπε να ειναι ξεκάθαροι απο την αρχή. Kαταρχήν μπες στην beta να δεις γιατί πραγμα μιλάς, γιατί μας εχεις πήξει στο άκυρο, το game είναι theme park mmo μέχρι τα μπούνια, instanced είναι παντού, instanced dungeons, instanced story quests, instanced bgs (που θα ξαναμπούν βελτιωμένα, απλά μας χαλάει που δεν θα είναι στην release), μέχρι channels έχει, που δεν έχει ούτε το wow που λοιδορείς. Και μιλάς για το tera που ακολουθεί την συνταγή wow σχεδόν ευλαβικά. Παρεπιπτόντος το wow έχει owpvp και pk, απλά ο κόσμος διάλεξε να παίζει pvp με κανόνες αντί να ασχολείται με κοινωνιοπαθείς που την βρίσκουν να χαλάνε το παιχνίδι των άλλων. Κανένας δεν επέβαλε το instanced pvp, οι εραστές του ganking μπορούν να κόβουν όσες βόλτες θέλουν έξω απτην org ή όπου αλλού θέλουν, απλώς δυστυχώς γι'αυτούς ωρίμασε η φάση και προχώρησαν παρακάτω και η εταιρία και οι παίκτες.
nicoc89 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2012 lol οτι νανε. Μάλλον το πολυ hardcorιλίκι ευθύνεται που διαβάζεις/καταλαβαίνεις οτι θες να διαβάσεις/καταλάβεις. bg ας έχει , σκοτιστήκαμε , όμως εμείς οι παλιοί παίχτες του lineage 2 που περιμέναμε αυτό το παιχνίδι απο τότε που παίζαμε το lineage 2 το οποίο ήταν απο τους δημιουργούς του tera θέλουμε να μας δώσουν αυτο που περιμέναμε με OPEN WORLD PVP/PK και όχι να το αλλάξουν για να αρέσει σε εσάς. Τωρα αν δεν αρέσει σε εσάς πρόβλημα σας κύριοι. και όσο για τις παπάτζες του στυλ "οοο δεν ικανοποιεί εμας τους hardcore οπότε θα παει άπατο" απλά για γέλια. Kαταρχήν μπες στην beta να δεις γιατί πραγμα μιλάς, γιατί μας εχεις πήξει στο άκυρο, το game είναι theme park mmo μέχρι τα μπούνια, instanced είναι παντού, instanced dungeons, instanced story quests, instanced bgs (που θα ξαναμπούν, απλά μας χαλάει που δεν θα είναι στην release), μέχρι channels έχει, που δεν έχει ούτε το wow που λοιδορείς. Και μιλάς για το tera που ακολουθεί στην συνταγή wow σχεδόν ευλαβικά. Παρεπιπτόντος το wow έχει owpvp και pk, απλά ο κόσμος διάλεξε να παίζει pvp με κανόνες αντί να ασχολείται με κοινωνιοπαθείς που την βρίσκουν να χαλάνε το παιχνίδι των άλλων. Κανένας δεν επέβαλε το instanced pvp, οι εραστές του ganking μπορούν να κόβουν όσες βόλτες θέλουν έξω απτην org ή όπου αλλού θέλουν, απλώς δυστυχώς γι'αυτούς ωρίμασε η φάση και προχώρησαν παρακάτω και η εταιρία και οι παίκτες. ειμαι σε ολες τις beta και ξέρω για τι μιλάω. Το παιχνίδι μου θυμίζει το lineage 2 στΟ pvp/pking και μου αρέσει. το WOW δεν έχει open world pvp/pk γιατι αφενός ειναι καραγκιοζιλίκι με τα factions (δηλαδή τους μισούς δεν μπορείς να τους χτυπήσεις δεν σου δίνει την ελευθερία επειδή ειστε ίδιο faction ουγκ) και αφετέρου οι παίχτες/noobs διάλεξαν να κανουν leveling μέσα απο random bgs και να μαζευουν gear ανεξαρτήτως αν ξέρουν τι κανουν η απλά κερδίζουν οι άλλοι για αυτούς.
alex_000 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 lol οτι νανε. Μάλλον το πολυ hardcorιλίκι ευθύνεται που διαβάζεις/καταλαβαίνεις οτι θες να διαβάσεις/καταλάβεις. bg ας έχει , σκοτιστήκαμε , όμως εμείς οι παλιοί παίχτες του lineage 2 που περιμέναμε αυτό το παιχνίδι απο τότε που παίζαμε το lineage 2 το οποίο ήταν απο τους δημιουργούς του tera θέλουμε να μας δώσουν αυτο που περιμέναμε με OPEN WORLD PVP/PK και όχι να το αλλάξουν για να αρέσει σε εσάς. Τωρα αν δεν αρέσει σε εσάς πρόβλημα σας κύριοι. και όσο για τις παπάτζες του στυλ "οοο δεν ικανοποιεί εμας τους hardcore οπότε θα παει άπατο" απλά για γέλια. Ρε μαν αφού λες ασυναρτησίες Πας και λές "ερχεστε να μας βάλετε bg να αλλάξετε το game όπως το γουστάρετε εσεις πάντε παίξτε κανα wow" (ασχετα που πηγες εκανες edit και το εσβησες) και σου λεω το game έχει ήδη bg δεν πάω να αλλάξω κατι εσύ θες να το αλλάξεις. το νιώθεις αυτό που είπες η δεν καταλαβαίνεις καν τι γράφεις? Εσεις οι παλιοί του L2 πάντε παίξτε κανα Aion να gangarετε κανα lvl 10 και αφήστε την ειρωνία. Ασε τις εμμεσες μπηχτές για τους "harcore" παίχτες, που θα μίλησεις για την ζωη μας λες και μας ξέρεις. Μαλλον έσυ έχεις το κομπλεξ γιατι αν μπείς σε κάνα rated bg/arena δεν καταλαβαίνεις απο που σου έρχεται..
SlackulatoR Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Καταρχάς δεν ξέρουμε πόσους servers θα έχει όταν ξεκινήσει. Δηλαδή αν είναι λίγοι μπορεί να υπάρχει χώρος και για bg και για pvp/pk χωρίς έλλειψη κόσμου σε ένα από τα δύο. Το θέμα είναι πως το κάνω bg για να φαρμάρω για gear λογικά θα καταντήσει κουραστικό και θα χάσει το νόημα. Ενώ το world pvp έχει περισσότερο ενδιαφέρον/random καταστάσεις.
nicoc89 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Δημοσ. 1 Απριλίου 2012 Ρε μαν αφού λες ασυναρτησίες Πας και λές "ερχεστε να μας βάλετε bg να αλλάξετε το game όπως το γουστάρετε εσεις πάντε παίξτε κανα wow" (ασχετα που πηγες εκανες edit και το εσβησες) και σου λεω το game έχει ήδη bg δεν πάω να αλλάξω κατι εσύ θες να το αλλάξεις. το νιώθεις αυτό που είπες η δεν καταλαβαίνεις καν τι γράφεις? Εσεις οι παλιοί του L2 πάντε παίξτε κανα Aion να gangarετε κανα lvl 10 και αφήστε την ειρωνία. Ασε τις εμμεσες μπηχτές για τους "harcore" παίχτες, που θα μίλησεις για την ζωη μας λες και μας ξέρεις. Μαλλον έσυ έχεις το κομπλεξ γιατι αν μπείς σε κάνα rated bg/arena δεν καταλαβαίνεις απο που σου έρχεται.. μαν αμα ηθελα να πω κατι για εσενα θα το έλεγα δεν θα έριχνα μπηχτες αλλα δεν σε ξέρω οπότε γιατι να μιλήσω για εσένα? εγω ειπα για τους hardcore του wow αλλα όποιος έχει την μύγα ξέρεις .. και μην μας λες τι θα παμε να παίξουμε , εμεις ξέρουμε τι θέλουμε , εσεις δεν ξέρετε και προσπαθήστε να αλλάξετε το παιχνίδια και τον σκοπό που φτιάχτηκαν (pvp το συγκεκριμένο) για να σας αρέσουν. Καταρχάς δεν ξέρουμε πόσους servers θα έχει όταν ξεκινήσει. Δηλαδή αν είναι λίγοι μπορεί να υπάρχει χώρος και για bg και για pvp/pk χωρίς έλλειψη κόσμου σε ένα από τα δύο. Το θέμα είναι πως το κάνω bg για να φαρμάρω για gear λογικά θα καταντήσει κουραστικό και θα χάσει το νόημα. Ενώ το world pvp έχει περισσότερο ενδιαφέρον/random καταστάσεις. αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα