Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Υπάρχει κανένα beta key διαθέσιμο;

Δυσκολο να βρεις beta key πλέον. Μπορείς όμως να παρεις με 5 ευρώ το μινι πακέτο, και σε περιπτωση που γουστάρεις το game και θελεις να συνεχίσεις μετα, σου αφερούν αυτά τα 5 ευρώ από την τιμή του game:)

Δημοσ.

Η επόμενη closed beta στην Ευρώπη είναι την άλλη εβδομάδα.

>
           Start Date	   End Date
CBT 1	    17.02.2012	  19.02.2012
CBT 2	    02.03.2012	  04.03.2012
CBT 3	    16.03.2012	  18.03.2012
CBT 4	    30.03.2012	  01.04.2012
CBT 5	    13.04.2012	  15.04.2012
Character wipe		
OBT	    19.04.2012	  24.04.2012
Character wipe		
PCC	    26.04.2012	  27.04.2012
Head Start  28.04.2012	  02.05.2012
Launch	    03.05.2012	

Αύριο πάντως, για όποιον δεν μπορεί να περιμένει, ξεκινάει η CBT 4 στην Αμερικη, αλλά πρέπει να κατεβάσεις τον US Client.

Δημοσ.

εγω τι σκαλωμα εφαγα και νομιζα οτι παιζει μπετα στην ευρωπη απο χθες ? πω πω...

με το ιδιο λογαριασμο μπορω να παιξω και στο αμερικανικο ?

τελικα μπερδευτηκα και διαβαζα για την μπετα στην αμερικη...

Δημοσ.

εγω τι σκαλωμα εφαγα και νομιζα οτι παιζει μπετα στην ευρωπη απο χθες ? πω πω...

με το ιδιο λογαριασμο μπορω να παιξω και στο αμερικανικο ?

τελικα μπερδευτηκα και διαβαζα για την μπετα στην αμερικη...

Πρέπει να φτιάξεις account στο US site, να κατεβάσεις τον US client και να βρεις US κλειδάκι για την CB4(συνήθως μοιράζουν σε διάφορα gaming sites)

US site: http://tera.enmasse.com/

EU site: http://tera-europe.com/

Δημοσ.

ευχαριστω Χρηστο , τα βρηκα και εγω και εκανα ολα τα παραπανω , απλα τωρα κατεβαζω το παιχνιδι

λογικα πρεπει να εχει ξεκινήσει ?

δεν ξέρω πως γίνετε αλλά έκανα login στο ευρωπαϊκό και οι σερβερς ειναι online....

Δημοσ.

παίζοντας 6 ώρες γεμάτες στο Αμερικάνικο , έχω να πω πως το παιχνίδι είναι φοβερό από θέμα gameplay ούτε lag ούτε τίποτα, τώρα όσο για τα γραφικά τι να λέμε? δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο, είναι μακράν το Best!

Μερικά Duel's που έκανα είδα ότι στο PvP καταλαβαίνεις την αίσθηση του gameplay πολύ καλύτερα ,αυτό που μου άρεσε

είναι ότι παίζει ρόλο το skill του παίκτη , γιατί πρέπει να αποφεύγεις χτυπήματα όπως και να ξέρεις πότε να χτυπήσεις στο σωστό timing !

Όσο ξενέρωνα με τον στόχο τόσο ποιο πολύ μου αρέσει όσο το συνηθίζω.

Ήμουν σε δίλημμα με το GW2 αλλά μόλις είδα ότι βάζουν item shop με boosts διάφορα ξενέρωσα....

Δημοσ.

σωστό αυτό που λες

αλλά μη συγκρίνεις games με συνδρομή και χωρίς συνδρομή

εκτός αν έχω χάσει επεισόδια και το terra έγινε ξαφνικά

χωρίς συνδρομή

Δημοσ.

από τι στιγμή που σου υποχρεώνει να το αγοράσεις και μετά για να είσαι μάγκας πρέπει να τα σκας στο item shop τα συγκρίνω άνετα...

Δημοσ.

σωστό αυτό που λες

αλλά μη συγκρίνεις games με συνδρομή και χωρίς συνδρομή

εκτός αν έχω χάσει επεισόδια και το terra έγινε ξαφνικά

χωρίς συνδρομή

καλά ούτε το gw2 είναι free, από 55 εως 150 ευρώ σκας ανάλογα την έκδοση. και το cash shop του απ'οτι φαίνεται δεν θα έχει μόνο διακοσμητικά στοιχεία όπως είχε το gw1. Ασε που στο tera με 5 ευρώ παιρνεις preorder και έχεις πρόσβαση σε όλες τις beta, τσεκάρεις δλδ και αν δεν σου κάνει κλικ δεν το αγοράζεις. Το gw2 δεν έχει τέτοια, σκας 55 και λες και ευχαριστώ..

Δημοσ.

Ας εξηγήσει κάποιος πως δουλεύει το PK System τι πέναλτι έχει ένας PK κτλ κτλ....

στους pve servers το μόνο pvp θα είναι σε bg που ξεκινούν στα 57, και (νομίζω) τα duels. Στους pvp μετά την αρχική περιοχή, απ΄την οποια φεύγεις lvl 10-11, μπαίνεις στην velika, μια κεντρική πόλη. Εκεί στα 11 μαθαίνεις 1 skill, το οποίο όταν το ενεργοποιείς, μπορείς να αρχίσεις να κοπανάς κόσμο, εκτός αν βρίσκεσαι σε πόλη ή χωριό . Θεωρητικά υπάρχει σύστημα που αν κοπανήσεις κάποιον γίνεσαι outlaw και έχεις συνέπειες, αλλά τουλάχιστον στις closed beta είναι ανενεργο, δεν έχεις δλδ καμία συνέπεια και ας βαράς κάποιον 20 lvl μικρότερο. Και δεν έχουν πει τπτ για την live, το μόνο που δήλωσαν ήταν ότι στις beta θα αφήσουν να γίνει wild west, ο νόμος των όπλων δλδ και στην πορεία θα αποφασίσουν.

Το ζήτημα είναι ότι σε game με 1 faction, δεν δείχνει να δουλευει σωστά, υπάρχει μόνο 1 αρχική περιοχή, όλοι μετά πάνε στην ίδια πόλη (velika), και τα υποψήφια θύματα είναι μπόλικα, για όσους λιώσουν και πάρουν αβαντάζ κάποιων lvl. Tουλ στις βετα που έχουν low lvl cap πέφτει το ganking της αρκούδας. Ηδη υπάρχουν pvp guilds που ομάδες τους άραζαν έξω απ'την velika, και δεν πέρναγε έξω ούτε κουνούπι. Θέλαμε να βγούμε για 1 απαραίτητο q για να πάρουμε mount και δεν μπορούσαμε για ώρες :lol: Ισως στην live να στρώσουν τα πράγματα, με τους περισσότερους να τρέχουν να καπάρουν στα γρήγορα, αλλά και πάλι τπτ δεν θα τους εμποδίζει να γυρίζουν στις πρώτες περιοχές και να θερίζουν. Και δυστυχώς για τους low lvl, όσο και να το γουστάρω το tera, παραείναι gear/level dependent, ακόμη και 3-4 lvl κάνουν την διαφορά, με skills που είναι overpowered του κερατά (πχ o priest που παίζω έχει instant sleep, aoe dispell, disengage με ταυτόχρονο 70% speed reduction του target και τα πήρα πριν καν φτάσω 22 :P ), με content που δείχνει εύκολο άρα εύκολο μάζεμα gear (σολάρισμα elite, 3-4man τα μπουντρούμια), και με gear που τουμπανιάζει πολύ γρήγορα, ήδη το top έχει 143 ilvl, χωρίς να έχει βγει expansion, το wow που είναι lοοτάδικο του κερατά, στα lvl 60, πριν δλδ βγει το πρώτο expansion, το καλύτερο ιτεμ ήταν 89 ilvl.

πάντως και έτσι να το αφήσουν το pvp, και πάλι θα το λιώσω το game, ειδικά μετά το ναυάγιο του "ακατανόμαστου" με το καραγκιοζιλίκι του buy2win shop. To πολύ πολύ να πάω σε pvp guild, και να ρίχνω και εγώ φάπες με τον slayer μου παρεού B)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.

Πλέον βλέπω πως το Ελληνικό community έχει μάθει για το TERA και τι το ακολουθεί.

Θα ήθελα να σας παρουσιάσω την πρώτη και μεγαλύτερη Ελληνική PvP Guild στο TERA, τους DenieD.

Παρακάτω υπάρχει το link για το site μας. Πιστεύω πως αξίζει να ρίξετε μια ματιά εάν σας ενδιαφέρει το PvP.

DenieD site

Σας περιμένουμε :)

Don't Expect Nobility In Every Death

Επεξ/σία από Paulsasuke

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...