Atallos1 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 παιδια σοβαρα τωρα περιμενατε αψογη πρωτη μερα μπετα? η δεν εχετε παιξει πολλες μπετα η απλα δεν θελετε να πιστεψετε οτι δεν υπαρχει αψογη μπετα/launch... δεν εχει σημασια που παιζει κορεα 1 χρονο και 10 να επαιζε τα ιδια θα γινοντουσαν δυστυχως το θεμα ειναι να κρατησουν την υποσχεση τους και να δωσουν και αλλες μερες sneak peek ωστε να παρουμε μια απειροελαχιστη γευση οσο για το c9 νταξει δεν μου πανε τα instanced mmo Αδερφε πρωτα απ'ολα δεν ειναι beta Ειναι Sneak Peek,το οποιο σημαινει οτι μπαινεις να δεις το game καθως 2 μερες πριν η κατι τετοιο ανοιξαν και τα preorders αν δεν κανω λαθος.Οποτε το ολο θεμα ειναι για λογους promotion που λενε και στο χωριο μου Αν αυτο θεωρειται καλο promotion οκ τι να πω Και σαφως εχει σχεση οτι υπαρχει το παιχνιδι για 1 χρονο στην Κορεα,δεν θα επρεπε να υπαρχουν τετοια προβληματα Και δεν μιλαμε καν για Sneak Peek στην ουσια γιατι ποτε δεν ανοιξε,η μαλλον ανοιξε 2 λεπτα και μετα εκλεισε Αυτο δεν το λες προβληματακια κοινης beta Το λες fail... @klain Κι εγω σημερα το κατεβαζω γιατι χθες ειχα βαλει το Tera,αν ειναι και το βαρεθω θα εχεις πμ με κωδικους κτλ
JERONIMO888 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 μπετα ειναι φιλε ολα τα παιχνιδια μπετα ειναι ακομα και στην κυκλοφορια τους γιατι σε αυτο το σημειο φτασαμε, να βιαζονται ολοι να βγαζουν ενα χρονο πριν μπετα παιχνιδια επι πληρωμη γιατι αλλιως δεν βγαινουν αν θες το καταλαβαινεις... και το vindictus ανοιχτο στην κορεα ηταν ενα χρονο ισως και παραπανω δεν θυμαμαι και η ευρωπαικη εκδοση εκανε launch μεσα στα bugs ΔΕΝ εχει σημασια ποσο καιρο παιζει αλλου. και οχι μονο τα mmo γενικα ολα τα ειδη
klainmaingr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μα δεν μιλάμε για bugs. Προς θεού. Μιλάμε για PR event το οποίο πολύ απλά δεν έγινε ποτέ. Σαν να σε καλώ στα εγκαίνια στο μαγαζί μου, να ντύνεσαι να ετοιμάζεσαι να έρχεσαι και να το βρίσκεις κλειστό.
JERONIMO888 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 εχεις δικιο απλα εγω τα βαζω ολα σε ενα σακι, η αποτυχια τους να κρατησουν τους σερβερ οφειλεται στο οτι δεν ηταν ετοιμοι αρα βιαστηκανε να κανουν κατι που ειναι περα απο τις δυνατοτητες/εμπειρια τους
nicoc89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Πάντως πολλά τα cry-rage comments.(οχι εδω , γενικα στην σελίδα τους στο fb κλπ.) 1ον δεν ειναι beta 2ον Ολα τα mmo είχαν περάσει stress test και όλα τα mmo φάγανε fails πριν φτιαχτούν. Αν δεν υπάρξει λάθος δεν θα διορθωθεί. το οτι κυκλοφορεί στην korea χωρις κανένα πρόβλημα εδω και ενα χρόνο δείχνει οτι η frogster σαν publisher τον παίζει και με τα 2 χέρια. Αλλα ακόμα είναι νωρίς , μέχρι την closed beta θα δούμε τι θα γίνει. TERA EuropeThe sneak peek event planned for this weekend unfortunately has had to be cancelled. As we currently cannot foresee when we will be able to guarantee a smooth running of the event, there is no new date as of yet. We're working closely with the TERA developers at Bluehole to fix the remaining issues. The cancellation was not due to load problems caused by the large number of potential players. Player numbers would have given us a look into possible issues within the scope of a stress test. Due to unforeseen reasons, problems arose already during the entry into the game world. As soon as we have new information regarding a rescheduled event planning and once all technical issues have been resolved we will inform you on our website, in the forum and via the usual social media channels. We apologize for the cancellation of the event and assure you that we are doing our utmost to provide all players access to TERA as soon as possible. We thank all TERA fans for their patience and understanding and hope to have positive news for you very soon. πάντως αν δεν κυκλοφορήσει ενα προϊόν(σε εμάς) είναι ηλίθιο να το προδικάζουμε , ιδικά όταν έχει πάει πολυ καλά στην Κορέα οπου και έχει κυκλοφορήσει. And this year, Bluehole Studio's maiden action MMORPG, TERA, clinched the coveted prize. TERA also won the 3 categories for best sound effect, graphics and character design. Link
nicoc89 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 FAIL κρίμα και ήθελα να το δω το fail ηταν απο μεριάς frogster πάντως ... στην Κορέα σκίζει και ειναι κομπλέ χωρίς το παραμικρό πρόβλημα .. αλλα βλέπεις αμα το αναθέτουν σε εταιρίες που την παίζουν λογικο ειναι να υπάρξουν και προβλήματα. Αν και δεν ειναι τραγικό , αν σκεφτείς πως ανάλογα fail υπήρξαν σε ολα τα mmo. Κάτσε να μπει στην πρώτη closed beta και βλέπουμε πως θα πάει. εγω πάντως το περιμένω με ανυπομονησία. Να φανταστείς σκάλωσα και έχασα τις ώρες(5-6) παρακολουθώντας live streaming απο korean server , σκέψου να έπαιζα κιόλας. :whistle:
moldovan20 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 https://forum.tera-europe.com/showthread.php?t=29707 Έχω ανοίξει για πρώτη φορά το client tera και περιμένω να μπω
Atallos1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Αμα περιμενεις να μπεις θα περιμενεις αρκετα...
BrainDope Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μου βγηκαν τα ματια με τα τοσοδουλικα γραμματα... 20 λεπτα queue.
Atallos1 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Εφτιαξα εναν lvl 9 sorcerer Ωραιο το game,ομορφα γραφικα πολυς κοσμος (απειρο spam..) Αρκετα quests λιγο πολυ τα ιδια οπως σε καθε mmo πηγαινε εκει σκοτωσε τοσα mobs κτλ Ο sorcerer δυνατος στο aoe Αυτα τα ολιγα
JERONIMO888 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2012 Μου βγηκαν τα ματια με τα τοσοδουλικα γραμματα... 20 λεπτα queue. εφτιαχνε το μεγεθος απο τα options
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα