redLizard Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Κυκλοφόρησε στο internet ότι το game είναι πανάκριβο, για την ακρίβεια σε μια σελίδα με κάρτες γραφικών που ή έχουν δώρο το game ή είναι φτιαγμένες για να το υποστηρίζουν η NHN αναφέρει σε υποσημέιωση πως έχει μηναία συνδρομή (30 ημερών) 2700 yen δηλαδή 34 δολάρια (24 euro) και 7000 yen για την αγορά του game δηλ. 88 δολάρια(62 euro). Αναμένουμε... (για private servers ίσως )
gchris7 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Κυκλοφόρησε στο internet ότι το game είναι πανάκριβο, για την ακρίβεια σε μια σελίδα με κάρτες γραφικών που ή έχουν δώρο το game ή είναι φτιαγμένες για να το υποστηρίζουν η NHN αναφέρει σε υποσημέιωση πως έχει μηναία συνδρομή (30 ημερών) 2700 yen δηλαδή 34 δολάρια (24 euro) και 7000 yen για την αγορά του game δηλ. 88 δολάρια(62 euro). Αναμένουμε... (για private servers ίσως ) Ειναι δυνατόν να βάλουν συνδρομή 24 euro? 13-15 θα έχει όπως όλα. Λίγη λογική δεν βλάπτει.
atonioz Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Spring 2012 !?!?!?! Μήπως περιμένουν να φύγουν κ άλλοι από το wow ?? Ακόμα -300.000 άτομα, βάλε και αυτούς που λακίζουν από το RIFT. Δεν μπορώ να καταλάβω όμως, οκ να αλλάξουν κάποια πράματα σε σχέση με ΑΣΙΑ που κυκλοφορεί ήδη, αλλά τι στο κάλο φτιάχνουν άλλο παιχνίδι ? δηλαδή 1,5-2χρόνια development σε ένα παιχνίδι που ήδη είναι στημένο και παίζει σε άλλες χώρες wtf?
redLizard Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Ειναι δυνατόν να βάλουν συνδρομή 24 euro? 13-15 θα έχει όπως όλα. Λίγη λογική δεν βλάπτει. Εγώ ανέφερα τι λέγεται και τι βγήκε (βλέπε screenshot) τώρα για το αν είναι λογικό ή όχι θα φανεί όταν βγει το game. (σίγουρα ξέρουν ότι στη "δύση" δεν πρόκειτε κανείς να πληρώσει 24 ευρό το μήνα για ένα παιχνίδι)
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2011 Τα αξίζει και τα 24. Καλύτερα, να μην υπάρχει IG shop τουλάχιστον. Και το ξαναλέω, XPαρα μέσα στη ζούγκλα και ένιωθα σαν να XPάρω μέσα στο Avatar. Τα ορινά Mobs πήγαιναν σε αγέλες, τα mobs του δάσουν (π.χ Ελάφια) τρέχανε μέσα στο δάσος από εδώ και εκεί. Μιλάμε για ένα υπέροχο, δυναμικό περιβάλλον, με αρκετά challenging Gameplay -για Grindy ειδικά φάση-, υπέροχα (για πρώτη φορά σε MMORPG) Quests, διασκεδαστικά αντί για ανούσια και μονότονα, και άλλα πολλά. Όταν για πρώτη φορά πέταξα με τον Πήγασο για να πάω σε άλλη πόλη, ήμουν με την παρέα μου. Μόλις είδαμε τα τοπία στην κλοκαρισμένη HD6870 και στην FullHD 32" μου, με τα φτερά να ακούγονται surround.. μείναμε απλά μ__κες. Παίζει να είχε πιο όμορφα γραφικά και από το πιο good-looking offline Game. Και το τονίζω, το Gameplay του κάθε άλλο παρά πίσω δε μένει.. Και τα 24€, αν είχα χρόνο, θα τα έδινα για να το λιώσω και στα Αγγλικά μαζί με τους φίλους μου. Θα πιάναν τόπο καλύτερα απ'τον OTE.
filetos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Το νέο trailer απο Gamescom2011 http://www.youtube.com/watch?v=ZH1kPIEcQ6I και gameplay http://www.youtube.com/watch?v=9aLgI6cQ5K8 Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα Link 3: When will TERA launch? TERA will be launched in Europe in Spring 2012
Anxisfanis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2011 Για να πω την αλήθεια νομίζω πως εξυπηρετεί να βγει το 2012. Το 2011 έχει υψηλό ανταγωνισμό και το Swtor μαζί με το GW2 και με κανα Archeage θα μειώσει πολύ την συμμετοχή του. Ενώ με αυτό τον τρόπο παίζει Tera και Secret World τον Απρίλιο αφού θα έχουμε χορτάσει τους μεγάλους τίτλους
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Αυτά που αναφέρεις δεν είναι ανταγωνισμός. Την Funcom την φοβάμαι λίγο για τόσο που ανοίχτηκε. Ενώ το όλο skill-based concept αξίζει.. το GTA/APB art και ύφος το φθηναίνει.. Το GW2 θα είναι για τους Hardcores του prequel. Τα άλλα άστα..
Anxisfanis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Από την στιγμή που μπορεί η ταυτόχρονη κυκλοφορία να σου στερήσει έστω και 10k subs είναι ανταγωνισμός. Δεν το έθεσα σε θέμα ποιοτικό - επιπέδου αλλά καθαρά για την αγοραστική ανταγωνιστικότητα. Είναι άλλο να πουλάς μόνος, και άλλο μαζί με άλλους 5. Και μην ξεχνάς ο πρώτος μήνας είναι που τραβάει. Μετά πέφτει 50% κάτω και μετά από κανα 2 μήνες αρχίζει και ρολάρει, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα πια. Και εγώ σαν gamer το προτιμώ να έχω όλο το χρόνο να το ψάξω και να μην τρέχω από τίτλο σε τίτλο. Για εμένα +1 για Απρίλιο του 2012.
paki Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Αυτά που αναφέρεις δεν είναι ανταγωνισμός. Την Funcom την φοβάμαι λίγο για τόσο που ανοίχτηκε. Ενώ το όλο skill-based concept αξίζει.. το GTA/APB art και ύφος το φθηναίνει.. Το GW2 θα είναι για τους Hardcores του prequel. Τα άλλα άστα.. Βασικα το GW2 ειναι το πιο δημοφιλες αυτη τη στιγμη mmorpg στην Gamescom. Ειναι μπροστα σε ολα τα polls σχετικα με το καλυτερο παιχνιδι της GC. Και απο φιλο που βρεθηκε αυτες τις μερες στην Γερμανια: " Το καημενο το Tera που βρεθηκε διπλα στο booth της NCSOFT" To Gw2 ειχε que για να κατσεις στα PC 4 ωρες(PVE) και 3 ωρες(PvP) ενω σε 40 λεπτακια μπορουσες να παιξεις Tera. Σιγουρα το GW2 αποτελει ανταγωνισμο οχι μονο για το Tera αλλα για ολα τα αναμενομενα games του ειδους.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 To FANbase του GW1, ήταν μετρημένο μπροστά στα club των μεγάλων τίτλων (L2, WoW). Ακόμη και αν υποθέσουμε πως νέοι θα μπουν στον κόσμο του GW, οπως και να έχει το TERA είναι ανώτερο MMORPG από το GW2. Target Locking (Στο 2012!) says it all. Τέτοιο Gameplay πια είναι για μπαφιάριδες των Net με το τσιγάρο και το φραπέ στο χέρι, ή ατάλαντους Gamers που το DMC τους κουράζει. Πάλι καλά που δεν συνεχίζει και το Point&Click. Και στο περιβάλλον, και στη φρεσκάδα, και στα απύθμενα γραφικά, το TERA είναι υπερούμπερ μπροστά στο GW. NCSoft vs NHN.. You serious? Υ.Γ: Who fucks GC; Τα Site αυτά είναι σαν το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Money talks. Δεν εμπιστεύομαι τίποτα πέρα από τον εαυτό και την εμπειρία μου. (η οποία είναι αναμφισβήτητα μεγαλύτερη από τον Reviewer του έκαστου Site)
gchris7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 To FANbase του GW1, ήταν μετρημένο μπροστά στα club των μεγάλων τίτλων (L2, WoW). Ακόμη και αν υποθέσουμε πως νέοι θα μπουν στον κόσμο του GW, οπως και να έχει το TERA είναι ανώτερο MMORPG από το GW2. Target Locking (Στο 2012!) says it all. Τέτοιο Gameplay πια είναι για μπαφιάριδες των Net με το τσιγάρο και το φραπέ στο χέρι, ή ατάλαντους Gamers που το DMC τους κουράζει. Πάλι καλά που δεν συνεχίζει και το Point&Click. Και στο περιβάλλον, και στη φρεσκάδα, και στα απύθμενα γραφικά, το TERA είναι υπερούμπερ μπροστά στο GW. NCSoft vs NHN.. You serious? Υ.Γ: Who fucks GC; Τα Site αυτά είναι σαν το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Money talks. Δεν εμπιστεύομαι τίποτα πέρα από τον εαυτό και την εμπειρία μου. (η οποία είναι αναμφισβήτητα μεγαλύτερη από τον Reviewer του έκαστου Site) Συμφωνώ για το Target System. Απο την άλλη βέβαια το Τερα έχει άλλα αρνητικά. Βασικότερο ότι μιλάμε για κορεάτικο μμο και επίσης από οτι έχουμε δει μεχρι στιγμής το end game του είναι dungeons και battlegrounds, wow clone με λίγα λόγια...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 NCSoft = South Korea. Πιο Κορεάτικο δεν γίνεται το GW. Όσο για το Endgame, αυτό ήθελε ο κόσμος. Ένα ΟΜΟΡΦΟ Grindy MMORPG, με skill-based Combat. Όλα τα άλλα καλά ήταν και όπως ήταν. Η NHN έχει φτιάξει τα 2 καλύτερα MMORPG. Το ένα Grind και Open World, και το άλλο ακριβώς το αντίθετο. Choose your destiny, between those two.. όλα τα άλλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα