Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Αυτό είναι το θέμα, ότι είναι αστείο. Με τον αδελφό μου, όταν αρχίσουμε, έχουμε πει ότι όπου βλέπουμε ζωάκια ροζ και τέτοιες λ@λ@κίες θα τα τρώμε.

2) Ότι και να' ναι είναι άσχημα... Εντάξει είναι υποκειμενικό αυτό, δεν είναι ξεκάρφωτοι, όπως τα ροζ λαγουδάκια.

3) Όταν έχεις φτιάξει ένα τέτοιο παιχνίδι, τα έχεις κάνει όλα τόσο όμορφα, ε , είναι τουλάχιστον κρίμα, να συμβαίνει κάτι τέτοιο!

Δεν είπα ότι το παιχνίδι δεν είναι καλό, δεν το έχω παίξει έτσι και αλλιώς. Απ' ότι βλέπω και ακούω πρόκειται για κάτι πολύ καλό.

Όμως από αυτά που είδα δεν μου άρεσαν και ούτε μου αρέσουν τα παραπάνω σε παιχνίδια, πέρα από το ραπαπά δε ράπερ.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1) Άραξε, κακέ..

2) Κάθε κώλος και γούστο. Ever heard of that? Για να έφτιαξα τον Castanics Sorceror μου, σημαίνει ότι τον βρήκα ποιο μουράτο από όλα τα άλλα, και το class το πιο ενδιαφέρον. Έλα που ΚΑΙ οι Castanics ΚΑΙ οι Sorcerors είναι η μειονότητα στις επιλογές του κόσμου..

3) Κάτσε να το κάνω mount και θα σου πω..

Δημοσ.
  Στις 17/1/2011 στις 8:16 ΠΜ, Koritsi_Gia_PC είπε

Όχι, δεν είμαι χαζή. Χαζή ήταν η απάντηση, κατάλαβα πως δεν έκανες το Q.. δε μου λες πόσα έδωσες, και πού τα έδωσες. Πήγες στο stable που σου είπα; Στα πόσα level είχες μαζέψει τα φρα;

Να το ξαναδιατυπώσουμε μήπως το καταλάβεις.

Στις 16/1/2011 στις 11:21 ΠΜ, Koritsi_Gia_PC είπε

Το Mount το έκανες με Q ή πλήρωσες τα ~210k στον στάβλο έξω από την πόλη; Στα πόσα level το πήρες;

Το Mount το δεν το έκανα με quest.Πλήρωσα 210κ στο στάβλο έχω απο τη πόλη.Στα 20 lvl μπορούσα στα 20 είχα τα λευτά

Και με λίγα λόγια για αυτούς που τα πιάνουν με τη πρώτη και δεν χρειάζεται ΟΛΟ το σουρφετό το αποπάνω

Δεν ήξερα οτι έχει Quest.20

Γιατί σημένει το αγόρασα και υσχίουν όλα αυτα που είπες. Στο στάβλο έξω από την κεντρική πόλη με 210κ

και το 20 lvl είναι και το lvl που έχεις την δυνατότητα να το πάρεις και ότι είχα τα λευτά να το πάρω

Τα ευκόλως ενοούμενα παραλείπονται

Και δεν σε είπα χαζή στο προηγούμενο post,μην λες εμένα χαζό.Λίγο σεβασμό στα χρόνια μου :P

Στις 17/1/2011 στις 7:24 ΠΜ, Strategos είπε

μα οι σπαρτιατες δεν ειχανε τοξα...

Ούτε ιπτάμενα άλογα είχαν ,τα τόξα σε πειράξανε? :P

Στις 17/1/2011 στις 7:01 ΠΜ, Heatspreader είπε

1) Τι δουλειά έχουν σε πολεμικό παιχνίδι ροζ γατάκια και κουνελάκια?

2) Τι δουλειά έχουν χοντροί μάγοι, χοντροκομμένοι!?

Και το κυριότερο????

3) Ρε μάγκα εσύ που είσαι υπεύθυνος για το Animation, ο κόσμος πληρώνει ! ! ! Το άλογο δεν το είδες ότι στρίβει λες και είναι παιχνίδι 20ετίας? Έλεος! Νευρίασα πολύ!

1+2 Fantasy games βάζουν ότι τους κατεβει στο μυαλό ειδικά αν δεν έχουν κάποιο lore (lotro) που να πρέπει να ακολουθήσουν.

Ειδικά οι Ιάπωνες έχουν λόξα με τα μικρά νανάκια και κουνελάκια,και γενικά με τα παράξενα (Και εμένα μου αρέσουν)

Περι ορέξεως κολοκυθοκορφάδες η κολοκυθόπιτα η οτι άλλο λένε τέλος πάντων

Στο 3 και εγώ ξενέρωσα πάντως ,ΑΛΛΑ όταν όλα τα άλλα γαυρώνουν ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ το gameplay δεν κολάς σε τέτοια λεπτομέροια

Δημοσ.
  Στις 17/1/2011 στις 12:42 ΜΜ, BossDoc είπε
Δεν ήξερα οτι έχει Quest.20

Αυτό δεν είναι επαναδιατύπωση, αυτό ονομάζεται αποκρυπτογράφηση. Τον Φιλ τον Τζίμερμαν τι τον έχεις;

Δημοσ.
  Στις 17/1/2011 στις 1:02 ΜΜ, Koritsi_Gia_PC είπε

Αυτό δεν είναι επαναδιατύπωση, αυτό ονομάζεται αποκρυπτογράφηση. Τον Φιλ τον Τζίμερμαν τι τον έχεις;

Εγώ του έμαθα ότι ξέρει,αλλά να μήνει μεταξύ μας παρακαλώ

Zίμερμαν .Μην σε δεί οτι το γράφεις λάθος τα παίρνει άσχημα

Τα δια του game εις το Topic μην το γαμ γαμ

Δημοσ.

Να μαι και εγω στην παρεα :P μετα απο την βαρεμαρα που φαγαμε με το aion μαλλον πρεπει να βρουμε κατι αλλο να γεμισουμε μερικες ωρες...

ενω δεν το ειχα παρει με καλο ματι το game εχω αρχισει να εντυπωσιαζομαι :D !!

τσπ βλεπουμε.. και παιδια για μερικους που κραξανε "φιλικα" το παιχνιδι, beta ειναι καποια πραγματα θα διορθοθουν μεχρι την τελικη εκδοση υπομονη.

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
  Στις 28/4/2011 στις 10:09 ΜΜ, Heatspreader είπε

Ακόμα ρε παιδιά?

Πότε θα μπορέσουμε τελικά να το αγοράσουμε και να παίξουμε?

Τι ακόμα? είναι νωρίς .. τέλη 2011 είπαν ότι θα βγει ^_^

Δημοσ.
  Στις 29/4/2011 στις 9:25 ΠΜ, nicoc89 είπε

Τι ακόμα? είναι νωρίς .. τέλη 2011 είπαν ότι θα βγει ^_^

Στο site είπαν θα γίνει beta Μάρτιο.Είχα λάβει και email με το newsletter αλλά όχι invitation.Λογικά θα κάνουν και άλλα.

Εγώ πάντως είμαι RIFT Cloudborn Guardian τώρα. Μέχρι τέλος του χρόνου λογικά θα αντέξω εκεί

Δημοσ.
  Στις 29/4/2011 στις 10:44 ΠΜ, BossDoc είπε

Στο site είπαν θα γίνει beta Μάρτιο.Είχα λάβει και email με το newsletter αλλά όχι invitation.Λογικά θα κάνουν και άλλα.

Εγώ πάντως είμαι RIFT Cloudborn Guardian τώρα. Μέχρι τέλος του χρόνου λογικά θα αντέξω εκεί

Community event ήταν αυτό που έγινε το Μάρτιο, όχι beta.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...