paki Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 η Arenanet ειναι η εταιρια πισω απο το GW2 και ειναι 100% αμερικα. Η ΝCsoft ειναι απλα publisher
Anastazio Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Παιδες εγω δοκιμασα tera 1 μηνα στον κορεατικο(υπαρχει site που αναλαμβανει τη διαδικασια)χαριτωμενο το γκειμ αλλα το grind με targeting ειναι θανατηφορο...δεν αντιλεγω οτι ειναι ενδιαφερων στο pvp αλλα κορεατικο mmo+targeting system=αγγυλωση...προσωπικα το βρηκα κουραστικο,δεν ξερω αν θα μπορουσαν να κανουν καμια πατεντα πχ στο pve να παιζει auto και στο pvp mαnual!
gchris7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Το καλό με το τερα είναι ότι δεν έχει flying mounts οπότε θα έχει άφθονο world pvp. Αν και πρέπει να αλλάξουν εντελώς το "5sec to declare PK" για να επιτεθείς σε κάποιον, γιατι ειναι εντελώς τραγικό. BTW κάπου διάβασα ότι από τα 5 το πήγαν στα 10 στην Κορέα.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 η Arenanet ειναι η εταιρια πισω απο το GW2 και ειναι 100% αμερικα. Η ΝCsoft ειναι απλα publisher Έχεις δίκιο. Η Κορέα πάντως είναι ανώτερη, παντού εκτός SEX. Άρα και πάλι δεν είναι επιχείρημα αυτό.. Παιδες εγω δοκιμασα tera 1 μηνα στον κορεατικο(υπαρχει site που αναλαμβανει τη διαδικασια)χαριτωμενο το γκειμ αλλα το grind με targeting ειναι θανατηφορο...δεν αντιλεγω οτι ειναι ενδιαφερων στο pvp αλλα κορεατικο mmo+targeting system=αγγυλωση...προσωπικα το βρηκα κουραστικο,δεν ξερω αν θα μπορουσαν να κανουν καμια πατεντα πχ στο pve να παιζει auto και στο pvp mαnual! Μόνο από Έλληνες τα ακούς αυτά. 2D ρε 2D.
..MementoMori.. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Το GW2 θα τα παει σαφως καλυτερα σε πωλησεις γιατι εχει περισσοτερο hype. Ειδικα αν κρατησει το concept του πρωτου τιτλου και δεν εχει συνδρομη. Αν κοιταξετε σε διαφορα mmogaming blogs το περιμενουν με ανυπομονησια. Καλως ή κακως ετσι εχουν τα πραγματα. Παντως αυτο που θα ηθελα απο το επομενο μεγαλο mmo ειναι η δυνατοτητα του pk. Μου εχει λειψει αφανταστα το να μην μπορω να δειξω στην πραξη ποσο με ενοχλει καποιος που μου κανει ks τα mobs.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Όσο χαζός και να είναι ο κόσμος της Ευρώπης, αργά η γρήγορα θα πάνε στο TERA. Μόνο αν τσούζει το μηνιάτικο είναι συζητήσιμο το GW2 μιας και θα κρατάει την παλιά πολιτική στο θέμα χρημάτων. Το PK του T.E.R.A καραλέει.
..MementoMori.. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Τι penalty εχει το pk? Ειναι οπως στο L2 και το Conan?
gchris7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Όσο χαζός και να είναι ο κόσμος της Ευρώπης, αργά η γρήγορα θα πάνε στο TERA. Μόνο αν τσούζει το μηνιάτικο είναι συζητήσιμο το GW2 μιας και θα κρατάει την παλιά πολιτική στο θέμα χρημάτων. Το PK του T.E.R.A καραλέει. Υπερβολικά αισιόδοξη σε βλέπω. Τι penalty εχει το pk? Ειναι οπως στο L2 και το Conan? Δεν έχουν αποφασίσει ακόμα πως ακριβώς θα είναι στην US-EU version. Στην Κορέα για να κάνεις pk πρέπει να πληρώσεις με items. Πληρώνεις ανάλογα με το level αυτού που θες να κάνεις pk, όσο μικρότερο lvl από εσένα τόσο ποιο πολλά πληρώνεις. Μπορείς να επιτεθείς σε όποιον θέλεις, αλλά για να μπεις σε "pk mode" πρέπει να πας κοντά στον αντίπαλο και να το επιλέξεις από το menu. Τότε ξεκινάει ένα countdown 5 δευτερολέπτων (νομιζω το πήγαν στα 10!) και αν μεσα σε αυτό το χρόνο ο άλλος δεν την εχει κανει με ελαφρά, ξεκινάει η μάχη. Κάτι σαν forced duel δηλαδή. Ο επιτιθέμενος τότε μπαίνει σε rogue mode που σημαίνει ότι μπορεί ο οποιοσδήποτε να του επιτεθεί τσάμπα. Ο αμυνόμενος δεν έχει κάποιο penalty. (Δεν χάνει items, xp κτλ.) Με λίγα λόγια αυτήν την στιγμή το σύστημα pk είναι carebearιστικο. Αν δεν το αλλάξουν στην US-EU version νομίζω πως το παιχνιδάκι θα πάει άκλαυτο. Ωραίο το fps style combat αλλά δεν αρκεί...
