Προς το περιεχόμενο

TERA: The Exiled Realm of Arborea

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλάμε το character creation ήταν horny to the bone.. Μιλάμε όλα τα classes available από τώρα, και όλα είναι τόσο mawtaw.. δε ξέρω τι σκατά να διαλέξω!

Μάλλον θα το πάω για Ranger..

Η αλήθεια είναι πως το έψαχνα αυτό.. 11 το βράδυ ρα; μίλα με το 24ωρο γ__ω το pm σου :P

Αυτό είναι το μόνο πράγμα που δεν έχω κάνει ακόμα.. πάντα αρνιόμουν, και πάντα τα ban πέφταν γύρω μου και εγώ εκεί ακάθεκτη. Έτσι όπως τα έχει κάνει η NHN όμως, δεν θα έχω και πολλή άνεση να κάνω 10 account όπως είχα στο C9 και στο Vindictus.. άρα μάλλον θα μπω και εγώ με κορεάτικο.

So, Λαγουδίσιε και 보스 박사 πάμε για Mystel; Να ξέρετε πως οι διακομιστές μπορεί να λένε ότι είναι γεμάτοι, αλλά με το που ανοίξει η KOBT θα έχουμε ΟΛΗ ευκαιρία για Mystel. Άρα Mystel, και αν δε βρούμε (προλάβουμε) Mystel πάμε στον Dagon, αν δε βρούμε Dagon πάμε όπου νάνε.. ;)

Κι εγω μαλλον archer θα παω. Το θεμα ειναι οτι ειμαι μεταξυ popori και elin, αλλα τα popori ειναι καπως χοντρα και μου φενονται λιγο δυσκινητα...μηπως γινω πιο easy target? :P

Στην Κορεα ξεκιναει στις 11/1 6am, οποτε σε ωρα Ελλαδος ειναι 11pm 10/1 (7 ωρες πισω). Μια χαρα εκατσε η ωρα. Βεβαια υποτιθεται οτι εχω κανονισει αυριο, αλλα καπως θα το βολεψω. :whistle:

Οσον αφορα τον server, απο την μια ο bossdoc εχει καποιο δικιο, αλλα απο την αλλη αμα παμε μονοι μας θα εχουμε διαφορα θεματα(λιγοτερη βοηθεια, θα πρεπει να κανουμε party με Κορεατες κτλ). Οποτε δεν ξερω τι θελετε να κανουμε. Και οι δυο επιλογες ειναι επικινδυνες. Στον mystel θα ειναι αυτη η guild, ενω στον dagon αυτη. Πιστευω η δευτερη κανει πιο μπαμ μιας και ολοι εχουν αγγλικα ονοματα. Οποτε αποφασιστε και πεστε μου.

Τι class και race σκεφτεσται να φτιαξετε? Αν παιξω popori :

terabunny.jpg

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψηφίζω ποπόρι, μιας και δε λέει να έχουμε ίδια classes :P (ότι σου κάνει κλικ μωρέ, όλα τα class 8α γα__νε)

Αγόρια μην το γα___ετε το θέμα, δε λέει να πάτε σε άκυρο server οικειοθελώς.. H Hangame ίσως είναι τρελή με το phone verification, αλλά μέσα δεν ασχολιόταν.

Ο τρόπος που έφαγε ένας φίλος μου high-lvlίτης Ban-acc, ήταν το ότι τον έδωσε Κορεάτης.. επειδή μάλλον του την έλεγε στα Αγγλικά και τον έβαλε σε petition.

Για Mystel πάω, και αν δε κάτσει τότε Dagon.. έτσι να κάνετε και εσείς και αν το θέλει η μοίρα θα βρεθούμε.. Εγώ πάντως με Koreans έρχομαι σε επαφή μόνο για PVP.. Καλύτερα solo παρά party με κορεάτη. :rolleyes:

Edit: βασικά δεν θα αντέξω, θα κάνω και archer (μάλλον elin), και mystic. Γι'αυτό κάντε κάνα tank (baraka) ή κάνα priest να κάνουμε γερό τρίο.

Επεξ/σία από Koritsi_Gia_PC
Δημοσ.

Σωθηκες... αμα περιμενεις απο εμενα να τανκαρω η να χιλαρω δεν θα δουμε ασπρο φως. Παω η για archer η για warrior. Θα δουμε. Οποτε παμε για mystel? Πως θα συνεννοηθουμε?

Δημοσ.

Mystel οι TERA fans πρέπει να κάνεις registration για να σε βάλουν.

Έχουν και Ventrilo server.Αν και εγώ καλύτερα έχω με τα φιλαράκια και ας παίζουν Lotro γιατί περιμένουν εντυπώσεις.Αν μπορώ θα σας πω να μπείτε εκεί.

Βλέπω να γίνεται πανικός στον MYSTEL.......(lag)

Πάρτε και ένα timer :P

http://www.timeanddate.com/counters/customcounter.html?day=11&month=01&year=2011&hour=06&min=00&sec=00&p0=235

Δημοσ.

παιδια δωστε μου ενα λινκ για να μπορεσω να κατεβασω το παιχνιδι...γιατι τα παραπανω ειναι με κινεζικους χαρακτηρες και δεν βγαζω ακρη χαχαχα ευχαριστω!!

εμενα με κοβω για warrior(castanic ή amani)

Δημοσ.

ρε παιδια βαλτε κανενα screenshot να δουμε τι παιζει με το παιχνιδι τραβηξτε κανενα pvp βιντεακι εαν δεν σας ειναι δυσκολο!

γραψτε αλλα ελληνικα πως το βλεπετε το game αντε!

Δημοσ.

Λοιπόν, ένα Review-like Post έτσι μιας και το ζητάτε τόσο badly.

Ξεκινήσαμε με τον Lagoudisio, αρχικά σε έναν random Server.. μετά από λίγη ώρα ανοίξανε slots στον Dagon και δημιουργήσαμε χαρακτήρα εκεί. Σήμερα βρήκαμε ανοιχτή πόρτα, και μεταφερθήκαμε μόνιμα στον Mystel.

(Mystel και Dagon, είναι οι Servers στους οποίους θα λιώσουν οι περισσότεροι english-speaking players)

Το Game έχει περίπου 36 Servers, με 15 channels ο καθένας.. 'σχεδόν' γεμάτοι. ^_^

tera2011011204192221.png

Μόλις μπήκα στον κόσμο του T.E.R.A, παρατήρησα πως τα γραφικά του είναι κάθε άλλο παρά τυχαία. Μιλάω για μια μηχανή γραφικών που μπορεί να γονατίσει πάμπολλα συστήματα (ένας C2D με μια 8800GT είναι το MINIMUM), και παραδόξως το αποτέλεσμα είναι ένα παραδεισένιο open world, με υπέροχη φύση, βουνά, πλάση και τα συναφή τριγύρω σου. Το depth ήταν ικανοποιητικότατο, και υπάρχουν πάρα πολλές (οι περισσότερες που έχω δει σε MMOG, συμπεριλαμβανομένου του C9) επιλογές στην καρτέλα των γραφικών όπως τα Display, Texture, Character, Background και Effect Quallity tabs τα οποία είχαν μπάρες λεπτομέρειας ανάλογα το tab.

Το Sound setting's tab ήταν απλό, αλλά είχε ότι χρειαζόταν. Ένα Master Volume, Music, Sound Effects, Environment και UI effects, καθώς γενικά σαν αποτέλεσμα ο ήχος του (πάνω στην ASUS Xonar και στα Z-5500 5.1 μου) ήταν άψογος με environment sounds να γεμίζουν το δωμάτιο και ωραία effects στη μάχη.

tera2011011204241650.png

Τα πάντα στην οθόνη είναι customizable, όπως οι τοποθεσίες των παραθύρων & τα μεγέθη, όπως του minimup, του chatbox ή ακόμα και του HP/MP Bar. Πολύ απλό interface, αρκετά φιλικό προς τους νέοπες και ωραίο στο μάτι.

Με το ξεκίνημα στον Server, βλέπεις ένα intro από cinematics και προσγειώνεσαι με ένα φτερωτό άλογο στο spawn point. Από εκεί ξεκινάς το Grinding, μικρά Quest τύπου πήγαινε σφάξε αυτό και ξαναέλα να σου δώσω cookies και XP. Έχει ένα σύστημα για να βρίσκεις εύκολα τα mobs, όπου σε όλα σχεδόν τα Q πατάς το όνομα του mob που είναι σαν hyperlink στο script και αμέσως στο κάνει pin στο MAP. Και έτσι εύκολα ξεκινάει το ευχάριστο Grind.

tera2011011204280599.png

Αν είσαι από αυτούς που θέλουν τον χαρακτήρα τους να δείχνει cool, μοναδικό και πολύ otaku.. το character creation του T.E.R.A ίσως σου ρουφήξει 1 ώρα από τη ζωή σου. Άπειρες επιλογές, που πραγματικά δε μπορώ να μπω στον κόπο να αναλύσω. Το Continent of the Ninth όμως, είχε options (όπως πάχος, ύψος, χρώμα κόρης ματιών, τατουάζ κλπ) που το T.E.R.A δεν παρείχε, και το αντίθετο.

