Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έπαιξα και στην Αμερικάνικη beta... εντάξει σε ένα σημείο είχε λίγο delay, υπολογίζω γύρω στα 100 ms να είχα.

Δεν ήταν τίποτα τραγικό αλλά όσοι είναι να παίξουν το παιχνίδι ας ελπίσουν πως ο Frogster θα κάνει καλή δουλειά ώστε να μην χρειαστεί να παίξουν στους Αμερικάνικους.

Πάντως lag spikes δεν υπήρχαν, ελπίζω να μην τα συναντήσουμε και στο δεύτερο τεστ στους Ευρωπαϊκούς server.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

λόγω το ότι έχω κάνει pre-order το game μου έχει περισσέψει ένα beta-key όποιος ενδιαφέρετε ας μου στήλη ένα pm

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδια,θα ηθελα να αναφερω οτι εχω στην κατοχη μου ενα Beta key για το Tera,πσαχνω ενα key για DotA 2 για ενα φιλο μου αν καποιος ενδιαφερεται για Trade post εδω η pm

Δημοσ.

Νέο υλικό για το Tera

Το Tera ισχυρίζεται πως είναι το «πραγματικά action MMO», παρουσιάζοντας ορισμένες σκηνές από τον τομέα του gameplay. Μπορείτε να δείτε 20 λεπτά δράσης από το νέο gameplay video που προσφέρεται μέσα από τον παρακάτω player:

http://www.youtube.com/watch?v=uUzWQYGesk0

Δημοσ.

Μια χαρά πήγε το CBT3. Εμένα μου αρέσει πολύ στο σύτημα μάχης που έχει. Σε pvp γίνεται ο χαμός και θέλει αρκετό χρόνο να συνηθήσεις. Αλλά γίνεται ο χαμός. Εμεις το έχουμε ήδη προπαραγγείλει το game και αναμένουμε;).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...