Anastazio Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Έχεις δίκιο. Η Κορέα πάντως είναι ανώτερη, παντού εκτός SEX. Άρα και πάλι δεν είναι επιχείρημα αυτό.. Μόνο από Έλληνες τα ακούς αυτά. 2D ρε 2D. Ρε gladiatroll εχεις καταντησει γραφικη,μπορεις να διαφωνησεις κοσμια καπου?Μας εχεις πρηξει τα @@ με το ανθελληνικο στυλακι,οι αλλοι ειναι προ οι ελληνες ειναι γιωταδες κλπ κλπ...οκ το πες,σαπισε πια,βρες κατι αλλο.Ειναι καργα λογικο αν ποτε στη ζωη σου εχεις ασχοληθει σοβαρα με ενα κορεατικο mmo,να σε κουρασει το targeting grindαρωντας τριςεκατομμυρια creepακια...λογικο να μη μπορει να το αντιληφθει το random τυπακι που παιζει 10 mmo το μηνα αλλα μη πουλας και πνευμα.
gchris7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μα και εσύ τώρα... ειναι σοβαρος λόγος αυτός για να μην πετύχει το Tera? Μου θύμησες κάτι τύπους στο thread του wow, που λένε ότι ο λόγος που χάνει συνδρομητές είναι επειδή το έχουν κάνει πολύ δύσκολο, γιατί κάθε τόσο πρέπει να ανανεώνεις το gear σου. Άποψη σου βέβαια και είναι σεβαστή.
Anastazio Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 φιλος απλα το επαιξα και ειπα την αποψη μου,με ενοχλει απλα να με τρολλαρουν χωρις λογο...δεν αφαιρεσα απο κανεναν το δικαιωμα να διαφωνει μαζι μου,αλλοι μπορει να γουσταρουν,εμενα δε μου αρεσε που πρεπει να κεντραρω καθε ταλαιπωρο creep...και μιλαμε για grind οχι αστεια...οπως επισεις και το pk ειναι απαραδεκτο...σιγα μη κανουμε και υπευθυνη δηλωση για να κανουμε ενα Pk...
gchris7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 φιλος απλα το επαιξα και ειπα την αποψη μου,με ενοχλει απλα να με τρολλαρουν χωρις λογο...δεν αφαιρεσα απο κανεναν το δικαιωμα να διαφωνει μαζι μου,αλλοι μπορει να γουσταρουν,εμενα δε μου αρεσε που πρεπει να κεντραρω καθε ταλαιπωρο creep...και μιλαμε για grind οχι αστεια...οπως επισεις και το pk ειναι απαραδεκτο...σιγα μη κανουμε και υπευθυνη δηλωση για να κανουμε ενα Pk... Δοκίμασε Darkfall και μετά το Τερα θα σου φανεί παιχνιδάκι. Εκεί θα καταλάβεις τι εστί grind με fps σύστημα μάχης. Τουλάχιστον το Τερα είναι τίγκα στο AOE.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 φιλος απλα το επαιξα και ειπα την αποψη μου,με ενοχλει απλα να με τρολλαρουν χωρις λογο...δεν αφαιρεσα απο κανεναν το δικαιωμα να διαφωνει μαζι μου,αλλοι μπορει να γουσταρουν,εμενα δε μου αρεσε που πρεπει να κεντραρω καθε ταλαιπωρο creep...και μιλαμε για grind οχι αστεια...οπως επισεις και το pk ειναι απαραδεκτο...σιγα μη κανουμε και υπευθυνη δηλωση για να κανουμε ενα Pk... Έλα μη σπάζεσαι, αν μπεις δηλαδή 4chan θα αυτοκτονήσεις; Είναι τόσο κρίμα αυτό που λες.. Έπαιζα Lineage2 στον official και με το Targeting System που είχε (πέρα από τα Bots), κατάφερνα και έπαιζα ενώ λαγοκοιμόμουν. Αυτό που ζητάει ο κόσμος είναι κάτι πιο εξελιγμένο. Οι σειρές DMC, GoW, Bayonetta, Nier και τα συναφή Action Games δεν έχουν τίποτα πέρα από σφάξιμο.. αυτό προσφέρει το Game, ποιοτικό σφάξιμο σε Online έκδοση με RPG στοιχεία και όχι κλειστά μάτια με χω στο στόμα, λικεράκι δίπλα απ'το mouse και ανία. Είναι σαν να βγαίνουν τα νέα κινητά με Touch, και να ζητάς κουμπιά επειδή έτσι συνήθισες. Αν νιώθεις ότι το κάνεις με το ζόρι, μη το πιάσεις στα χέρια σου τι να σου πω.. εγώ μια φορά ήμουν εκεί και τραίναρα και το ευχαριστιόμουν το Combat του. Υ.Γ: Δες και τα obvious θετικά. GW2 = Bot, TERA = Το απόλυτο solution, όπως και στο C9.
gchris7 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δεν νομίζω πως αυτό που πρέπει να ζητάει ο κόσμος είναι το συνηθισμένο και χιλιοπαιγμένο end game με τα battlegrounds και τα dungeons. Έλεος δηλαδή... been there done that.... Αν και με το brainwash που έχει ρίξει το WοW, οι ποιο πολλοί θεωρούν δεδομένο αυτό το στιλ παιχνιδιού. Το ιδανικό για εμένα θα είναι ένας συνδυασμός του gameplay του archage, του συστήματος μάχης του Tera και το backstory του WoW. Βάλε και λίγο από darkfall και έχεις το τέλειο mmo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα