Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ grinding ρε παίδες.

Στην ουσία ένα L2 με ελάχιστα καλύτερα γραφικά.

Thanks but no thanks.

εννοείτε πως έχει πολυ grinding, αυτος ειναι ο σκοπός του, γιαυτό έχει τέτοιο gameplay και γιαυτο επίσης τα mobs έχουν ανεπτυγμένη AI και δεν συμπεριφέρονται σαν ηλίθια cartoon ακολουθώντας ενα script (βλέπε wow), για να ευχαριστιέσαι να σκοτώνεις mobs και να pvp.

το σχόλιο για σχετικά με την σύγκριση με το l2 θα κάνω πως δεν το διάβασα γιατι μάλλον κάνεις πλάκα , εκτος αν δεν ειχες παίξει ποτε l2 και tera και απλά τα είχες δει σε βίντεο.

τέλος να πω πως mmo τύπου wow ναι μεν έχουν leveling μέσα απο quest όμως ειναι πανάρχαια σαν ιδέα μονο και μόνο το gameplay τους βαρετό και απλά ανανεώνουν τα γραφικά, όμως το στύλ μένει ίδιο και απαράλλακτο.

αυτη ειναι η γνώμη μου έχοντας παίξει όλα τα mmo που έχουν κυκλοφορήσει f2p/b2p/p2p

B)

Στο κορεάτικο είχα καλύτερα frames.Όχι δεν είχα lag στο ευρωπαικό.Και το lag δεν έχει σχέση με τα frames.

είναι ακόμα σε alpha version

ας περιμένουμε να μπει σε open beta και βλέπουμε

ίσως είναι κάτι που δεν έχουν φτιάξει ακόμα που δημιουργεί την διαφορά στα fps σου.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραία, ας ξαναγράψω τι ήθελα να πω προς αποφυγή παρεξηγήσεων...

Είδα το Terra όμορφο εμφανισιακά, πλάκα να έχουν οι χαρακτήρες αλλά σαν γενικότερο feeling και σε θέμα grinding και σε θέμα γραφικών είναι μια εξέλιξη του L2 genre. Εννοώντας ελάχιστα καλύτερα γραφικά εννοούσα ότι αυτού του είδους γραφικά και στυλ σχεδιασμού είναι περασμένων ετών. Το σκεπτικό στην σχεδίαση είναι το ίδιο με παιχνίδια του στυλ L2/Knights Online απλά πιο polished και με καλύτερη graphics engine.

Τώρα αν δεν συμφωνείς τι να σου κάνω..

Δημοσ.

ναι σε αυτό συμφωνώ! αυτό το στυλ ακολουθούν βέβαια όχι απολύτως γιατι στο l2 όταν βγήκε ήθελες 1 χρόνο grinding να πας max lvl ενω σε αυτό ανεβαίνεις άνετα.

το θέμα είναι όμως οταν ανέβεις level , τότε ξεκινάει το fun στα mmo (Στα επιτυχημένα τουλάχιστον). :)

Δημοσ.

Να πω και εγω την γνωμη μου , ειδα το TERA οσο ετρεχε beta, γραφικα, περιβαλλων, τερατα , οπλα , πανοπλιες ολα τελεια πανεμορφα οπως και σε καθε κορεατικο παιχνιδι ετσι και αυτο.

Υπαρχει ενα " Αλλα "!!

Το παιχνιδι ειναι μονοτονο το γκριντ ειναι απυρο και ολα τα quests ζητανε τα ιδια πραματα και μερικα ειναι repaitable (δες Αιον) το μεγα ελεος!

Λοιπον γιατι εμεις ειμαστε Ευρωπη με λιγα λογια ευχαριστω δεν θα παρω και φοβαμαι πολυ οτι δεν θα κανει και καλη επιτυχια οσο αφορα την EU, κορεα δεν το συζητω θα σπαει ταμεια και λογικο ειναι.

Παμε στο PvP !

εδω τι εχει? δεν αναφερει τιποτα η εταιρια πραμα πολυ αρνητικο (δες Rift), κατι ακουγεται δεξια αριστερα αλλα απο τι στιγμη που δεν ειναι επισημα , δεν πιστευω τιποτα.

Επομενος σταθμος το Guild Wars 2 αλανια , οχι τιποτα αλλο, απλα πρεπει καποια στιγμη να σταματαμε να πεταμε λεφτα σε καθε σουπα που βγαινει παιχνιδια του 1 μηνα.

Δημοσ.

To θεμα ειναι πως στην Κορεα δεν παει καλα και νομιζω κανανε και merge σε καποιους servers

Ειχανε πολυ μεγαλες προσδοκιες αλλα απο οτι φαινεται δεν πετυχε και τοσο,τουλαχιστον εκει

Εδω δεν ξερω τι θα γινει...

Το pvp του πρεπει να ειναι battlegrounds και duels(!)για αρχη για αυτο και δεν το πολυαναφερουν

Δημοσ.

άρα μούφα? (κοίτα που τζάμπα χαρήκαμε"?").

πάντως το gw2 που αναφέρθηκε , μόνο σε εμένα φαίνεται μ@λ... ????

είδα κάποια βίντεο και μου φαίνεται πως ακολουθεί συνταγή wow (δηλαδή ναι οκ story αλλα απο gameplay /εμετός.

γενικά αυτό το target - > πιάνο μου φαίνεται βαρετό.

το rift δε , μπόρεσα να παίξω απλά 30 λεπτά , μου θύμισε τόσο πολυ wow που δεν άντεχα να παίξω άλλο. Αν δεν είχα παίξει ποτέ wow βέβαια θα μου άρεσε αλλα όταν έχεις σιχαθεί κάτι και σου σερβίρουν κάτι ανάλογο ...

τι να πω , εγω πάντως θα το παίξω το tera , ούτος η άλλος και το l2 που ήταν grinding μέχρι αηδίας είχε κάνει επιτυχία , οπότε δεν μου λέει κάτι αυτό.

το pvp φυσικά δεν είναι bg και duels , είναι και open world , όπως και το PK αν και δεν καταλαβαίνω γιατί αναφέρετε εφόσον και το wow που έχει τόσα εκατομμύρια κόσμο δεν έχει open world pvp και για pk ούτε λόγος, απλά κάθεσαι στην πόλη και δηλώνεις bg.

Δημοσ.

Παιδες μη περιμενετε pvp απο το TERA,ωραια visuals,απειρο grind,πρωτοτυπο targeting που ομως γινεται κουραστικο για οσους επιδιωξουν καψιμο μεχρι να γινουν καρβουνα!

Δημοσ.

To target system ξαναλεω δεν ειναι καινουριο ουτε πρωτοτυπο

Εγω προσωπικα και να ηθελα δεν μπορω να το παιξω γιατι θα ειμαι φανταρος οποτε

Αν ημουν εξω δεν νομιζω οτι θα το επαιζα οσο και αν μ'αρεσε σε θεμα γραφικων,animations κτλ θα κουραστω με το grinding και δεν λεει

GW2 δεν ξερω τι λεει,αν ειναι οπως το πρωτο δεν θα παρω

Αυτα που ακουγονται οτι καθε class θα κανει λιγο απ'ολα και δεν θα υπαρχουν καθαροι ρολοι πχ tank-healer κτλ δεν μου αρεσουν καθολου

Εγω το Rift το επαιξα ανετα παντως ισως επειδη ειχα καλη παρεα και στο WoW δεν γυρισα απο vanilla εποχες,οταν δηλαδη ημουν ο πρωτος 60αρης τοτε hunter στον server lulz

Nicoc89 πρεπει να σε ειχα και στην guild στο Rift αν θυμαμαι καλα :)

Δημοσ.

δεν θυμάμαι , ειχα μπει με trial νομίζω αλλα δεν το μπορούσα γιατι μου θύμιζε τρελά wow που το είχα σιχαθεί.

αυτο που λες για το gw2 ειναι ακριβώς αυτό που με χαλάει.

Δημοσ.

Αν ημουν εξω δεν νομιζω οτι θα το επαιζα οσο και αν μ'αρεσε σε θεμα γραφικων,animations κτλ θα κουραστω με το grinding και δεν λεει

Αυτα που ακουγονται οτι καθε class θα κανει λιγο απ'ολα και δεν θα υπαρχουν καθαροι ρολοι πχ tank-healer κτλ δεν μου αρεσουν καθολου

Εγω το Rift το επαιξα ανετα παντως ισως επειδη ειχα καλη παρεα και στο WoW δεν γυρισα απο vanilla εποχες,οταν δηλαδη ημουν ο πρωτος 60αρης τοτε hunter στον server lulz

Πρωτοτυπο για τα δεδομενα της πλειοψηφιας των MMO,δεν ειπα οτι ανακαλυψαν και τον τροχο ! :mrgreen: Εγω ειχα παιξει και στον official τον κορεατικο περσυ το μαιο μαζι με κανα 10 τυπαδες απο το guild αφου ειχαμε ξενερωσει με το rift και δεν αντεξα πανω απο μια βδομαδα...τι να πω γουστα ειναι αυτα!

Δημοσ.

Πρωτοτυπο για τα δεδομενα της πλειοψηφιας των MMO,δεν ειπα οτι ανακαλυψαν και τον τροχο ! :mrgreen: Εγω ειχα παιξει και στον official τον κορεατικο περσυ το μαιο μαζι με κανα 10 τυπαδες απο το guild αφου ειχαμε ξενερωσει με το rift και δεν αντεξα πανω απο μια βδομαδα...τι να πω γουστα ειναι αυτα!

Δημοσ.

Με lancer που επαιξα μπορω να πω οτι ηταν απολαυση γιατι ειναι πολυ balanced class και φοβερο τανκ και στεκεται σε duel ανετα, αυτο που θελει λιγο να το συνηθισεις ειναι οτι βαραει σε ευθεια γραμμη τα περισσοτερα skills επισης σε ευθεια γραμμη αν και εχει μερικα που βαραει γυρω του.

Το μονο που μενει για μενα ειναι τι παιζει με το open world pvp, αν εχει τοτε θα το τιμησω οπως το l2 για πολλα χρονια, αν δεν εχει sad.gif

Επισης το Gw2 σιγουρα δεν εχει open world pvp + battlegrounds και τετοιες μαλακιες αρα δεν υπαρχει περιπτωση να παω προς εκει.

Δημοσ.

Εγω sorc και warrior δοκιμασα

O sorc εφτασε 22 και ο warrior 12

Για τον sorc ειπα παραπανω

Ο warrior κοβει απιστευτο dmg single target,εριχνα mob στο lvl μου 2 hit και εκανα solo quests που ηταν θεωρητικα παντα για grp

Αυτο που δεν ηξερα ειναι οτι οταν κανεις gathering παιρνεις καποια μικρα buffακια πχ health/mana regen,stamina buff κτλ

Ετσι λοιπον μαζευα οτι φυτο και πετρα εβλεπα και εκοβα τα παντα ανετα,ως το lvl 12 τουλαχιστον

Ενα δειγμα απο το open world pvp

http://www.youtube.com/watch?v=Xdnpfye6_jI

Κι ενα σε battleground 5v5

http://www.youtube.com/watch?v=JXod9-2iQqc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...