Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κλεινει στις 12 ωρα Ελλαδος

Εντυπωσεις απο αυτο το test

Τα γραφικα ειναι πολυ ομορφα ας μην το ξαναπω

Σε θεμα gameplay τωρα πεφτει πολυ grinding,σε πηγαινει συνεχως απο camp σε camp που εχει 3-4 quests το καθενα και σου λεει σκοτωσε τοσα ταδε και μαζεψε και τοσα ταδε

Εκτος απο το story quest που κι αυτο περιπου τα ιδια ειναι,πας μιλας σε καποιον,σκοτωνεις κανα boss και αυτο ειναι μεχρι το lvl 22(που ηταν και το cap) που εφτασα με τον sorcerer μου

Quests εχει παρα πολλα,δηλαδη εγω αφηνα κιολας και ειχα κανει πιο πολλα,δηλαδη μου εβγαζε quests ακομα και για lvl 23 οταν ημουν 21

Στο 22 εχει το πρωτο καθαρο dungeon του παιχνιδιου

Το εκανα clear σημερα το πρωι με ενα grpακι που βρηκα

Κι αυτο καθαρο grind ειναι,δεν ειχε καποιο σοβαρο tactic να πεις οτι το εκανε δυσκολο

Απλα ειχε ενα σωρο mobs και τα εκανες aoe to the death

Τo boss τωρα ειχε αρκετο hp και το fight ηταν πανω απο 5 λεπτα

Καποιο tactic δεν ειχε εκτος του οτι πηδουσε δεξια κ αριστερα σαν χαζο πανω στο grp

Απο οτι καταλαβα ομως καθε φορα πρεπει να βγαζει και διαφορετικο type,σαν τις classes των παιχτων.Παιζει να κανω λαθος ομως

O Sorcerer τωρα ειναι καθαρο ranged dps με πολλα aoe

Στην αρχη ειναι τρομερα αργος,μετα το lvl 12 ομως που αρχιζει και παιρνει τα aoe τα skills ειναι φοβερος

Με τα chain skills τα mobs δεν προλαβαιναν να με ακουμπησουν και πολλες φορες επαιρνα 2-3 camps μαζι χωρις προβλημα

Mana problems συναντησα μονο στο dungeon

Αυτα τα ολιγα

Δημοσ.

εμένα πάντως μου άρεσε πολύ!

ειναι με grinding αλλα το grinding του ειναι εθιστικό !

έπαιζα τόσο μανιασμένα που πέρναγαν οι ώρες και δεν το κατάλαβα! :shock:

όμως έχω μια επιφύλαξη να παίζω στις betas γιατι όλα γίνονται wipe και δεν θέλω να βαρεθώ να φτιάχνω chars μέχρι το lvl 22 γιατι σκοπεύω να φτιάξω και να τερματίσω όλα τα classes μιας και το gameplay τους είναι διαφορετικό και ξεχωριστό!

θα πάρω όμως preorder για να έχω early access.

Δημοσ.

gameplay απο lancer και duel στο 20:00 και 32:00 για οσους δεν προλαβαν να παιξουν http://www.youtube.com/watch?v=a_s0v1o-yUE

γενικα παιζει πολυ grind απο την στιγμη που αρχιζεις, ο χειρισμος θελει να τον συνηθησεις γιατι βαρας εκει που στοχευεις αλλα με λιγη καθυστερηση σαν melee παικτης, εχει skills που τα συνδυαζεις με αλλα skills σε combo και τα κανεις πιο γρηγορα αν πετυχεις σωστο συγχρονισμο αλλα και αν προβλεψεις την θεση του εχθρου.

ο lancer πολυ δυνατος σαν τανκ και στο crowd control απιστευτος.

Αρκετο lag ειχε σε πολλες φασεις του παιχνιδιου αλλα γενικα καλη πρωτη ματια του παιχνιδιου αν και δεν ειδαμε πολυ σημαντικα πραγματα οπως open world pvp επειδη ηταν pve οι σερβερς, endgame φυσικα.

Δημοσ.

Κι εγώ έμεινα με θετικές εντυπώσεις. Η μάχη τελικά δεν είναι τόσο απλή όσο νόμιζα, καθώς πρέπει να έχεις και το σωστό timing εκτός από τη σωστή κατεύθυνση και δεν ήταν λίγες οι φορές που τα mobs απέφευγαν χτυπήματά μου πόσο μάλλον αν παίζεις pvp. Έφτασα σχεδόν level 20 και μπορώ να πω πως δε βαρέθηκα όση ώρα έπαιζα με ελάχιστες εξαιρέσεις ( βλέπε story quests που έπρεπε να φας ένα συγκερκιμένο mob και είχε μαζευτεί όλος ο server...). Μακάρι να προσθέσουν και open world pvp με νόημα, τύπου siege κλπ. Τότε θα έιναι πιο πλήρες και θα τραβήξει και κόσμο που θα προτιμούσε κάτι πιο sandbox σαν το archeage, το οποίο είναι όμως tab target και θεορώ πως θα είναι πολύ βαρετό. Αν δεν προσθέσουν κάτι τέτοιο οι τελευταίες ελπίδες μου για ένα καλό mmo, non instanced, με non tab target σύστημα μάχης και open world pvp πέφτουν στο darkfall 2...

Δημοσ.

εγω πάντως δεν ειχα lag , ούτε καθυστέρηση στα χτυπήματα. (έπαιξα melee και ranged ενα σε κάθε server)

Δημοσ.

Ανοιγει και παλι το βραδυ απο τις 9 μεχρι τις 11(το αργοτερο) με ολους τους chars να εχουν γινει wiped

Μονο ο δευτερος server θα ειναι ανοιχτος

Today we’ll run a special stress test with just one server. The server “Velika” will be opened at 20:00 / 8 pm CET/GMT+1 and feature an increased player cap for this test.

All characters will be wiped before and after this test in order to ensure a correct test from login, entering the game world and a massive amount of players entering one world at the same place in a very small timeframe.

Please be aware that this test is only happening to stress test our systems. Therefore you might experience lag or other issues during this period. This test is not intended to offer you a normal game play experience.

Therefore we ask you to only participate if you agree with the above mentioned points.

Depending on the test results, the test might only last for a very short timeframe. The test will end at the latest at 22:00 / 10 pm CET/GMT +1 today.

We would appreciate if you could spare some time and enter our server for this stress test this evening. Everyone who redeemed a valid key (sneak peek, pre-order) will be able to enter our server for this test.

Δημοσ.

Καλησπερα σας!

Εχτες μετα απο 2 μερες download Οο το καταφερα και το κατεβασα!Και μολις παω να το τρεξω μου βγαζει αυτο το μυνημα

Error: 01130002

Game execution failure

Ειναι επειδη ειναι κλειστο το access η εχω καποιο προβλημα!?!

EDIT

Τελικα βρηκα τη λυση(το αναφεω για καποιον που αντιμετωπιζει παρομοιο προβλημα)πηγα στο antivirus και εσβησα το tera.exe απο τη λιστα quarantine

Δημοσ.

Η υπομονή μου κράτησε μέχρι το lvl 7. Infinite lag και korean farm fest μαζί με το απαράδεκτο chat spam. Αυτό σε συνδυασμό με το click left mouse button to win κατέστησαν αδύνατο να συνεχίσω. Uninstall προς το παρόν και αν γίνει καμια beta που δεν θα wipάρονται οι χαρακτήρες κάθε μισή μέρα το ξαναβάζω αν και εξώφθαλμα δεν είναι του στύλ μου. Μου κακοφάνηκε τρομερά που δεν είχα free cursor.

edit: Μην παρεξηγηθώ, μια χαρά φάνηκε το παιχνίδι για όσους είχαν έφεση σε linageίζοντα παιχνίδια.

Δημοσ.

Η υπομονή μου κράτησε μέχρι το lvl 7.(1) Infinite lag και korean farm fest μαζί με το (2)απαράδεκτο chat spam. Αυτό σε συνδυασμό με το click left mouse button to win κατέστησαν αδύνατο να συνεχίσω. Uninstall προς το παρόν και αν γίνει καμια beta που δεν θα wipάρονται οι χαρακτήρες κάθε μισή μέρα το ξαναβάζω αν και εξώφθαλμα δεν είναι του στύλ μου. (3)Μου κακοφάνηκε τρομερά που δεν είχα free cursor.

edit: Μην παρεξηγηθώ, μια χαρά φάνηκε το παιχνίδι για όσους είχαν έφεση σε linageίζοντα παιχνίδια.

1 εγω δεν είχα καθόλου lag με 7mbit internet , όπως και φίλοι μου που μπήκαν και μου κάνει εντύπωση γιατι και άλλο μέλλος μίλησε για lag... μήπως φταίει ο πάροχος σας? γιατι θυμάμαι ανάλογη περίπτωση στο wow.

2 αυτο θα εξαλειφθεί οταν γινει release το game οπότε δεν χρειάζεται καν να κάνουμε λόγο , απλά τους αγνοούμε προς το παρών

3 Αν πατήσεις tab ελευθερώνεται ο κέρσορας. Αν εννοείς κατα την διάρκεια της μάχης λογικό , αφου είναι action mmorpg και όχι target lock και μετά να παίζεις πιάνο η να κλικάρεις skills όπως τα υπόλοιπα mmO (εκτος των action dragon nest , c9 κλπ..)

Δημοσ.

Χθες το βραδυ ειχε απειρο lag.ηταν ομως λογικο και το ειχαν πει

Απλα δοκιμαζουν την αντοχη των servers με αυξημενο player cap

Δημοσ.

Δε νομίζω να φταίει ο πάροχος. Είχα διάφορα άλλα παιχνίδια ανοιχτά πρίν απο αυτό και έπαιζαν μια χαρά. Δυστυχώς το pc που το δοκίμαζα δεν ήταν super high end για να δώ το 100% απο τα γραφικά που σε stream κτλ τουλάχιστον μου είχαν φανεί πάρα πολύ ωραία.

Γενικά είχε "λογικά" προβλήματα για ένα stress test αλλα μάλλον δεν έχω υπομονή για κάτι τέτοιο. Σε φάσεις ήταν αδύνατο να στοχεύσεις/lootάρεις κάνεις interact με οτιδήποτε. Ίσως διάλεξα κακή μέρα για να το δοκιμάσω. Όσο για τον cursor, ευχαριστώ. Είμαι καθυστερημένος. Έκανα τα πάντα με shortcuts και μου την έδωσε αρκετά.^^

Αγαπημένο part τα global μηνύματα απο τους GM, "Press alt+f4 to reduce lag" :P

Δημοσ.

Μα εχθές το είχαν πει πως δε θα είναι για να δοκιμάσεις το game, αλλά για να δοκιμάσουν αυτοί τον server. Γι αυτό είχε τόσο πολύ lag. Άμα έπαιζες προχθες που ήταν οι δύο servers ανοιχτοί δε θα lagares καθόλου, με εξαίρεση κάποια μικράδιαστήματα.

Δημοσ.

ειχε πολυ lag εχθες σε σημειο που δεν παιζοταν αλλα το περιμεναμε γιατι το ειχαν πει οτι θα μπουν περισσοτεροι παικτες απο οσους παιρνει κανονικα.

σημερα στις 2 εως την δευτερα το πρωι ανοιγουνε παλι οι σερβερς http://community.tera-europe.com/home/news/article/special-weekend-play-test.html

Δημοσ.

Καλημερα σας!

Εχτες ηταν η πρωτη μου επαφη με το παιχνιδι(ισως λαθος στιγμη)και μπορω να πω οτι ηταν πολυ θετικη η αποτιμηση του.Δεν θελω να περιαυτολογισω για τα ποσα χρονια ειμαι mmo παιχτησ κ τη εχω κανει(δεν αφορα κανεναν ετσι κ αλλιως)απλα θελω να καταθεσω την αποψη μου και της εντυπωσεις μου για το πολυ ενδιαφερων αυτο παιχνιδι.

Θετικα

+Πολυ καλα γραφικα

+Ατμοσφαιρικο

+Πολυ ευχριστο UI

+Ωραιο character customisation(μπορουσε κ καλυτερο)

+GB!GB!Guild Bank

Αρνητικα

-Αυτο το minimap καπως μου καθετε(δεν το εψαξα αν minimazed η φιξαρετε)

-Ισως με τον cursor να ηταν καπως ποιο ευχρηστο να τον εμφανιζεις...(καταλαβαινω ειναι θεμα συνηθειας και μονο 2 ωρες το ειδα μονο)

Γενικα το παιχνιδι ειναι πολυ καλο.Αλλα διαβαζοντας καποια ποστ ποιο πανω θελω να επισημανω κατι,γιατι <<γκρινιαζουμε>>(αν μου επιτρεπεται)για το λαγκ?Σε δοκιμαστικη η μαλλον ουτε καν δοκημαστικη φαση δεν ειναι το παιχνιδι μου φενετε τουλαχιστον θετικο οτι πρωτα η devel δοκιμαζουν τους ιδιους μεσω καποιοων stress tests etc etc και μετα θα μας το πασαρουν για τεστ(close beta -open beta).Αν κρινω απο την προχειροτητα του swtor αντε να βγει οπως ναναι και μετα αν προσπαθουν να μαζεψουν τα ασημαζευτα τοτε χαλαλι τους και το λαγκ και το delete chars!

Ιδωμεν στα νεα τεστ για καλυτερη εικονα που φυσικα δεν ειναι και το παιχνιδι αυτο που θα εχουμε στα χερια μας.

Νικ.Γ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...