_Drakos_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Υπάρχει κανένα beta key διαθέσιμο; Δυσκολο να βρεις beta key πλέον. Μπορείς όμως να παρεις με 5 ευρώ το μινι πακέτο, και σε περιπτωση που γουστάρεις το game και θελεις να συνεχίσεις μετα, σου αφερούν αυτά τα 5 ευρώ από την τιμή του game:)
gchris7 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Η επόμενη closed beta στην Ευρώπη είναι την άλλη εβδομάδα. > Start Date End Date CBT 1 17.02.2012 19.02.2012 CBT 2 02.03.2012 04.03.2012 CBT 3 16.03.2012 18.03.2012 CBT 4 30.03.2012 01.04.2012 CBT 5 13.04.2012 15.04.2012 Character wipe OBT 19.04.2012 24.04.2012 Character wipe PCC 26.04.2012 27.04.2012 Head Start 28.04.2012 02.05.2012 Launch 03.05.2012 Αύριο πάντως, για όποιον δεν μπορεί να περιμένει, ξεκινάει η CBT 4 στην Αμερικη, αλλά πρέπει να κατεβάσεις τον US Client.
lefteris210 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 εγω τι σκαλωμα εφαγα και νομιζα οτι παιζει μπετα στην ευρωπη απο χθες ? πω πω... με το ιδιο λογαριασμο μπορω να παιξω και στο αμερικανικο ? τελικα μπερδευτηκα και διαβαζα για την μπετα στην αμερικη...
gchris7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 εγω τι σκαλωμα εφαγα και νομιζα οτι παιζει μπετα στην ευρωπη απο χθες ? πω πω... με το ιδιο λογαριασμο μπορω να παιξω και στο αμερικανικο ? τελικα μπερδευτηκα και διαβαζα για την μπετα στην αμερικη... Πρέπει να φτιάξεις account στο US site, να κατεβάσεις τον US client και να βρεις US κλειδάκι για την CB4(συνήθως μοιράζουν σε διάφορα gaming sites) US site: http://tera.enmasse.com/ EU site: http://tera-europe.com/
lefteris210 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 ευχαριστω Χρηστο , τα βρηκα και εγω και εκανα ολα τα παραπανω , απλα τωρα κατεβαζω το παιχνιδι λογικα πρεπει να εχει ξεκινήσει ? δεν ξέρω πως γίνετε αλλά έκανα login στο ευρωπαϊκό και οι σερβερς ειναι online....
lefteris210 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 παίζοντας 6 ώρες γεμάτες στο Αμερικάνικο , έχω να πω πως το παιχνίδι είναι φοβερό από θέμα gameplay ούτε lag ούτε τίποτα, τώρα όσο για τα γραφικά τι να λέμε? δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, είναι μακράν το Best! Μερικά Duel's που έκανα είδα ότι στο PvP καταλαβαίνεις την αίσθηση του gameplay πολύ καλύτερα ,αυτό που μου άρεσε είναι ότι παίζει ρόλο το skill του παίκτη , γιατί πρέπει να αποφεύγεις χτυπήματα όπως και να ξέρεις πότε να χτυπήσεις στο σωστό timing ! Όσο ξενέρωνα με τον στόχο τόσο ποιο πολύ μου αρέσει όσο το συνηθίζω. Ήμουν σε δίλημμα με το GW2 αλλά μόλις είδα ότι βάζουν item shop με boosts διάφορα ξενέρωσα....
aliakas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 σωστό αυτό που λες αλλά μη συγκρίνεις games με συνδρομή και χωρίς συνδρομή εκτός αν έχω χάσει επεισόδια και το terra έγινε ξαφνικά χωρίς συνδρομή
gchris7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 ... αλλά μη συγκρίνεις games με συνδρομή και χωρίς συνδρομή ... Γιατί?
lefteris210 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 από τι στιγμή που σου υποχρεώνει να το αγοράσεις και μετά για να είσαι μάγκας πρέπει να τα σκας στο item shop τα συγκρίνω άνετα...
dungeon master Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 σωστό αυτό που λες αλλά μη συγκρίνεις games με συνδρομή και χωρίς συνδρομή εκτός αν έχω χάσει επεισόδια και το terra έγινε ξαφνικά χωρίς συνδρομή καλά ούτε το gw2 είναι free, από 55 εως 150 ευρώ σκας ανάλογα την έκδοση. και το cash shop του απ'οτι φαίνεται δεν θα έχει μόνο διακοσμητικά στοιχεία όπως είχε το gw1. Ασε που στο tera με 5 ευρώ παιρνεις preorder και έχεις πρόσβαση σε όλες τις beta, τσεκάρεις δλδ και αν δεν σου κάνει κλικ δεν το αγοράζεις. Το gw2 δεν έχει τέτοια, σκας 55 και λες και ευχαριστώ..
lefteris210 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Ας εξηγήσει κάποιος πως δουλεύει το PK System τι πέναλτι έχει ένας PK κτλ κτλ....
telarin Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2012 Ας εξηγήσει κάποιος πως δουλεύει το PK System τι πέναλτι έχει ένας PK κτλ κτλ.... στους pve servers το μόνο pvp θα είναι σε bg που ξεκινούν στα 57, και (νομίζω) τα duels. Στους pvp μετά την αρχική περιοχή, απ΄την οποια φεύγεις lvl 10-11, μπαίνεις στην velika, μια κεντρική πόλη. Εκεί στα 11 μαθαίνεις 1 skill, το οποίο όταν το ενεργοποιείς, μπορείς να αρχίσεις να κοπανάς κόσμο, εκτός αν βρίσκεσαι σε πόλη ή χωριό . Θεωρητικά υπάρχει σύστημα που αν κοπανήσεις κάποιον γίνεσαι outlaw και έχεις συνέπειες, αλλά τουλάχιστον στις closed beta είναι ανενεργο, δεν έχεις δλδ καμία συνέπεια και ας βαράς κάποιον 20 lvl μικρότερο. Και δεν έχουν πει τπτ για την live, το μόνο που δήλωσαν ήταν ότι στις beta θα αφήσουν να γίνει wild west, ο νόμος των όπλων δλδ και στην πορεία θα αποφασίσουν. Το ζήτημα είναι ότι σε game με 1 faction, δεν δείχνει να δουλευει σωστά, υπάρχει μόνο 1 αρχική περιοχή, όλοι μετά πάνε στην ίδια πόλη (velika), και τα υποψήφια θύματα είναι μπόλικα, για όσους λιώσουν και πάρουν αβαντάζ κάποιων lvl. Tουλ στις βετα που έχουν low lvl cap πέφτει το ganking της αρκούδας. Ηδη υπάρχουν pvp guilds που ομάδες τους άραζαν έξω απ'την velika, και δεν πέρναγε έξω ούτε κουνούπι. Θέλαμε να βγούμε για 1 απαραίτητο q για να πάρουμε mount και δεν μπορούσαμε για ώρες Ισως στην live να στρώσουν τα πράγματα, με τους περισσότερους να τρέχουν να καπάρουν στα γρήγορα, αλλά και πάλι τπτ δεν θα τους εμποδίζει να γυρίζουν στις πρώτες περιοχές και να θερίζουν. Και δυστυχώς για τους low lvl, όσο και να το γουστάρω το tera, παραείναι gear/level dependent, ακόμη και 3-4 lvl κάνουν την διαφορά, με skills που είναι overpowered του κερατά (πχ o priest που παίζω έχει instant sleep, aoe dispell, disengage με ταυτόχρονο 70% speed reduction του target και τα πήρα πριν καν φτάσω 22 ), με content που δείχνει εύκολο άρα εύκολο μάζεμα gear (σολάρισμα elite, 3-4man τα μπουντρούμια), και με gear που τουμπανιάζει πολύ γρήγορα, ήδη το top έχει 143 ilvl, χωρίς να έχει βγει expansion, το wow που είναι lοοτάδικο του κερατά, στα lvl 60, πριν δλδ βγει το πρώτο expansion, το καλύτερο ιτεμ ήταν 89 ilvl. πάντως και έτσι να το αφήσουν το pvp, και πάλι θα το λιώσω το game, ειδικά μετά το ναυάγιο του "ακατανόμαστου" με το καραγκιοζιλίκι του buy2win shop. To πολύ πολύ να πάω σε pvp guild, και να ρίχνω και εγώ φάπες με τον slayer μου παρεού
Paulsasuke Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Πλέον βλέπω πως το Ελληνικό community έχει μάθει για το TERA και τι το ακολουθεί. Θα ήθελα να σας παρουσιάσω την πρώτη και μεγαλύτερη Ελληνική PvP Guild στο TERA, τους DenieD. Παρακάτω υπάρχει το link για το site μας. Πιστεύω πως αξίζει να ρίξετε μια ματιά εάν σας ενδιαφέρει το PvP. DenieD site Σας περιμένουμε Don't Expect Nobility In Every Death Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2012 από Paulsasuke
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα