At0m0 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Live stream απο PvP server. foxibunneh Έχει κι άλλους, αλλά εγώ προς το παρόν αυτό παρακολουθώ. ------ Συγνώμη για το παρακάτω και λυπάμαι που αθετώ την υπόσχεσή μου να μην ασχοληθώ άλλο μαζί τους, αλλά οι ανακρίβειες είναι απίστευτες. @Flexz Φίλε Flexzx Για να δεις πόσο λάθος είσαι, έκανες quote μία από της δύο γραμμές που έκανα post. Την δεύτερη γραμμή που αιτιολογεί την πρώτη δεν την έβαλες. Εύγε, κατάφερες να με προκαλέσεις, καθώς για τα υπόλοιπα που γράφεις δεν θα (ξάνα) απαντούσα καν. Όποιος ξέρει να διαβάζει καταλαβαίνει. Εγώ επιμένω λοιπόν ότι οι απαντήσεις σου είναι ανάξιες ανάγνωσης και φρόντισες να το αποδείξεις με το τελευταίο σου post. -Αν διαβάσεις την απάντηση spoiler στο #459 όλα αυτά που γράφεις τα έχω απαντήσει. Άρα καλώς έγραψα ότι αυτά που γράφεις είναι "ότι να 'ναι". Μπορεί να δημιουργείς εντυπώσεις, αλλά μόνο σε αυτούς που δεν διαβάζουν τα post. - Και επειδή φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνεις με τίποτα... Δεν έχω χρησιμοποιήσει κανένα επιχείρημα για να υποστηρίξω ότι το παιχνίδι είναι μάπα, διότι απλά... ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ! Έλεος με τις ανακρίβειες. @zeniath "ο At0m0 μπορεί να έχει λίγο καυστικό τρόπο γραφής" Σε αυτό έχεις δίκιο. Μου το έχουν πει αρκετές φορές, αλλά δεν διορθώνομαι με τίποτα (και ούτε πρόκειται να διορθωθώ). Γράφω ευθέως αυτό που θέλω να γράψω χωρίς υπονοούμενα και δεν με ενδιαφέρει να "χαϊδέψω" τα αυτιά αυτού που το διαβάζει. Τουλάχιστον όταν γράφω Π@P@rι3z έχω το θάρρος και την αξιοπρέπεια να τις ανακαλέσω και να τις διορθώσω. Ουδείς άσφαλτος (βλ. λεξικό Μπαμπινιώτη)
wintaxt Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Καλησπερα παιδια γτ να φαγωνεστε ετσι για παιδια προκειται..αν συμφωνουμε με καποιον η δεν συμφωνουμε ειναι δικαιωμα μας και δεν νομιζω σε ενα δημοσιο ποστ να πρεπει να διαβαζουμεεπι 2 τορα σελιδες να φαγωνεστε για το αν ειναι τρολ η τρολευ καποιος...εδω μιλαμε για το παιχνιδι αυτο καταθετουμε αποψεις νεα και οτιδιποτε ειναι χρησιμο για τον αναγνωστη, αν δεν μας αρεσει το αντικειμενο παμε σε καπιο αλλο και φυσικα κανεις δεν υποχρεωσε κανεναν να το αγορασει και φυσικα δεν ειναι κακο να ακουμε και αποψεις αντιθετες με τις δικες μας..Οποτε σας παρακαλω να συνεχισουμε να μιλαμε για το παιχνιδι και μονο για αυτο. Ευχαρηστω και συγνωμη για το υφος των λεξεων μου!
telarin Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2012 Αυτός που είναι το τρόλ και ο να μη πω της υπόθεσης είσαι εσύ telarin όχι ο At0m0, εσύ δεν γράφεις τίποτα της προκοπής στις απαντήσεις σου, και πετάς ατάκες του στυλ "tl;dr" λες και είναι αστείο. ο At0m0 μπορεί να έχει λίγο καυστικό τρόπο γραφής αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι είναι ο hater των hater ώ hater. Είπε την άποψή του με επιχειρήματα και έχετε πέσει πάνω του και εκτός από βλακείες δεν λέτε τίποτα ουσιώδες σε αντίθεση με αυτόν. Δεν τον ξέρω, δεν έχω ιδέα ποιος είναι αλλά δε γουστάρω να βλέπω να την πέφτουν σε κάποιον που λέει την άποψή του. Να έλεγες τίποτα ενδιαφέρον να πω οκ, αλλά ποστ του στύλ "tl;dr" "έφαγες ignore (who cares?" δεν προσφέρουν τίποτα. Ενώ το δικό σου ποστ βρίθει από ουσία και ενδιαφέρον. Καλά θα έκανες να διάβαζες πρώτα σε τι απαντούσα, όχι για τπτ άλλο αλλά για να μην γελοιοποιήσε. Ποιό ακριβώς ήταν το επιχείρημα του? Οτι η πρώτη cbt ενός mmo με 1 pvp server, έχει queue, ή το ότι απ'ότι είδε στο stream η γκόμενα περίμενε για respawn? Αυτά δεν είναι επιχειρήματα, είναι διαπιστώσεις που ισχύουν σε όλα τα theme park mmo, θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος ότι στα mmo συμβιβάζεσαι πολλές φορές λόγω της συνύπαρξης πολλών παικτών που παίζουν ανταγωνιστικά? Αν αυτά είναι επιχειρήματα για να κρίνουμε ένα mmo τότε όλα σχεδόν για πέταμα θα ήταν μιας και όλα τουλ τα theme park mmo έχουν τα ίδια προβλήματα. Μετά λέει ότι (άκυρο) λέει, np φυσικά, άποψη του, όμως το να τα λέει, ξανά και ξανά είναι ο ορισμός του τρολ και του hater, και όσο και να το στρογγυλέψεις δεν αλλάζει. Τώρα αν δεν σου άρεσε το δικό μου "καυστικό" ύφος ή το χιούμορ μου ,τι να κάνουμε, λυπάμαι που δεν έπιασα τα στανταρ σου, ελπίζω στο μέλλον να τα καταφέρω..
Atallos1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Τωρα μην περιμενεις beta key Ειτε το αγοραζεις με 5 ευρω ειτε περιμενεις να σε κανουν invite
Atallos1 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Κανεις apply για την beta και αν εισαι τυχερος θα μπεις
Strategos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2012 ε κάποιο site όλο και κάτι θα δώσει...
Strategos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 βασικά βρήκα Eu key κανα ΝΑ ψάχνω για να μπω τώρα στην beta αν παίζει τιποτα στείλτε μου κανα pm
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Αφού P2P θα είναι μωρέ.. όποιοι και όσοι παίξαμε - παίξαμε..
Strategos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 πηρα κλειδι και για το αμερικανικο και το εχω και κατεβαινει, το πηρα απο αυτο το site τρεχτε http://www.zam.com/giveaways/tera.html
Atallos1 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Αν και δεν θα παιξω,τσιμπησα ενα key μηπως το θελει κανεις Pm οποιος ενδιαφερεται Edit Εφυγε το key Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2012 από Atallos1
Giorgos09 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2012 πηρα κλειδι και για το αμερικανικο και το εχω και κατεβαινει, το πηρα απο αυτο το site τρεχτε http://www.zam.com/giveaways/tera.html Αυτο το κλειδι ειναι για EU η NA? Edit: Για NA ειναι.
Strategos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 αν εχει κανεις κανα eu beta key για εναν φιλο pm me
Atallos1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2012 Functionality τεστ αυτη την πεμπτη για τους EU servers 4 το μεσημερι ωρα Ελλαδος Λοιπες πληροφοριες On Thursday, March 1st 2012, we’ll run another functional test in order to prepare the upcoming CBT 2. For this test we’ll open one new PvP server, which will be available from 14:00 / 2 pm CET/ GMT +1 to 16:00/ 4 pm CET/ GMT +1. The servers from CBT 1 (Essenia, Velika, Arborea) won’t be available during that time. We will have a character wipe on this new server after the test is finished. Please keep in mind that the purpose of this test is to ensure the functionality of our infrastructure and is not meant to try out the game. If we encounter any problems, the server will be shut down earlier. Everyone with a valid CBT or pre-order key will be able to participate.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα