Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτό το Character wipe μετά την open beta ακόμα να το χωνέψω ρε γμτ :X

υπάρχει κάποια εξίγιση για αυτό ? γιατι έχω παίξει οτι mmo υπήρξε σχεδον και θυμάμαι πως cbt = wipe open beta = no wipe.

τελικά απο amazon σιμφέρει καλύτερα?

σκέφτομαι σοβαρά για digital pre ώστε να μπω νωρίτερα ..

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτό το Character wipe μετά την open beta ακόμα να το χωνέψω ρε γμτ :X

υπάρχει κάποια εξίγιση για αυτό ? γιατι έχω παίξει οτι mmo υπήρξε σχεδον και θυμάμαι πως cbt = wipe open beta = no wipe.

τελικά απο amazon σιμφέρει καλύτερα?

σκέφτομαι σοβαρά για digital pre ώστε να μπω νωρίτερα ..

Ποια mmo το κάνανε αυτό? Εγώ δεν θυμάμαι ούτε ένα που να μην έκανε wipe μετά την open beta. Καλά κάνουν κατά την γνώμη μου.

Και με το phisical preorder έχεις early access

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα το πάρουμε και αυτό με την ελπίδα για ακόμα μία φορά να μην βγει σκάρτο !

Δημοσ.

Ποια mmo το κάνανε αυτό? Εγώ δεν θυμάμαι ούτε ένα που να μην έκανε wipe μετά την open beta. Καλά κάνουν κατά την γνώμη μου.

Και με το phisical preorder έχεις early access

Allods online κράτησε τους char μετα την open beta,αλλά κράτησε δεν ξέρω και εγώ πόσους μήνες.Και συμφωνώ και εγώ με το wipe.

Δημοσ.

Allods online κράτησε τους char μετα την open beta,αλλά κράτησε δεν ξέρω και εγώ πόσους μήνες.Και συμφωνώ και εγώ με το wipe.

μόνο τα f2p κρατάνε τους chars, δεν έχει νόημα το wipe εφόσον δεν χρειάζεται να αγοράσεις πακέτο, σ'αυτά η open beta είναι launch. Στα b2p δεν θυμάμαι σε καμία beta να μην έκαναν wipe..

Δημοσ.

Παντως σημερα εχει πολυ περισσοτερο κοσμο απο οτι στην CBBT3!! Φαινεται αρχιζει και ακουγεται το game. Αργησε λιγακι να μπει και σε μερικα σημεια αντιμετωσπισα λιγακι lag, κατι που δεν το ειδα πριν 2 εβδομαδες.

Α...και το πλαισιο εβαλε pre order pack πριν λιγο.

Δημοσ.

Πηρα τηλ στα Public και στο πλαισιο.

Στα public δεν ξέρανε και πολλά. Μάλλον στέλνουν με mail τον κωδικό για να παίξεις στο head start. Δεν τους άκουγα και πολύ σίγουρους, οπότε αν το παραγκείλεις απο εκεί κανείς το σταυρό σου και περιμένεις.

Στο Πλαισιο ήταν πιο διαβασμένοι. Στέλνουν λέει άμεσα ενα πακετάκι που περιέχει τους κωδικούς για το headstart/name reservation και την beta. Θα με πάρουν τηλ πάντως από δεύτερα να μου πουν για την διαθεσιμότητα αυτού του πακέτου και περισσότερες λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Πηρα τηλ στα Public και στο πλαισιο.

Στα public δεν ξέρανε και πολλά. Μάλλον στέλνουν με mail τον κωδικό για να παίξεις στο head start. Δεν τους άκουγα και πολύ σίγουρους, οπότε αν το παραγκείλεις απο εκεί κανείς το σταυρό σου και περιμένεις.

Στο Πλαισιο ήταν πιο διαβασμένοι. Στέλνουν λέει άμεσα ενα πακετάκι που περιέχει τους κωδικούς για το headstart/name reservation και την beta. Θα με πάρουν τηλ πάντως από δεύτερα να μου πουν για την διαθεσιμότητα αυτού του πακέτου και περισσότερες λεπτομέρειες.

οτι να ναι! οι μεν δεν ξερουν οι αλλοι ξερουν αλλα διαθεσιμο απο Δευτερα.... :P

Εχω ενα beta key, το οποιο ειναι μονο για CBT4 (30/3 - 1/4). Οποιος θελει pm.

edit : το κλειδι δωθηκε!

Δημοσ.

Παίζω την beta. Η Διαφορά τεχνικά μεταξύ αυτού και του απογοητευτικου στον τομέα (γραφικά , ηχος , αρτwork , animation) gw2 είναι χαοτική. To tera είναι πραγματικά ενα game του 2012. Στον τεχνικό τομέα είναι ότι ακριβώς θα έβγαζε η blizzard αν έβγαζε mmo τώρα. Φοβερο.

Επίσης τρέχει τέλεια συγκριτικά με το gw2 που τρέχει άθλια

Τώρα το οτι κανει launch χωρίς bg ασχολίαστο , ντροπή έσχος και καταδικασμένο για F2p σε 6 μήνες.

Δημοσ.

Mark my words.

Η περίοδος που το Tera δεν θα έχει battlegrounds θα είναι και η πιο διασκεδαστική στην ιστορία του παιχνιδιού.

Η στιγμή που θα βάλουν BGs, Dungeon Finder και άλλες τέτοιες casual παπάτζες θα είναι και η αρχή του τέλους.

Open world PvP ρεεεεεεεε.

Δημοσ.

Τα εχουμε ξαναπεί αυτά mark τα δικά μου words.

Game που δεν ενδιαφέρεται για τον hardcore pvpερ γίνεται f2p στο εξάμηνο / χρόνο χωρίς εξερέσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...