Έκανα έναν Castanics Sorcerer, ο οποίος ξεκινάει με 2 πανέμορφα skill -ΑοΕ και Single- και ανά 2 level μαθαίνεις και άλλα ή αναβαθμίζεις τα υπάρχοντα. Όλα τα skill είναι χρήσιμα, όλων των classes. Τώρα η μαγεία του είδους είναι πως ο melee με τον Ranged DPS, έχουν ΤΕΡΜΑ διαφορετικό gameplay. Ενώ με τον Sorcerer νιώθω σαν να παίζω oblivion, με τον slayer τείνει γύρω από DMC. Έτσι αν έχεις σταμπάρει πολλά classes, πραγματικά αξίζει να τα παίξεις όλα.

tera2011011106564629.png

tera2011011104455629.png

Το XP δεν ανεβαίνει και εύκολα, και αυτό είναι μονάχα καλό (δεν θέλουμε να τελειώσει, σωστά; ). Το τωρινό Level cap που μας έχει δώσει για το 1st KOBT, είναι τα 50Lv. Τα classes παίζουν κάποιο ρόλο στα party, και το Game γέρνει προς το TeamPlay, ιδιαίτερα στα μεγαλύτερα επίπεδα.

tera2011011204250687.png

PvP δεν πρόλαβα να κάνω, μιας και ο Lagoudisio με αρπάζει κάθε λίγο απ' το αφτί και με πάει σε άλλο Server. Σύντομα όμως θα αναφέρω κάτι και γι' αυτό.

tera2011011204212689.png

tera2011011204255823.png

To close with, διαμαντάκι φαίνεται ο τίτλος και είναι ακόμη σε πολύ πρώιμο στάδιο. Ότι ακριβώς χρειαζόμουν.. και να σας το εξηγήσω μπακαλίστικα: Open world α λα Lineage2, με υπέροχα γραφικά α λα Avatar: The Game και με το υπέρτατο battle system α λα C9 (cough, του C9 είναι μακράν πιο PRO, αλλά..).

Ζωή να έχει η NHN. Μας χάρισε τα 2 -αναμφισβήτητα- καλύτερα MMORPG που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στον planet earth.

Δημοσ.

Σε ευχαριστουμε πολυ για τα infos σου!

Ειναι πραγματικα μες την καυλα το παιχνιδι!

Απο απαιτησεις πως τα παει το game? τι μηχανημα απαιτει για να παιξεις αξιοπρεπος?

και κατι ακομη ρε παιδια,αφορα εσας που ξεκινισατε να το παιζετε το παιχνιδι...επιδη το παιχνιδι ειναι ας το πουμε ημί-FPS,με V-Sync Enable ειναι playble ή ετσι και ετσι?

Δημοσ.

Λοιπον. Τα specs μου ειναι τα εξης:

Quad 2.4Ghz

9800 GT 1Gb

4 Gb DDR2

1680 x 1050 αναλυση

Το παιζω στα φουλ χωρις κανενα προβλημα μεχρι στιγμης. Οταν παω σε πολη θα σας πω. :P

Δειτε και πως ειναι τα settings μεταφρασμενα. Ακριβως ετσι ειναι οι ρυθμισεις μου:

teragraphicssettings.jpg

Οριστε και δυο εικονες του char μου. Στην δευτερη ειναι λες και φοραω πανες...

terascreenshot201101112v.png

terascreenshot201101121.png

Δημοσ.

Απο απαιτησεις πως τα παει το game? τι μηχανημα απαιτει για να παιξεις αξιοπρεπος?

Με το pc της υπογραφής σου δεν θα έχεις πρόβλημα.

Minimum καρτούλα έχει οριστεί η 8800gt

Δημοσ.

πολυ οραια...αφου παιζει η 9800gt παιχνιδι του 2011 ή 9800gt ειναι πολυ καλη ή το παιχνιδι ειναι καλα γραμμενο:P

οσον αναφορα τα της πολης,αμα η πολη εχει 1000 pc's και το πιο σουπερ ντουπερ μηχανημα θα κολλαει.

οσο για το V-Sync δεν βλεπω να εχει κανενα TAB με settings...περιεργο...

Δημοσ.

Κόψτε άτομο Popori, και στις 2 είναι σαν να έχει ποζάρει κανονικότατα.

@ATiTool, δεν υπάρχει tearing ούτε στο χιλιοστό.. αν αυτό σε τρώει. Probably γίνεται force on από μόνο του..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...