Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολυ οραια...αφου παιζει η 9800gt παιχνιδι του 2011 ή 9800gt ειναι πολυ καλη ή το παιχνιδι ειναι καλα γραμμενο:P

οσον αναφορα τα της πολης,αμα η πολη εχει 1000 pc's και το πιο σουπερ ντουπερ μηχανημα θα κολλαει.

οσο για το V-Sync δεν βλεπω να εχει κανενα TAB με settings...περιεργο...

Είναι δυνατή κάρτα η 9800GT. Με λίγες παραχωρήσεις κυρίως σε φίλτρα, παίζει ακόμα και τα σημερινά παιχνίδια, καλά.

Online Game είναι, θα ήταν ασύμφορο να είναι κακογραμμένο. Στόχος είναι να το εγκαταστήσουν και να μπορούν να το παίξουν όσοι περισσότεροι γίνεται, αντίθετα με τα κακογραμμένα παιχνίδια όπου στόχος είναι μία μερίδα χρηστών να τσιμπήσουν και να κάνουν αναβάθμιση.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δοκίμασα να κάνω account να παίξω μου πήρε ώρα και τελικά έφτιαξα κατά λάθος για ανήλικο με το kssn που είχα και έφαγα την φόλα που λέει ότι πρέπει να είσαι πάνω από 18 για να παίξεις όταν πατήσεις το start :cry: :cry: .. τλκ ξενέρωσα άσχημα και δεν προσπάθησα να φτιάξω άλλο account. :shifty:

Εσείς πως φτιάξατε account? είχατε όλοι άκρες με κορεάτες friends? :blink:

Δημοσ.

Θέλει KSSN κάτι σαν το δικό μας ΑΦΜ,και θέλει και κινητό (το πιο εύκολο ,μην μπλέξουμε με πιστωτικές και τράπεζες κορεάτικες!!)με το ίδιο όνομα και στα 2

Αν δεν έχεις φίλο Κορεάτη Η δεν αγοράσεις account από κάτι site (ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ) δεν μπορείς να παίξεις!

Χάθηκα 2 μέρες με το game :P

Μπήκα προχθές και ήταν φίσκα όλοι οι server!!

Πατούσα τυχαία και μπήκα σε ένα !

Έχουμε καμιά ανακοίνωση για τον Ευρωπαϊκό beta γιατί ο Κορεάτης "φίλος" μου κάνει τον Κινέζο ??

Θα γίνει η Japan BETA στις αρχές του χρόνου (μέχρι Μαρτη-Απρίλη) και μετά 1 μήνα Ευρώπη και Αμερική

Δημοσ.

Θέλει KSSN κάτι σαν το δικό μας ΑΦΜ,και θέλει και κινητό (το πιο εύκολο ,μην μπλέξουμε με πιστωτικές και τράπεζες κορεάτικες!!)με το ίδιο όνομα και στα 2

Αν δεν έχεις φίλο Κορεάτη Η δεν αγοράσεις account από κάτι site (ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ) δεν μπορείς να παίξεις!

Χάθηκα 2 μέρες με το game :P

Μπήκα προχθές και ήταν φίσκα όλοι οι server!!

Πατούσα τυχαία και μπήκα σε ένα !

Θα γίνει η Japan BETA στις αρχές του χρόνου (μέχρι Μαρτη-Απρίλη) και μετά 1 μήνα Ευρώπη και Αμερική

Το έπιασα .. δηλαδή περιμένω μέχρι να έρθει europe open beta να καταφέρω να παίξω (υπολογίζω ότι σε κάνα χρόνο θα γίνει και αυτό :mad: ). xD!

Δημοσ.

Το παράκανες λίγο με τους Σπαρτιάτες αλλά w/e, όπως τη βρίσκει ο καθένας..

Το Mount το έκανες με Q ή πλήρωσες τα ~210k στον στάβλο έξω από την πόλη; Στα πόσα level το πήρες;

Δημοσ.

Το παράκανες λίγο με τους Σπαρτιάτες αλλά w/e, όπως τη βρίσκει ο καθένας..

Το Mount το έκανες με Q ή πλήρωσες τα ~210k στον στάβλο έξω από την πόλη; Στα πόσα level το πήρες;

Είναι αφιερωμένο σε φίλους που είμασε μαζί παρέα στο Lotro και στο Warhammer και όχι μόνο στο παιχνίδι αλλά και εκτός από αυτό απο το 2007

Δεν ήξερα οτι έχει Quest.20

Δημοσ.

Δηλαδή τώρα αυτό το αποκαλείς solid απάντηση.. :rolleyes:

Βαριέμαι να γράφω .Γράφω τα απολύτως απαραίτητα :P

Δεν σε έχω χια χαζή οπότε την κατάλαβες την απάντηση και ας ήταν "Σπαρτιάτικη"

:-D

Δημοσ.

Ένα video έφτιαξα χθές gia to game

http://www.youtube.com/watch?v=xfXb0u34XGs

2 προβλήματάκια

1 το NERO σε HD αρνιόταν πεισματικά να το κάνει όλο recode.

2 Με το ανέβασμα στο youtube έκανε και κάποια scratches στον ήχο

http://www.dailymotion.com/BossDoc#videoId=xglaa8

Με έπιασε νευρικό γέλιο σε κάποιο σημείο με τον ήχο από τους 300 και δεν κοροϊδεύω ήμουν και εγώ σε clan παλιά που έπαιζα l2 και τους λέγανε spartans. Ωραίο βιντεάκι ... ζηλεύω που δεν μπορώ να παίξω. Μήπως ξέρει κάποιος ποτε τελειώνει η open beta να δω αν με συμφέρει να ψάξω να βρω account; Παρακολουθώ τις εξελίξεις για το συγκεκριμένο MMO από τότε που το ανακοίνωσαν και έχω εναποθέσει σε αυτό τις ελπίδες μου για κάτι φρέσκο αλλα απότι φαίνεται θα αργήσουμε να το παίξουμε εμείς οι καταραμένοι Ευρωπαίοι :eek:

Δημοσ.

Tera λέγεται το παιχνίδι, όχι Spartans. Δεν διαδραματίζεται στην Σπάρτη! :P

Όλα καλά όλα ωραία δεν μπορώ να καταλάβω δύο πράγματα.

1) Τι δουλειά έχουν σε πολεμικό παιχνίδι ροζ γατάκια και κουνελάκια?

2) Τι δουλειά έχουν χοντροί μάγοι, χοντροκομμένοι!?

Και το κυριότερο????

3) Ρε μάγκα εσύ που είσαι υπεύθυνος για το Animation, ο κόσμος πληρώνει ! ! ! Το άλογο δεν το είδες ότι στρίβει λες και είναι παιχνίδι 20ετίας? Έλεος! Νευρίασα πολύ!

Δημοσ.

^ Πες τα ρε τύπε.. :rolleyes:

Βαριέμαι να γράφω .Γράφω τα απολύτως απαραίτητα :P

Δεν σε έχω χια χαζή οπότε την κατάλαβες την απάντηση και ας ήταν "Σπαρτιάτικη"

:-D

Όχι, δεν είμαι χαζή. Χαζή ήταν η απάντηση, κατάλαβα πως δεν έκανες το Q.. δε μου λες πόσα έδωσες, και πού τα έδωσες. Πήγες στο stable που σου είπα; Στα πόσα level είχες μαζέψει τα φρα;

Tera λέγεται το παιχνίδι, όχι Spartans. Δεν διαδραματίζεται στην Σπάρτη! :P

Όλα καλά όλα ωραία δεν μπορώ να καταλάβω δύο πράγματα.

1) Τι δουλειά έχουν σε πολεμικό παιχνίδι ροζ γατάκια και κουνελάκια?

2) Τι δουλειά έχουν χοντροί μάγοι, χοντροκομμένοι!?

Και το κυριότερο????

3) Ρε μάγκα εσύ που είσαι υπεύθυνος για το Animation, ο κόσμος πληρώνει ! ! ! Το άλογο δεν το είδες ότι στρίβει λες και είναι παιχνίδι 20ετίας? Έλεος! Νευρίασα πολύ!

1) Popori refers to all animal-like creatures in the kingdom of Popori, not one specific race. Popori are typically small, fuzzy creatures that live in equilibrium with nature. Είναι άψογα, μπορεί να μην έκανα Popori επειδή ο character μου θέλω να δείχνει badass και σοβαρός (όπως είναι τα castanics ένα πράμα), αλλά να που ο Λαγουδίσιος έκανε ένα λαγό Archer και είναι πολύ FAN. Έχει έρθει όλο το Αιγάλεω σπίτι μου, και η αλήθεια είναι πως τη μεγαλύτερη εντύπωση και το περισσότερο γέλιο προκάλεσε η φυλή των Popori.. είναι ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ. Αν θες "κωλάρες" "βυζάρες" και "beauty" πας σε High Elf ή castanics females, αν θες κάτι πιο σοβαρό πας σε Human/Castanics. Έχει character creation για όλα τα γούστα, και αυτό είναι κάθε άλλο παρά κακό..

2) Είναι οι Baraka, για τους οποίους το lore λέει πως είναι offsprings γιγάντων.. Παρόλα αυτά είναι peaceful creatures που ψάχνουν το Knowledge, γι'αυτό και οι καλύτεροι Priests είναι Barakas.

3) Δεν έχω κάνει mount, yet. Όπως και να είναι όμως, το Game είναι Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Ο. Πραγματικά, έχω μείνει ΕΚΘΑΜΒΗ από το περιβάλλον, τα γραφικά και τα animations. Έχω λιώσει άπειρα Games στο σύστημά μου (το οποίο αποτελείτε από τεχνολογία πάνω σε 1920x1080 σε 32" Monitor) και μπορώ να πω πως το TERA είναι το ωραιότερο Game που έχω παίξει.. Πατάει DX11 titles κάτω στο πάτωμα. Όταν έκανα το πρώτο transfer από την πρώτη πόλη στην δεύτερη, ήμασταν με παρέα.. και παρακολουθούσαμε παγωμένοι. /JAWSOFF ένα πράγμα, ποιος γ__ει ένα άλογο στην τελική.

Το Koritsi_Gia_PC λέει: TERA is Graphics and Animations_Whore Approved.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...