Tassos77 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαρηστώ τον Moldovan για την ενημέρωση! Κατάφερα να παίξω για ένα μισαοράκι. Έφτιακσα popori, berserker και έφτασα level 4. Πέρα από τον τεχικό τομέαπου είναι πάρα πολύ καλός, το target system δε μου φάνηκε κάτι το ιδιαίτερο. Δηλαδή, απλά πρέπει να κοιτάς προς τον αντίπαλο και έτσι τον χτυπάς. Επίσης τα mobakia μου φάνηκαν πολύ εύκολα, αλλά λογικά είναι επειδή είναι τα αρχικά. Τα παιδιά που παίξατε παραπάνω τι εντυπώσεις σχηματίσατε? Σκέφτομαι να κάνω το pre order των 5 ευρώ για την beta. Αξίζει λέτε?
Atallos1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δεν ξερω ποσες beta θα κανουν αλλα αν εχεις guaranteed access φυσικα και αξιζει Το target system ειναι οπως ειναι και του Dragon Nest,C9 και τετοιων games,κοιτας εκει που βαρας Αυτο που ειναι καινουριο τουλαχιστον προς εμενα ειναι με τα aoe cc spells(ισως και dmg) Πρεπει να κανεις πρωτα το spell,να κανεις mouseover στα mobs που θες να κανεις το εκαστοτε spell,μετα να το ξαναπατησεις για να το κανεις Εγω με τον sorc στην αρχη εκανα μια ωρα να τρωω mob,μολις ομως πηρα τα 2 πρωτα aoe ετρωγα 2 camps μαζι Σε ενα boss βεβαια για το lvl 8 quest δεν το εβγαζα μονος με τιποτα
MeSiaSs Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Στην ουσία δηλαδή είναι ένα εξελιγμένο L2?Χτυπάς όποιον θέλεις ή είναι με αρένες warzone κτλπ το pvp του?Κάπου είχα διαβάσει κιόλας νομίζω ότι είναι στα δικαστήρια με την ΝCsoft για υποκλοπή κώδικα κάτι τέτοιο.
nicoc89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 πω και δεν το πηρα χαμπάρι ! καλα 12 θα παω για ύπνο και εχω να ξυπνήσω 5:30 --- EDIT γιατι οταν διαλέγω σερβερ μου λεει can't connect to server ????????
moldovan20 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 πω και δεν το πηρα χαμπάρι ! καλα 12 θα παω για ύπνο και εχω να ξυπνήσω 5:30 --- EDIT γιατι οταν διαλέγω σερβερ μου λεει can't connect to server ???????? Γιατί ήταν για 2 ώρες, 19:00-21:00 ώρα Ελλάδος . Είδες δε θα αργήσεις και να ξυπνήσεις
nicoc89 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Γιατί ήταν για 2 ώρες, 19:00-21:00 ώρα Ελλάδος . Είδες δε θα αργήσεις και να ξυπνήσεις α δεν ηταν το sneak peek ? νταξι τότε.. πως πήγε ? ολα οκ ? αποτι ειχαν πει δεν ειχαν πρόβλημα στον αριθμό των παιχτών αλλα κάτι άλλο το οποίο απ ότι φαίνεται φτιάχτηκε ... λογικά sneak peek το Σ/Κ.. -- μαζεύω λεφτά για preorder οπότε θα έχω σίγουρα access στις beta :devil: μόνο σήμερα μάζεψα 25euro οπότε μου λείπουν τα μισά και κάτι :lol:
shinigami Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Mηπως ξερουμε ποτε θα ξανανοιξει ???ουτε εγω το προλαβα γαμω
nicoc89 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Mηπως ξερουμε ποτε θα ξανανοιξει ???ουτε εγω το προλαβα γαμω δεν πειράζει , δεν ηταν ουτε καν speak peek ρε μαν , απλά για να δούν (αλλα και να μας δείξουν) οτι το πρόβλημα που εκανε το sneak peek να ακυρωθεί , διορθώθηκε. Λογικά αυτο το Σ/Κ θα έχουμε sneak peek , όμως τσέκαρε συνέχεια , γιατι και εγω χθες το πήρα χαμπάρι ακριβώς όταν έκλειναν τους server! να φανταστείς έφτασα στο choose server screen και ήταν ακόμα online αλλα δεν πρόλαβα να παίξω Πάντως απο σχόλια στην σελίδα τους στο fb , στο site τους και σε κάποια άλλα sites με mmo ακούγονται τα καλύτερα απο οσους πρόλαβαν να δοκιμάσουν. Ο κόσμος ανυπομονεί να ξαναπαίξει και πολλοί λένε πως ηταν η καλύτερη mmo εμπειρία που είχαν τα τελευταία 7 χρονια. λέτς χόουπ να έχουμε λεφτά να το πάρουμε μόνο Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2012 από nicoc89
Atallos1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Παντως οτι λενε το λενε πρωτα στο twitter για να ξερετε Και απαντανε και ερωτησεις εκει Λογικα απο την απαντηση που εδωσαν σε καποιον μεσα στην εβδομαδα θα παρουμε κ αλλη γευση απο Tera Το παιχνιδι ηταν πραγματικα πολυ ομορφο Δεν ειδα κατι που να με χαλαει εκτος απο το spam στο chat που οκ ηταν normal
ATiTool Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Παιδια επαιξα και εγω και σε εναν korean/russian server αλλα πρεπει να πω οτι αυτη η σουπερ ντουπερ UE3 με ξενερωσε αφανταστα... Very low GPU usage στα 25%-50% μονο και FPS max 35! (σε full graphics) Δεν μπορω να καταλαβω τι σιχτιρ γινετε με αυτες της μηχανες γραφικων που εχουνε αρκετα παιχνιδια που δεν μπορουνε να κανουνε μια 580 πανο απο 50% usage!
Atallos1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Ανοιγει και παλι σημερα στις 3 εως τις 7! Απο οτι λενε ειναι functionality test και οχι gameplay οποτε οι Servers μπορει να ειναι ασταθεις κτλ Who cares λεω εγω,ανοιγει σε μιση ωρα! Hello everyone, We'll run another special functial test of our systems today. Please read our previous announcement before choosing to participate to this test. Remember this is not a test to enjoy the game, but rather to test our server infrastructure. Please only take part in this test, if you agree to these special conditions. Today's test will include two servers and run from 14:00 CET/GMT+1 until 18:00 CET/GMT+1. If you decide to take part in these tests, we thank you in advance for your support. You will be able to participate in the tests if you have redeemed your key for the Sneak Peek event or the pre-order. For the latest information on the test and the server status, follow us on Twitter. Regards
moldovan20 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Και μόλις έδωσα το τελευταίο μάθημα της εξεταστικής :mrgreen:
Atallos1 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Τελικα δεν το κλεινουν στις 7,το συνεχιζουν μεχρι further notice Οποιος θελει κανει pm ingame (Arboria server) Nemesis
BrainDope Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Τελικα δεν το κλεινουν στις 7,το συνεχιζουν μεχρι further notice Οποιος θελει κανει pm ingame (Arboria server) Nemesis Aman εχεις? Νομιζω σκαλιζαμε μαζι ενα βραχο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα