wintaxt Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Καλημερα σας! Αν υπαρχει καποιο Key θα σας ημουν ευγνωμων!
Atallos1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Εχω 1 εξτρα μιας και ειμαι online,οποιος στειλει πρωτος πμ το παιρνει Πολυ μεγαλο το download παντως και αναγκαστικα με την μαλακισμενη μου συνδεση την πρωτη μερα θα την χασω,anyways
klainmaingr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Toufa δές μήπως έχει ξεμείνει τίποτα εδώ http://www.gamersbook.com/scene/beta/tera έδιναν 310 keys.
shinigami Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Moυ περισσευει και εμενα αλλο ενα που τζιμπησα χθες. Ο πρωτος Pm εχει το key
nicoc89 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 αυτο που με εκνευρίζει ειναι πως τρωει κάτι error και τρωω dc στο router και πρέπει να το κάνω restart - > να ανοίξω πάλι το game - > και να κάνει έλεγχο και μετά να συνεχίσει το download. λες και μπουκώνει το router ενα πράγμα και δεν ειμαι ο μόνος που το παθαίνω τούφα , εχεις pm
margas1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Μάγκες μήπως περισσεύει κανένα extra κλειδί και για μένα?
Atallos1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ακομα εχω key extra Το θεμα ειναι δεν μπορω να κανω login,πρεπει να εχουν πλακωσει ολοι να περιμενουν και ο login server τα εφτυσε
Impious Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 http://www.twitch.tv/alexhjelm καθε 30 λεπτα και 1 beta key εχει 40+ edit: μολις το κερδισα : D
nicoc89 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 καλά γίνεται της π... δεν ξέρω τι κόσμος εχει μαζευτεί και προσπαθεί να μπει αλλα το σύστημα τα παίξε! ελπίζω να μπορέσουμε να μπούμε σύντομα γιατι θα μας ξενερώσει άσχημα αν μπουμε 1-2 ωρες και τελειώσει η beta .
BrainDope Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Οποτε αυριο παλι. Σημερα και να ανοιξει δεν το κοβω να προλαβαινω. Εχω ακομα 6 κλειδια οποιος θελει. Αντε να φυγουνε.
BrainDope Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Ε καλα, ετσι κι αλλιως sneak peek ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα