gchris7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Ένας θείος από Ρωσία μεριά έχει φέρει κάτι ωραία πραγματάκια για το Τερα εδώ και κάτι μέρες. Όποιος ενδιαφέρεται pm.
the_valliant Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Το θεματάκι με το TERAτάκι έχει γίνει λιγάκι κουραστικάκι, tbh...
nicoc89 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2011 Το θεματάκι με το TERAτάκι έχει γίνει λιγάκι κουραστικάκι, tbh... και γιατί αυτό ? άργησε να κυκλοφορήσει και έχεις κουραστεί να περιμένεις?
hashashin Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Παντως εχω παρατηρησει οτι εχει πολυ ωραια γραφικα.Απο PVP πως παει?Αν το εχει παιξει κανεις μπορει να μου πει εντυπωσεις.
Anxisfanis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Εδώ έχω μαζέψει μερικά βιντεάκι για να δείτε. Επίσης έγινε επιτέλους αναφορά και για το PVP Server vs Server! Το υπερτατο ντου! Αυτό θα πει mass pvp.
gchris7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Επίσης έγινε επιτέλους αναφορά και για το PVP Server vs Server! Το υπερτατο ντου! Αυτό θα πει mass pvp. Τι αναφορά έγινε? Έχεις source?
Anxisfanis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Massively Joystiq MMORPG Ελπίζω να σε βοηθήσουν
gchris7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Massively Joystiq MMORPG Ελπίζω να σε βοηθήσουν Thanks. Δεν φαίνεται να είπαν και τίποτα καινούριο πάντως, απλή αναφορά κάνανε. Αναμένουμε.
Anxisfanis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Όντως δεν είπαν τίποτα αλλά από την ημέρα που το ανακοίνωσαν πήγε από 7ο πολυαναμενόμενο 2ο μετά το GW2. Ίσως να ήταν διαφημιστικό τρίκ αλλά αυτό που είπαν είναι πως θέλουν να το έχουν έτοιμο για το Ευρωπαϊκό launch
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Sign up for beta now! θένξ φίλε! ειχα κανα μηνα να μπω στο site και δεν το πήρα χαμπάρι άντε να δούμε .. μακάρι να σταθούμε τυχεροί
moldovan20 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Έχουμε κανένα νεότερο για το launch ? Μάρτιο ? Απρίλιο ? Μήπως ποιο νωρίς ? Τι σκέφτεστε να κάνετε ?Εγώ έλεγα για warrior αλλά μάλλον για archer με βλέπω . Ακριβές ημερομηνία του beta server ξέρουμε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα