Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έλα μη σπάζεσαι, αν μπεις δηλαδή 4chan θα αυτοκτονήσεις; :P

Είναι τόσο κρίμα αυτό που λες.. Έπαιζα Lineage2 στον official και με το Targeting System που είχε (πέρα από τα Bots), κατάφερνα και έπαιζα ενώ λαγοκοιμόμουν. Αυτό που ζητάει ο κόσμος είναι κάτι πιο εξελιγμένο. Οι σειρές DMC, GoW, Bayonetta, Nier και τα συναφή Action Games δεν έχουν τίποτα πέρα από σφάξιμο.. αυτό προσφέρει το Game, ποιοτικό σφάξιμο σε Online έκδοση με RPG στοιχεία και όχι κλειστά μάτια με χω στο στόμα, λικεράκι δίπλα απ'το mouse και ανία.

Είναι σαν να βγαίνουν τα νέα κινητά με Touch, και να ζητάς κουμπιά επειδή έτσι συνήθισες. Αν νιώθεις ότι το κάνεις με το ζόρι, μη το πιάσεις στα χέρια σου τι να σου πω.. εγώ μια φορά ήμουν εκεί και τραίναρα και το ευχαριστιόμουν το Combat του.

Υ.Γ: Δες και τα obvious θετικά. GW2 = Bot, TERA = Το απόλυτο solution, όπως και στο C9. :-)

Μα δε ημουν σε troll-mood γιαυτο σπαστικα με το AoE...κατ επεκταση θα το εκτιμουσα αν εκανες ενα κοπο να καταλαβεις οτι αυτο που λεω δεν ειναι οτι δε γουσταρω το targeting system αλλα τον συνδιασμο του targeting με το απειρο grind που εμπεριεχει καθε κορεατικο Mmo που σεβεται τον εαυτο του...Τα games που αναφερεις ειναι fun γιατι ειναι single και αλλαζεις παραστασεις,για σκεψου ομως ποσο fun παιζει να ναι να grindareis μια αλανα creeps επι χ ωρες...anyway...ισως αν τα quest εχουν λιγη πλακα να μην ειναι εντονο,γιατι στο κορεατικο στα τυφλα εκανα μερικα...θα δειξει...κατα τα αλλα ναι με τα 1000 στο pvp...ελπιζω να ημουν σαφης.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δε θα το παιξω ειδημων σαν καποιες συγκεκριμενες εδω μεσα αλλα ειναι προφανες οτι εκτος και αν ειναι απιστευτα καλοφτιαγμενο ενα παιχνιδι το point and click ειναι μονοδρομος. Ηδη το grinding σ αυτου του ειδους ειναι απιστευτα κουραστικο και βαρετο ποσω μαλλον να πρεπει και να σημαδευεις κτλ.

Αν μιλουσαμε για καποιο mmorpg οπου αντι να κανεις το κλασσικο 1vs1 ηλιθιο lvling εκανες mass luring καμια 50αρια mobs και μετα αρχιζες να πετας βελη, spells, τσεκουρια και οτι αλλο ειχε μεσα το game προσπαθωντας παραλληλα να αποφυγεις hits να το καταλαβω και να το παιξω με χιλια. Τωρα δε μπορω να καταλαβω ποσω διασκεδαστικο μπορει να ειναι να "παλευω" με το καθε lvling mob μερικες εκατομμυρια φορες.

Επισης εχω μεγαλες αμφιβολιες για το πως μπορει να λειτουργησει αυτο στο pvp. Υποθετω με τους ranged chars και τους spell casters θα ειναι αρκετα ενδιαφερων αλλα melee vs melee πρεπει να ειναι τρελη παπαρια εκτος πια και αν εχουν 30 διαφορετικα κουμπια για dodge shiled και οτιδηποτε τετοιο.

Οπως και να χει το καθε game κρινεται απο το content του, το ποσο random ειναι, να εχει χιλιαδες διαφορετικα items, το να σου δινει πολλες επιλογες για να βρεις kit οπως blacksmithing, soloing, small groups hunts, guild hunts κτλ. Αν τα εχει ολα αυτα τοτε δε νομιζω κανεις να νοιαζεται αν θα clickαρεις απλα, αν θα σημαδευεις, η αν θα το παιζεις με τιμονι. Μεχρι στιγμης το GW2 φαινεται 2 κλασεις πανω απο αυτο παντως στα παραπανω

Edit: Τιμη και δοξα στους "hardcore" ελληνες παικτες που αν το mining στο WoW γινοταν σημαδευοντας τον βραχο θα το θεωρουσαν skill-based.

Δημοσ.

^

Έχεις χάσει εντελώς την ουσία. Μα εντελώς όμως.

Είσαι ένα τρανταχτό παράδειγμα για το brainwash που μίλαγα πριν.

P.S. Δεν το λέω για να σε προσβάλω, pls μην το πάρεις επί προσωπικού.

Δημοσ.

Οπερ σημαινει? Σε ποιο σημειο εχασα την ουσια και επεσα θυμα του brainwash?

Παρεπιπτωντως επειδη περιμενω να ακουσω καμια παπαρια σε σχεση με το WoW λογω της τελευταιας "παραγραφου" μου να πω οτι δε το παιζω και ποτε δε το ευχαριστηθηκα ιδιαιτερως για διαφορους λογους. Οτι ειπα παραπανω το ειπα σαν Diablo fan και οχι σαν WoW fan η οποιοδηποτε αλλο carebear μουφα mmorpg που για καποιο περιεργο λογο πετυχαινει (το μονο mmorpg που εχω απολαυσει ειναι το legend of mir αλλα δε νομιζω να το ξερεις)

Δημοσ.

^

Έχεις χάσει εντελώς την ουσία. Μα εντελώς όμως.

Είσαι ένα τρανταχτό παράδειγμα για το brainwash που μίλαγα πριν.

P.S. Δεν το λέω για να σε προσβάλω, pls μην το πάρεις επί προσωπικού.

Man εσυ δεν αντιλαμβανεσαι μαλλον τι προσπαθει να πει το παλικαρι...anyway...τα λεμε 30 μερες μετα το release αν το game ειναι οπως στη κορεα.

Δημοσ.

Για να μην παρεξηγηθώ, εγώ δεν λέω ότι το Tera θα γίνει τεράστια επιτυχία, ίσα ίσα το αντίθετο πιστεύω. Όχι όμως λόγο του action combat αλλά για άλλους λόγους.(κάποιους τους είπα σε προηγούμενα ποστ)

Το FPS combat είτε μας αρέσει είτε όχι είναι η φυσική εξέλιξη των mmorpg. Ξεκίνησαν σαν 'point and click' (UO), εξελίχθηκαν σε 'wasd tab-target' (WOW) και κάποια στιγμή θα καταλήξουν σε fps style. Tα πλεονεκτήματα είναι τεράστια και νομίζω αυτονόητα, δεν γίνεται να τα εξηγήσουμε ένα ένα.

Δημοσ.

η Arenanet ειναι η εταιρια πισω απο το GW2 και ειναι 100% αμερικα. Η ΝCsoft ειναι απλα publisher

Πιο true δεν γίνεται...

Καλή η εμπειρία, αλλά όταν εκφράζεται τόσο απολυταρχικά είναι αμφισβητήσιμη.

Και στην τελική: κολοκυθόπιτες.

(όλα είναι θέμα ορέξεως... ακόμα και τα γραφικά και το grind).

Είναι φανερό πως όσοι γουστάρουν το GW2 δεν μπορεί να γουστάρουν ΚΑΙ το ΤΕΡΑ - και το αντίστροφο. Και γιατί θα'πρεπε να είναι έτσι άλλωστε;

Είμαστε που είμαστε 'παρέα' εδώ μέσα, πρέπει να τρωγόμαστε και in-game?

:P

Δημοσ.

Πιο true δεν γίνεται...

Καλή η εμπειρία, αλλά όταν εκφράζεται τόσο απολυταρχικά είναι αμφισβητήσιμη.

Και στην τελική: κολοκυθόπιτες.

(όλα είναι θέμα ορέξεως... ακόμα και τα γραφικά και το grind).

Είναι φανερό πως όσοι γουστάρουν το GW2 δεν μπορεί να γουστάρουν ΚΑΙ το ΤΕΡΑ - και το αντίστροφο. Και γιατί θα'πρεπε να είναι έτσι άλλωστε;

Είμαστε που είμαστε 'παρέα' εδώ μέσα, πρέπει να τρωγόμαστε και in-game?

:P

Πραγματι ειναι δυο εντελως διαφορετικα παιχνιδια. Αλλα μιας και το GW2 θα ειναι "free" (buy to play) μπορεις να εχεις και τα δυο.

Δημοσ.

Πραγματι ειναι δυο εντελως διαφορετικα παιχνιδια. Αλλα μιας και το GW2 θα ειναι "free" (buy to play) μπορεις να εχεις και τα δυο.

Δεν λέω ότι δεν μπορείς. Λέω ότι απλά δεν είναι λογικό - ακριβώς επειδή απευθύνονται σε διαφορετικά γούστα και απαιτήσεις.

Φυσικά, δεν πρέπει ποτέ να λησμονούμε και να παραγκωνίζουμε δύο ειδικές ομάδες πληθυσμού:

α) τους σχιζοφρενείς

β) τους "τα παίζω όλα γιατί αν δεν τα παίξω θα καταστραφεί το κάρμα μου"

...

Δημοσ.

Εδώ είναι το thread για το Τέρα online. Τα περισσότερα μηνύματα αναφέρονται σε GW και δεν ξέρω και εγώ τι που δεν έχουν καμια σχέση με το παιχνίδι. Οποιος δεν γουστάρει δεν θα το παίξει , οποιος πάλι θέλει να το δοκιμάσει θα το κάνει , από τις προσωπικές απόψεις 10 ατόμων δεν θα βγει το αποτέλεσμα (αν θα έχει επιτυχία η αν θα αποτύχει).

Και μιας και μιλάτε για αλλα MMO , το Dragon nest που είναι σε ίδιο style gameplay με το TERA σκίζει και γίνετε χαμός. Παίζω τον Global server που είναι open beta και περιμένεις να συνδεθείς αρκετή ώρα.(Οι αμερικανικοί server επίσης).

Αν σας αρέσουν απαρχαιωμένα παιχνίδια μαγκιά σας , συνεχίστε να τα παίζεται και δώστε στις εταιρίες πάτημα να βγάζουν και αλλα σκουπίδια.

Κάποιος που έχει λιώσει όλα τα MMO που έχουν κυκλοφορήσει φυσικά θα έχει διαφορετική άποψη από κάποιον που είναι Casual παίχτης τα τελευταία 2-3 χρονια το πολύ , αλλα και το σύστημα του online gaming τροφοδοτείτε με καινούριους casual καθημερινά.

Δημοσ.

... με λίγα λόγια λοιπόν: "κολοκυθόπιτα".

Όπως είπα και προηγουμένως :-D

Τα γούστα είναι προσωπικά του καθενός, όπως και οι ώρες που θέλει να διαθέσει και το κατά πόσο θέλει να πληρώνει γι'αυτό που παίρνει.

Ευτυχώς, υπάρχει κάτι για όλους.

Υ.Γ. Το ότι το thread είναι για το Tera δεν λέει απολύτως τίποτα φυσικά... Δείξε μου ΕΝΑ φόρουμ για ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ που έχει dedicated και μόνον on-topic threads και θα σου δείξω ένα νεκρό φόρουμ ;-)

Δημοσ.

Υ.Γ. Το ότι το thread είναι για το Tera δεν λέει απολύτως τίποτα φυσικά... Δείξε μου ΕΝΑ φόρουμ για ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ που έχει dedicated και μόνον on-topic threads και θα σου δείξω ένα νεκρό φόρουμ ;-)

Άλλο να γίνετε αναφορά στα αλλα και σύγκριση και άλλο να αναλύουμε όλα τα MMO που υπάρχουν και θα υπάρξουν. Αν θέλουμε να μιλήσουμε για το GW έχει δικό του θέμα να το αναλύσουμε όσο δεν πάει.

Άσε που είναι διαφορετικό είδος αυτά που αναφέρονται άρα άσχετα με το θέμα. Εδώ μιλάμε για action MMORPG και περνάμε σε κουβέντα για point & click.

Σαν να ανοίγω θέμα για ένα jetpack που θα κυκλοφορήσει και να μιλάμε για αλεξίπτωτα.

Δημοσ.

Για εμένα το όλο θεματάκι με την στάση τους με το T.E.R.A, είναι κάτι σε φάση "όσα δε φτάνει η αλεπού". Ρε για κάνα Target locking είστε ρεεεεε..

Υ.Γ: Nicoc στο DN είχα έναν Archer, με το που άνοιξε μπήκα στον Westwood.. μπας και λιώναμε κάνα βράδυ.. 5ο καλύτερο MMO για μένα (Από αυτά που έχουν βγει)

Δημοσ.

Για εμένα το όλο θεματάκι με την στάση τους με το T.E.R.A, είναι κάτι σε φάση "όσα δε φτάνει η αλεπού". Ρε για κάνα Target locking είστε ρεεεεε..

Υ.Γ: Nicoc στο DN είχα έναν Archer, με το που άνοιξε μπήκα στον Westwood.. μπας και λιώναμε κάνα βράδυ.. 5ο καλύτερο MMO για μένα (Από αυτά που έχουν βγει)

Οκ , θα φτιάξω και εκεί char σύντομα (θα έφτιαχνα τώρα αλλα θελω να πάω max και να farmαρω το main πρώτα B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...