Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το game απο ότι ξέρω κυκλοφορεί ήδη κορεα. Ξέρει κανεις τι προσφέρει απο pvp όσον αφορά

*World

*RVR

*Instanced (battlegrounds ktl)

*Competitive (ladders ratings arenes ktl)

Επίσης για πόσο grinding μιλάμε? το συχένομαι το leveling , options για leveling μεσω pvp υπάρχει?

κανα λίνκ για όλα αυτά?

Edit , βρηκα ήδη

http://steparu.com/latest-news/594-tera-online-review?start=3

As for end game PvP, you are able to challenge players to duels. If you're bored of that you can then arrange parties for group fights or team battles. If you end up getting bored of that too, then you can just go and hop on to the battlefield. The battlefield feature is still being worked on in the Korean version but it will open soon. There are two game modes and the rules differ for each one. For example, in the 5v5 matches your team's objective is to kill the opposing team and the first team to reach the score limit of 1,000 points wins. In the 10v10 version players have a more complex objective like Capturing the Flag, breaking statues, and killing other players. I know I will be spending a lot of my time in the 10v10 battlefield area, since I am big fan of huge battles.

Εντάξει αφού μπορώ να κάνω duels preorder αμέσως! :D

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το game απο ότι ξέρω κυκλοφορεί ήδη κορεα. Ξέρει κανεις τι προσφέρει απο pvp όσον αφορά

*World

*RVR

*Instanced (battlegrounds ktl)

*Competitive (ladders ratings arenes ktl)

Επίσης για πόσο grinding μιλάμε? το συχένομαι το leveling , options για leveling μεσω pvp υπάρχει?

κανα λίνκ για όλα αυτά?

Edit , βρηκα ήδη

http://steparu.com/latest-news/594-tera-online-review?start=3

As for end game PvP, you are able to challenge players to duels. If you're bored of that you can then arrange parties for group fights or team battles. If you end up getting bored of that too, then you can just go and hop on to the battlefield. The battlefield feature is still being worked on in the Korean version but it will open soon. There are two game modes and the rules differ for each one. For example, in the 5v5 matches your team's objective is to kill the opposing team and the first team to reach the score limit of 1,000 points wins. In the 10v10 version players have a more complex objective like Capturing the Flag, breaking statues, and killing other players. I know I will be spending a lot of my time in the 10v10 battlefield area, since I am big fan of huge battles.

Εντάξει αφού μπορώ να κάνω duels preorder αμέσως! :D

Που ειδες leveling αποκλειστικα με pvp?Lolz

Οταν μιλαμε για grninding μιλαμε για grinding ομως

8 στα 10 quests ειναι πανε φαε τοσα ταδε

Και μαλιστα εχει και repeatables που σου δινουν καποια tokens και παιρνεις διαφορα rewards αν δεν κανω λαθος

Δημοσ.

Options για leveling μεσω pvp είπα όχι αποκλείστικά.

για να απαντήσω που είδα άνετα πήγα απο 46 στο 47.5 μόνο με pvp στο star wars γιατί μου την βάρεσε. Μαλιστα ήταν μόλις 20%-30% πιο αργό απο το pve

Δημοσ.

Αν περισσεύει κανα κλειδάκι για ένα φιλαράκι παίδες... ευχαριστώ

Όσον αφορά το lag έβγαζε ανα τακτά χρονικά διαστήματα μήνυμα πως το lag is intended to be. Θέλαν να το pushάρουν για να δουν αν θα crashάρει ο server τους... πράγμα που δεν συνέβει ποτέ.

Δημοσ.

Καλησπερα παλυ

Σαν το AION δεν μοιαζει λιγο τι λετε? ξερω γενικο πολυ αυτο που λεω αλλα...μου φερνει καπως..

Απο high end ξερετε κατι?σε PVP και PVE?

Δημοσ.

Καλησπερα παλυ

Σαν το AION δεν μοιαζει λιγο τι λετε? ξερω γενικο πολυ αυτο που λεω αλλα...μου φερνει καπως..

Απο high end ξερετε κατι?σε PVP και PVE?

έπαιζα απο την πρώτη μέρα launch AION...καμία σχέση :-)

Δημοσ.

μακαρι φιλε και φυσικα δεν εχω κανενα λογο να σε αμφισβητισω απλα θεωρω οτι η gaming κοινοτητα εχει αναγκη απο κατι καινουργιο ποια και οχι απο αλλη μια κακια copia καποιο ηδη υπαρχοντος game.

Δημοσ.

Η αγορά θα πάρει τον δρόμο της. Όλοι κοιτάνε να βγάλουν μία παρόμοια ιδέα, και μιας και μιλάμε για επενδύσεις μερικών εκατομμυρίων, δεν παίρνουν εύκολα ρίσκα. Θα βρεθεί ένας όμως μία μέρα που θα πάρει το ρίσκο να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό και θα κυριαρχήσει στα παιχνίδια για μερικά χρόνια (και άλλοι που θα αποτύχουν παταγωδώς), όπως έκαναν και αρκετοί προκάτοχοι.

Μέχρι τότε όμως εμείς θα δοκιμάζουμε τους τίτλους για ένα μήνα τουλάχιστον ελπίζοντας πως θα πέσουμε μπροστά σε έναν πραγματικά πρωτοποριακό τίτλο.

80 ημέρες ακόμα για το TERA.

Δημοσ.

πάντως παίδες αν παρακολουθήσετε κορεάτικη βέρζιον live που έβλεπα θα πωρωθείτε.. μην βλέπετε τα πρώτα lvl που είναι όλα απλά και εύκολα κλπ! μετά τα mobs κάνουν τα δικά τους και έχει φάση .. ας μην σας το σποιλάρω .. θα τα δούμε που θα παίξουμε αυτά ;)

ελπίζω να έχει επιτυχία πάντως γιατι δεν βρίσκω τι να παίξω , ότι mmo υπάρχει το έχω ξεφτιλίσει με αποτέλεσμα να βαριέμαι ελεεινά να ασχοληθώ μαζι τους .. ακόμα και το wow που βγάζει υλικό κλπ και πάλι δεν μπορώ καν να λογκάρω (όταν έπαιζα ειχα χάσει τον ύπνο μου βέβαια B) )

Δημοσ.

Κάποιος που είχε δοκιμάσει και την Κορεάτικη με το ίδιο PC να μου πεί αν είχε τα ίδια FPS

Γιατί είχα τα μισά απο το κορεάτικο........

Δημοσ.

με τα ίδια settings ? μήπως απλά είχες lag?

εντωμεταξύ στο κορεάτικο είχες lag? ενδιαφέρομαι να παίξω για κανα 2 μήνες μέχρι να βγει το eu αλλα έκανα ενα ping test και μου έβγαλε 1300ms με κορέα :shock: :shock: :shock:

Δημοσ.

Πολύ grinding ρε παίδες. Είδα σε stream που ήθελαν να ανεβάσουν το guild level και σου λέει ότι με "τάδε" tokens μπορείς να έχεις το guild level σου (πχ. στο lvl 3 για 50 tokens) για 2 weeks. Δηλαδή θα πρέπει για να έχει περισσότερα άτομα το guild να το ανεβάζεις level και να μαζεύουν όλα τα members guild tokens και να κάνουν extend το χρόνο κάθε 2 βδομάδες.

Αυτό για εμένα έχει σαν συνέπεια τρελό grinding που είναι και κλασσικό γνώρισμα Κορέας.

Στην ουσία ένα L2 με ελάχιστα καλύτερα γραφικά.

Thanks but no thanks.

Δημοσ.

Ενταξει μην λεμε οτι θελουμε

Οχι και ελαχιστα καλυτερα γραφικα απο το L2...

Για το grinding συμφωνω,ειναι ενα ακομα korean game μην το ξεχναμε

Δημοσ.

με τα ίδια settings ? μήπως απλά είχες lag?

εντωμεταξύ στο κορεάτικο είχες lag? ενδιαφέρομαι να παίξω για κανα 2 μήνες μέχρι να βγει το eu αλλα έκανα ενα ping test και μου έβγαλε 1300ms με κορέα :shock: :shock: :shock:

Στο κορεάτικο είχα καλύτερα frames.Όχι δεν είχα lag στο ευρωπαικό.Και το lag δεν έχει σχέση με τα frames.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...